Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

devlete karşı ifade nedeniyle ceza almak iltica sebebi mi?


Benzer Başlıklar

  • iltica reddi sonrası E2 başvurusu mümkün mü?

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    232 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @K-Ran, içinde söyledi: Iltica basvurusunda bulunan birinin GC Basvurusu Hocam vize ile giriş yapıp bir süre sonra ilticaya başvurmuş birinin ilticası red olursa o kişi e2 ye başvuru yapabilir mi ? bu arada geçen trump döneminde vize ile ilticaya başvuru mahkeme süresi kısaltılmıştı acaba şimdi durum farklı mı ? teşekkürler şimdiden Sayin@K-Ran, iltica basvurusu red olunca ABDden cikmak gerekecektir. Verilen karara bagli olarak genelde ABDye giris yasagi sozkonusu olabilir. O durumda E2 basvurusu yapilamaz.
  • Çocuklarım için green kart almak

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    234 Bakış
    A
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. çocukların velayeti annesinde ama çocuklar gelmek isterse annesi izin verir.
  • ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

    Kilitli Taşındı Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim? 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi? Sayın @zLucas, Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur. Teşekkürler.
  • Asliye ceza mahkesinden aldığım para cezaları

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    388 Bakış
    world best videoW
    @Claudia-J-Muslu 10 ayrı dosyanın topşamımı 1 sene olmalı yoksa tek dosyanın toplamımı ben dosyaların hepsi toparlıyacam bu sürec eğerki önüme çıkmadan sizinle irtibata geçicem
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum