DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @canym hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar,


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dgnnnnn, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

    @lucky06 diplomayı geri verdiler mi

    sürekli insanlara mülakatları ile ilgili soru sorup, kendi mülakatınız ile ilgili bilgi vermiyor, sorulan sorulara de cevap vermiyorsunuz.
    sizi forumdan süresiz olarak uzaklaştırıyor ve foruma girmenizi engelliyorum.

    forumdan sonuna kadar istifade edip, zerre faydanız olmaması bu forumda olmamanız için yeterli bir sebep.
    yolunuz açık olsun demiyorum, haketmiyorsunuz.

  • ⭐⭐

    @gucarslan Elinize sağlık. Sanki burada herkes arkadaşın memuru, habire üst perdeden soru soruyor.
    Foruma ben bir seneyi geçti katılalı. O kadar çok yazı okudum ki ve hala her mülakat,ve hemen hemen her başlıkta okuduğum yazılar, yer imlerine aldığım yazılar oluyor. İlerde de lazım olur diye. Ben hiç bir açık kaynakta bu bilgileri bulamam ve hiç bir avukattan da bu kadar güncel bilgi alamam.
    Sonuç olarak okuyun arkadaşlar,arama butonunu kullanın,her deneyimi okuyun...


  • Merhaba arkadaşlar , tebrikleriniz için teşekkür ederim.
    Bugün belgelerimi PTT den aldım.
    Sizlere inşallah en kısa sürede nasip olur.


  • @mrt-gkce merhabalar hem normal vize hemde GC için olan kısım gerçekten kalabalıktı en uzun süreli beklemeyi ücret ödeme kısmında yapıyorsunuz diğerleri gayet kısa bir ücret ödeme yeri var ve iki GC bankosu mevcut


  • @canym Kesinlikle katılıyorum ankara güvenmeme konusunda hatta ben dv21 dv22 dv23 dv24 forumda kazananlar yazdığı excell var onu indirdim excell kullanım konusunda grafikleme konusunda iyimdir bununla ilgili dv24 bittikten sonra paylaşacağım ve gördüğm kadarıyla ankara her sene sıra numarası 2k kadar azalıyor yani dv23 de dosya numarası en son 11k verdilerse ankara için diyorum dv22 de bu rakam 13k civarı gibi bunları örnek olsun diye yazıyorum ds260 dolduranların hızına kadar grafik hazırlıyorum uzun lafın kısası şayet dv25 kazanırsam 9k üstü bile tr için riskli görüyorum bunun için ben önlemlerimi almaya başladım neler yapıyorum yeşilpasaportlu olmadığım için pasaportumu güçlendirmek için temmuz ayı için gemi turu satın aldım bugun italya fransa ispanya turu yapacağım gemiyle bu sayede pasaportumda bir çok avrupa ülkesini gezmiş ve ülkeye dönüş görüneceğim aynı zamanda havayolu şirketlerinin de kampyanlarını takip ediyorum vizesiz ülkere sırf pasaport mühür olması için hafta sonu gezi planları yapıyorum şayet gc çıkmaz ise truist vizesine başvurum kolay olması için zamanında abd trusit vizesi için konuşmuştum bir acente ile şu bilgiyi verdi sizi gezgin gibi tanıtacağız ama çevrenizdeki hiç bir ülkeye seyehat etmemişiniz vizeniz zor olabilir dedi hesapta paranız önemli değil dedi ondan pasaport güçlendirmek için bol bol gezecem dv24 de


  • @Dogukan-Burak teşekkürler cevabınız için yeni hayatınızda mutluluklar


  • Ben abd de 2018-2019 yılları arasında üniversite okudum, mezun oldum( ITU-SUNY programıyla) . Bu süreçte bir mahkemem oldu ama suçsuz bulundum , arabamda sigorta kağıdını taşımamaktı dava açılma sebebi , benim talep ettiğimi fakat sigorta şirketinin yanlış adrese gönderdiğini kanıtladım. DS-260 da suça karıştınız mı şıkkını da "no" olarak işaretledim , crime statusunde olmadığını düşünerek . Doğru bir değerlendirme midir ?
    Ek olarak ,eğer mülakatta 90 günden fazla kaldığımız ülkeler için sicil kaydı gerekiyor ise , ben abd den bunu nasıl alabilirim fikri olan var mıdır ? elimde hiç bir mahkeme kağıdım vs yok o döneme ait.
    ABD de daha önce uzun dönem kalmış , gc mülakatına girmiş deneyimli kişiler destek olabilir ise çok sevinirim.


  • @pinbil dv mülakat kısmından değilde dv2024 lotosu aşama ları kısmından sorunuzu sormanız lazım bu bölümde sadece mülakat sırasinda yaşanmış olumlu veya olumsuz paylaşımlar gerçekleştiriyoruz daha sağlıklı bir bilgi alımı için iletinizi doğru konu altına yapmanız lazim


  • @symbi0te teşekkür ederim oraya taşıyorum sorumu 🙂

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

  • @Eren-Özpar vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar.


  • @Umut-Şele vizeniz hayırlı olsun


  • @Murat-Bice vizeniz hayırlı olsun ABD'de başarılar


  • @ismail-kansız hayırlı olsun


  • @lucky06 ABD'deki hayatınızda başarılar vizeniz hayırlı olsun


  • @Cengodisco ABD'de bol şans


  • @canym dosya taşımanın önemi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kendini belli edecek sanırım. vizeniz hayırlı olsun


  • 6 aralık vize mülakatı deneyimimi paylaşmak isterim.

    8:45'te olan randevum için konsolosluğa 8:40'ta ulaştım. DV lottery talihlileri olarak aklaşık 45 dakika bahçede sıra bekledik. Daha sonra pasaportumuzu görevliye verip güvenlik kontrolünden geçtik. 200 metre yürüyüp mülakatın gerçekleşeceği binaya girdik. Danışmaya pasaportumuzu verip kayıt açtırdık. 330 dolarlık ödemenin yapılacağı veznede sıraya girdik. Yaklaşık 30 kişi vardı ve sıra biraz yavaş ilerledi. Ödememi nakit türk lirası ile yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra sıra numarası aldım ve sıra beklemeye başladım. Yaklaşık 45 dakika bekledikten sonra belgelerimi teslim edeceğim vezneden çağırıldım. Beklerken önümüzde yapılan mülakatları izledim. İzlerken gerginliğim azaldı çünkü hiçbir mülakatın başarısız geçtiğine tanık olmadım. Yalnızca eksik evrakla gelen başvuranlardan daha sonra eksik belgeleri göndermeleri istendi. Görüşülen memurlar oldukça sıcak kanlıydı. Yalnızca yeni evli ve yurt dışında sabıka kaydı olan bir kaç başvurana ekstra detay öğrenmek için soru sordular ancak yine de kimseye zorluk çıkarmadılar. Ben ve çoğu kişi için sorulan sorular standarttı. "Nerede yaşamak istiyorsun?, Orada bir tanıdığın var mı? Ne iş yapacaksın? Birikimin ne kadar?" soruları soruldu. Yabancı dil bilmeyen adaylar tercümanlı gişede görüşmelerini gerçekleştirdi. Belgelerimi teslim ettikten sonra tekrar beklemeye koyuldum. Yaklaşık 40 dakika da son aşama olan mülakatı bekledim. En son çağırılan kişi ben oldum. Görüşmem yaklaşık 5 dakika sürdü. Görüşmenin sonunda görevli kişi "vizeniz onaylandı haftaya PTT'den teslim alabilirsiniz" dedi. Süreç boyu sorduğum sayısız sorulara yanıt veren ve yol gösteren tüm yeşilkartforum üyelerine teşekkür ediyorum ve iyi şanslar diliyorum.


  • @tapsix hayirli uğurlu olsun yolunuz açik olsun


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum