Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

devlete karşı ifade nedeniyle ceza almak iltica sebebi mi?

Benzer Başlıklar

• iltica reddi sonrası E2 başvurusu mümkün mü?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    233 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @K-Ran, içinde söyledi: Iltica basvurusunda bulunan birinin GC Basvurusu Hocam vize ile giriş yapıp bir süre sonra ilticaya başvurmuş birinin ilticası red olursa o kişi e2 ye başvuru yapabilir mi ? bu arada geçen trump döneminde vize ile ilticaya başvuru mahkeme süresi kısaltılmıştı acaba şimdi durum farklı mı ? teşekkürler şimdiden Sayin@K-Ran, iltica basvurusu red olunca ABDden cikmak gerekecektir. Verilen karara bagli olarak genelde ABDye giris yasagi sozkonusu olabilir. O durumda E2 basvurusu yapilamaz.
  • İltica Ve EB3 Süreçleri Hakkında

3
    0 Oy
    3 İleti
    727 Bakış
    D
    @Claudia-J-Muslu Eşim Turist vizesiyle giriş yaptı, iltica ofisi üzerinden dosyası ilerleyecek. SSN aldıktan sonra iltica ilk mülakatı olmadan muhtemelen geri çekmiş olacağız iltica talebini çünkü mülakat tarihleri çok ileri tarihe veriliyor, o sırada bizim eb3 ile alakalı sürecimiz ilerlemiş olacaktır. Bu durumda eb3 sürecine etkisi nasıl olur sizce? Bir de şunu düşünüyoruz; önce evlilik yapıp sonra F1'a ben geçiş yapacağım eşim de F2 olacak ve iltica talebini birlikte yapacağız, eb3 süreci greencarda ilerlediğinde ilticayı geri çekeceğiz. Eb3 başvurusu benim üzerime yapıldı benim çalışma iznim gelme aşamasında mı geri çekmem daha doğru olur acaba yoksa greencard başvurusundan önce mi? Önce evlilik yapıp sonra F1 ve iltica etmek mi, yoksa önce eşim iltica edip ben F1 başvurusunu yapıp sonra mı evlenmek daha mantıklı eb3 greencard sürecinde? Şimdiden teşekkürler cevabınız için
  • İltica sonrası Yeşil Kart statüsüne geçiş...

5
    0 Oy
    5 İleti
    585 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @lordbolton, içinde söyledi: İltica sonrası Yeşil Kart statüsüne geçiş... @claudia-j-muslu İltica sonrası green card statüsüne geçişten bahsediyor soruyu soran kişi, ve pratikte cezai durum derken adli sicil kaydının temiz olmasını mı kast ediyorsunuz? Evet temiz bir adli sicil kaydından bahsediyorum. Yine mültecinin kendi ülkesine gitmemiş olmasına da bakılır.
  • Asliye ceza mahkesinden aldığım para cezaları

3
    0 Oy
    3 İleti
    388 Bakış
    world best videoW
    @Claudia-J-Muslu 10 ayrı dosyanın topşamımı 1 sene olmalı yoksa tek dosyanın toplamımı ben dosyaların hepsi toparlıyacam bu sürec eğerki önüme çıkmadan sizinle irtibata geçicem
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k