Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Naerys çok incesiniz teşekkür ederim

• @cufer aynen çok teşekkürler size de kolay gelsin şimdiden geçmiş olsun

• @feyza86 yeni yaptırdığınız aşı yüzünden herhangi bir yan etkisini gördünüz mü tekrardan? Ben 3 tane biontech yaptırdım ve 3 tane yaptırsan bile 12 ay içerisinde yaptırmadıysan hatırlatma aşısı olmak gerekiyormuş.. Ben de bugün'e hastaneden randevu aldım covid aşısı olmaya gidiyorum. Bu arada unganlar'da kaç tane aşı oldunuz? ne kadar ücret ödediniz ve sağlık kontrolleri ne kadar sürdü

• @Davut-Korkmaz NVC süreciniz başlamadımi

• @Busra-Akdag öncelikle hayırlı olsun süreciniz ne hızda ilerledi

• @yenibasladim merhabalar son aşıyı dün saat 3 gibi oldum henüz bir yan etki görmedim kol ağrısı dışında ama ileri süreçte umarım yaşamam.ilk sanırım 45 dolar gibi bir ücret aldılar sonra aşılarla ilgili olan ödeme de 280 dolar ödedim 5li tetanoz aşım olduğu için düşük çıktı.size de geçmiş olsun

• @yenibasladim 2 aşı yaptı ilave olarak saat 11.40ti randevum 11de gittim hemen başladılar ama denetim varmış beklettiler öğleden sonraya kaldım 13.20de gittim hemen muayeneye aldılar 15 dk sonra bitti işim yani kan alıp sonrasında rontgen çekiyorlar sonra doktor muayenesi sırasında aşıları yapıyor doktor bitiyor.

• @gkorkmaz Günaydın, umarım iyisinizdir. Geçen hafta 1 hafta gözüküyordu, bugün ise beklenenden daha uzun sürüyor yazısı çıktı bizde de. Sizde beklenenden daha uzun sürüyor yazısı halen var mı? Eğer durumunuz değişti ise, bu yazı çıktıktan ne kadar süre sonra onay geldi size. Yani onay aldıysanız ne kadar süre beklediniz bu vaziyette, beni bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻

• @Erik Merhaba bizim o yazı çıktıktan 2 ay sonra onaylanmıştı :)

• @ceren-2 Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻

• merhaba
    Aile cuzdani (kırmızı) İngilizceye çevrilerek Mülakat gününde teslim edilmesi mi gerekiyor, yoksa orijinal kopyası yeterli mi?

• Merhaba mulakata gitmeden önce vesikalık cektırmem gerek mı yoksa Ankara’da mı onların ıstedıgı yerde mı vesıkalık cektırecegım

• @Erik Maalesef hala bekliyoruz ve hala bir süre atanmış gözükmüyor.. şu an ne kadar süreceğini kestirmek zorlaştı beklemekten başka yapacak bir şey gibi gözüküyor.

• @Yesim-nisa-Kilic Vesikalik degil. 51mm x 51mm boyutunda 1 adet fotografinizi yaninizda goturmeniz gerekiyor.

• @kadargo teşekkür ederim

• @Yesim-nisa-Kilic Fotoğraf getirmeniz gerekiyor . Diğer hesap ne oldu ?

• @gkorkmaz umarım çok beklemeyiz 🙏🏻 teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻

• @D-K telefon degıstı e postam gıttı yenı açmak zorunda kaldım

• Dear friends,
    This is so funny that I have got DQ on April 2023 but I have not taken any interview scheduling so far

• @Amir-Bahman Unfortunately if you are a Turkish citizen who was born in another country, the process takes longer. If you are not a Turkish citizen then it takes even longer.
    Ankara isn't the fastest US embassy. I saw a couple of people in this topic trying to transfer their cases to other countries. I'm not sure if that's a faster route but you should look into that.
    I hope you get your appointment soon.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k