DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@kkaya şuana kadar "saç bakımından dezavantajlı" bireylere de vize verildi, içiniz rahat olsun.
-
Öncelikle merhaba, pasaportumu yenileyeceğim mülakat maili aldıktan sonra DS 260 formumu açtırıp yeni pasaportumu ekleteceğim fakat bunun için nereye ve nasıl bir mail atacağım konusunda bilgim yok, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
-
Merhaba arkadaşlar dv23 talihlisi ve vizesi onaylanan kişilerden biriyim. Geçtiğimiz yıl dosya taşıma durumundan dolayı yaklaşık 60 ülkedeki konsolosluklara mail attım ve aldığım/alamadığım cevaplara göre bir tablo oluşturdum. Herhangi bir sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. Herkesin vizesine kavuşması dileğiyle…
-
@Önder-Bilgiç hayırlı olsun
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@denizkzltp Selamlar, aynı işlemi ben yaptırdım, durumu anlatacak şekilde bir mail hazırlayın ve [email protected] mail adresine gönderin ve mailinizi takip edin. Benim formumu güncelleme için açmaları 2-3 gün sürdü. Gerekli güncellemeleri yapıp tekrardan submit ettiğinizi kontrol etmeyi unutmayın ^^
-
@denizkzltp pasaport şartı kaldırıldığı için bunu yapmanıza gerek yok.
yeni pass ile mülakata katılmanız yeterli olacaktır. -
@Önder-Bilgiç bana iletebilirsiniz önder bey. teşekkürler şimdiden
-
@gucarslan Merhabalar aynı durum için bende dosya açtıracağım fakat add applicant kısmını dosya açtıracağımda hallederim diye düşünerek ekleme yapmadım. Şuan add aplicant kısımı görünmüyor.Sadece kendi adımın karşısında complated yazıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Bir şey sormak istiyorum bültenlerin açıklandığı sitede “Upcoming Visa Bulletin” olduğu yerde “coming soon” yazıyor ve sonra bülten açıklanınca, açıklanan bültenin ismi yazıyor. Aralık ayı bülteni için şimdiden “coming soon” yazması gerekmiyor muydu? Burdan şöyle bir çıkarım yapabilir miyiz?: aralık ayı bülteni açıklanmayacak gibi bir çıkarım yapabilir miyiz?
-
@ibrahimumut 1 kasımdan itibaren öyle yazar
-
@Önder-Bilgiç rica etsem bana da gönderir misiniz
-
@ahuramazda anladım ben ay sonuna doğru yazmaya başlıyor diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormuşum teşekkür ederim.
-
@ibrahimumut Once Kasim aciklanacak ondan sonra Aralik icin coming soon yazacak . yani 13/15 Kasim sonrasi yazar .
-
Arkadaşlar selam,
WRW (Polonya, Varşova) konsolosluğu ile Ankara'nın performansını karşılaştırmak istiyorum.
Ancak https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html sitesinde yer alan hangi tabloya göre bu karşılaştırmayı yapmam gerekir?
Monthly DV Issuances seçeneğindeki tabloya göre mi yoksa DV-2023 CEAC Data seçeneğinde yer alan tabloya göre mi? Sanki her ikisindeki bilgi birbirinin zıttı gibi. Siz karşılaştırmayı neye göre yapıyorsunuz? -
@atillaavci3, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Şunu forumda baktım bulamadım herkes gün-ay sıralaması ile ilgili hatalara dikkat çekmiş ancak bu gün ve ay girişi esnasında 01-05-xxxx yerine 1-5-xxxx olarak girildi ise başvuru geçersiz mıdır?
Bu konu ile ilgili bilgisi olan yok mu?
-
@enes5944 paylaşırım, rica ederim
-
@T-C-Kubilay-Dikici tabii
-
Arkadaşlar hepinize tek tek yollamak yerine buradan paylaşmayı deniyorum, eğer forum kuralları engellerse mesaj olarak linki paylaşırım.
-
@ibrahimumut Teknik olarak aciklanacak ayin ilk is gununde yazar 'coming soon'. Coming soon yazip ay sonu da yayimlayabilirler o baska, gecikme olabilir ya da hemen aciklanabilir. Bultende sadece DV ile ilgili aciklamalar yok, diger butun gocmenlik vize turleri de oradan takip edilmekte haliyle bir sey olsa tum dunya ile ilgili bir durum olmali ki aciklanmasin.
-
@Figen anladım teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum