IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Merhabalar. Bugün sonunda NVC'den welcome letter aldık. CEAC sitesine girdiğimde fark ettim ki, interview location olarak şu anda yaşadığım ülke yazılmış. Burada kısa süreliğine eşimin işi nedeniyle bulunuyoruz ve mülakat zamanı geldiğinde Türkiye'ye dönmüş olacağız. Bunu nasıl değiştirebilirim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
-
Merhaba belgelerimi nvcye yükledim ds 260 formunu dolduracagım fakat ingilizcem yok ve hiçbir bilgm yok form ile ilgili formun türkçesine nereden ulaşabilirim ön hazırlık için ?
-
Merhabalar bugün sağlık raporu için unganlara gittim.Perşembe günü itibari ile son 1 yıl içerisinde covid aşısı olma zorunluluğu gelmiş,şehir hastanesine gidip aşı oldum aşı kartını mail attım o zaman onaylandı sağlık raporum.önceden 2 aşım vardı bu arada.
-
@feyza86 Aşıların güvenilirliği, gündemde bu kadar tartışılırken, böyle bir zorunluluğun gelmiş olması !
Benim de çarşamba günü randevum var ve bu hiç hoşuma gitmedi 😒 -
@cufer bu konuda bende canımın çok sıkıldığını söyledim itiraz ettim ,hakli oldugumu ancak Amerika konsolosluğunun istediğini yoksa sağlık raporunu veremeyeceklerini söylediler.asinin yan etkilerini ciddi yaşamış biri olarak sinirden ağladım diyebilirim ama mecburen yaptırdım.
-
@ecom Teşekkür ederim.
-
@feyza86 Can sıkıcı olan, dayatma yapılması. Maalesef seçme şansı bırakmıyorlar.
Geçmiş olsun. -
@luchadora, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Merhabalar. Bugün sonunda NVC'den welcome letter aldık. CEAC sitesine girdiğimde fark ettim ki, interview location olarak şu anda yaşadığım ülke yazılmış. Burada kısa süreliğine eşimin işi nedeniyle bulunuyoruz ve mülakat zamanı geldiğinde Türkiye'ye dönmüş olacağız. Bunu nasıl değiştirebilirim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
NVC ile iletisime gecerek yapiyorsunuz.
-
@Busra-Akdag, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Merhaba belgelerimi nvcye yükledim ds 260 formunu dolduracagım fakat ingilizcem yok ve hiçbir bilgm yok form ile ilgili formun türkçesine nereden ulaşabilirim ön hazırlık için ?
Forumun Youtube sayfasinda videolu anlatim mevcutmus, ufak bir arastirmayla buldum ben de.. Linki asagiya birakiyorum.
-
@Naerys çok incesiniz teşekkür ederim
-
@cufer aynen çok teşekkürler size de kolay gelsin şimdiden geçmiş olsun
-
@feyza86 yeni yaptırdığınız aşı yüzünden herhangi bir yan etkisini gördünüz mü tekrardan? Ben 3 tane biontech yaptırdım ve 3 tane yaptırsan bile 12 ay içerisinde yaptırmadıysan hatırlatma aşısı olmak gerekiyormuş.. Ben de bugün'e hastaneden randevu aldım covid aşısı olmaya gidiyorum. Bu arada unganlar'da kaç tane aşı oldunuz? ne kadar ücret ödediniz ve sağlık kontrolleri ne kadar sürdü
-
@Davut-Korkmaz NVC süreciniz başlamadımi
-
@Busra-Akdag öncelikle hayırlı olsun süreciniz ne hızda ilerledi
-
@yenibasladim merhabalar son aşıyı dün saat 3 gibi oldum henüz bir yan etki görmedim kol ağrısı dışında ama ileri süreçte umarım yaşamam.ilk sanırım 45 dolar gibi bir ücret aldılar sonra aşılarla ilgili olan ödeme de 280 dolar ödedim 5li tetanoz aşım olduğu için düşük çıktı.size de geçmiş olsun
-
@yenibasladim 2 aşı yaptı ilave olarak saat 11.40ti randevum 11de gittim hemen başladılar ama denetim varmış beklettiler öğleden sonraya kaldım 13.20de gittim hemen muayeneye aldılar 15 dk sonra bitti işim yani kan alıp sonrasında rontgen çekiyorlar sonra doktor muayenesi sırasında aşıları yapıyor doktor bitiyor.
-
@gkorkmaz Günaydın, umarım iyisinizdir. Geçen hafta 1 hafta gözüküyordu, bugün ise beklenenden daha uzun sürüyor yazısı çıktı bizde de. Sizde beklenenden daha uzun sürüyor yazısı halen var mı? Eğer durumunuz değişti ise, bu yazı çıktıktan ne kadar süre sonra onay geldi size. Yani onay aldıysanız ne kadar süre beklediniz bu vaziyette, beni bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
-
@Erik Merhaba bizim o yazı çıktıktan 2 ay sonra onaylanmıştı :)
-
@ceren-2 Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻
-
merhaba
Aile cuzdani (kırmızı) İngilizceye çevrilerek Mülakat gününde teslim edilmesi mi gerekiyor, yoksa orijinal kopyası yeterli mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum