DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar merhaba
AIS Kaydını asıl talihlli olan eşimin mail adresi üzerinden oluşturdukonun mail adresi ile giriş yaparak ikimiz içinde kayıt yaptık
benim ayrıca kendi mail adresimle bir hesap oluşturmama gerek var mı acaba ? -
@Mehmet-Cem-Akıncı ikiniz için de kayıt yaptıysanız gerek yok.
ilgili kayda ait çıktıları almanız yeterli. -
@gucarslan teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba, dosyamı taşımak için KCC ye mail atacağım. Bir taslak hazırladım ama yine de forumda örnek mail var mı diye de göz gezdirdim. Yaklaşık 1-1.30 saat sonra net bir şekilde KCC ye bir dosya taşıma örnek maili bulabildim. Gözümden kaçan mail örnekleri var mı diye acaba sormak istedim, şimdiden teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba formda araştırdım ama tam net cvp bulamadım. Naçizane fikirlerinizi almak istedim 🙏
eşim kuaför salonu işletiyor işletme sahibi 10 yıldır. Biz Meslek kodu olarak Berberi koyduk ama yetersiz. Buna ziyade extra yine onejob sitesinde
General and Operations Managers
11-1021.00. Mesleği ekleyeceğiz. Bu şekilde yol izleyen var mı acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum 😇🙏🙏 -
@atalardankalanbirben bu işin bir formatı yok.
kişisel bilgilerinizi ve talebinizi yazmanız yeterli. kcc denen kurum formata göre çalışmaz.. -
@Pamuk-0 eğer yaptığı için aynı zamanda genel ve operasyonel müdürüyse ekleyebilirsiniz.
-
@gucarslan işletme sahibi kendisi, vergi mükellefi bunları ispatlarız zaten . Sitede en uygun kod bunu bulduk🙏 sizce yeterli olur mu 🙏
-
arkadaşlar merhaba diploma pasaport vs evrakların asılları ve fotokopilerini vize görüşmemiz için yanımızda götüreceğiz
ancak örneğin pasaportun hangi sayfalarını fotokopi çekmem gerekiyor. Her sayfasını mı yoksa kimlik bilgilerinin yer aldığı sayfalar yeterli mi?
-
@Pamuk-0 vizenizin onayı ben vermeyeceğim, bilemem.
konsolosluk görevlisini ikna etmeniz ve yaptığı işi detaylıca anlatmanız gerek.
bunu belgeleyecek her türlü dökümanı toplamanızı ve yanınızda götürmenizi tavsiye ederim. -
@Mehmet-Cem-Akıncı konsolosluktan götüreceğiniz dökümanlarınız için mail aldınız mı?
-
@gucarslan sadece konsolosluk mülakat tarihi yaazılı bir mail aldık orada hangi evrakların götürüleceği hakkında farklı sitelere yönlendirmeler vardı.
-
@Mehmet-Cem-Akıncı mülakatınıza 7-10 gün kala alacaksınız, orada yazan evraklerı götürmeniz yeterli.
-
bunu bilmiyordum çok teşekkür ediyorum
-
@Mehmet-Cem-Akıncı diğer yılların başlıklarda defaatle anlatıldı aslında, bakabilirsiniz.
-
DS-260 doldururken hiç vize reddi almamıştım . Fakat bu ay turistik vizeye başvurup red aldım, bunu dosyamı açtırıp bildirmeli miyim yoksa mülakatta bildirmem yeterli midir ? Current olmadan dosya açtırılmaması gerektiğini okumuştum forumda .
-
Bu ileti silindi! -
@pinbil süreç devam ederken aldığınız vize reddinin bir önemi yok.
sorarlarsa söylersiniz, formunuzda güncellemenize gerek yok.. -
Merhabalar dosya taşımak için Sirbistana elçiliğe attım; cevap :
Currently, we are only accepting immigrant visa applications from applicants who are residing permanently in Serbia or Montenegro. " sadece sirbistanb ve karadağ daki oturumu alanlara veriyorlar mış ,
Arnavutluk attım cevap :We are processing limited immigrant visas and diversity visas currently, however, at this time, we are not able to accept transfer cases from outside our consular district. Böyle cevap : sınırlı ayıda vizeleri varmış, bölge dışındakilere bakmıyorlarmış. İleride süreçleri ne olur belli olmaz. Ara ara mailleri yeniden düzenliyerek yeniden göndericem -
@gucarslan biraz tecrübesizlik diyelim. Sürecin içinde yeni olunca bir de Türkiye'de hala yoğun akan bir iş hayatı kusura bakmayın bazı şeyler mükerrer sorulmuş gibi oluyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum