Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Yakalı t-shirt giyip çekindim fotoğraf yüzünden diskalifiye edile bilir miyim, Çünkü ilk başta en önemli yer fotoğraf. Görselin tabii ki üstü var fakat utandığım için hepsini atmıyorum.
Teşekkürler.

-
@LAB problem olmaz. yaka yasak degil.
-
En az 54 kb istiyor sanırım ben 42 kb ile başvurdum bir sorun olur mu acaba?
-
@Çağrı-Fidan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
En az 54 kb istiyor sanırım ben 42 kb ile başvurdum bir sorun olur mu acaba?
bu ayrim problem olmuyor.
-
Cevap: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, şunu merak ediyorum. Acaba başvuran kişi olarak benim fotoğrafım düzgün olduğundan seçilme şansım varken eşimin fotoğrafından kaynaklı hata yüzünden elenme durumu söz konusu mu? Yoksa tüm aile bireylerinin fotoğrafları mi düzgün olmalı
-
Merhaba, evde fotoları hazırlarken fotoları kontrol etmek için bir siteye girdim.
aşağıdaki uyarıyı verdi, baş fotoğrafın yüzde 50'sinden az sanırım. Bunu düzeltebileceğimiz bir site var mı?
-
Merhaba, evde fotoları hazırlarken fotoları kontrol etmek için bir siteye girdim.
aşağıdaki uyarıyı verdi, baş fotoğrafın yüzde 50'sinden az sanırım. Bunu düzeltebileceğimiz bir site var mı?
-
Merhabalar. Buradaki bilgilere göre evde fotoğraf çektim ve idphoto4you da düzenleme yaptım ama yine de emin olamıyorum. Fotoğrafım uygun mudur diye kontrol edebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
Bu arada forumda yeniyim. Allah herkesin gönlüne göre ne muradı varsa versin inşallah. Herkese Selam ederim.
-
@Lalo-Salamanca mesaj attım sana
-
@hikap mesaj attım sana
-
@U-zeytin, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Cevap: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, şunu merak ediyorum. Acaba başvuran kişi olarak benim fotoğrafım düzgün olduğundan seçilme şansım varken eşimin fotoğrafından kaynaklı hata yüzünden elenme durumu söz konusu mu? Yoksa tüm aile bireylerinin fotoğrafları mi düzgün olmalı
duzgun degil derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? fotograflar taninmayacak kadar kotu mu?
herkesin vize alabilmesi icin herkes fotografindan taninabiliyor olmali, eger esiniz vize almayacaksa ve fotodan taninmiyorsa (eski bir fotosunu kullaniyorsaniz) o durumda bir sorun yasamamaniz lazim.
-
@crazycells fotoğrafı telefonun ön kamerasından çeksek sorun olur mu? Çekecek kimse yok. Aynalama olduğu belli olmuyor ama çıkarsa kimlik fotosuyla falan karşılaştırıldığında saçlar ters görünmüş olacak. Bir sorun olur mu?
-
Saçta gözükecek şekilde toka olunca problem oluyor muydu?
-
@Furkan-Aus, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells fotoğrafı telefonun ön kamerasından çeksek sorun olur mu? Çekecek kimse yok. Aynalama olduğu belli olmuyor ama çıkarsa kimlik fotosuyla falan karşılaştırıldığında saçlar ters görünmüş olacak. Bir sorun olur mu?
sorun olmaz.
telefonu cok yaklastirmayin, yoksa gozler sasi cikabiliyor.
-
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Saçta gözükecek şekilde toka olunca problem oluyor muydu?
Eger yuzunuzun gorunmesini engellemiyorsa sorun olmaz.
-
@Ballistix, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@ayvalik10 bu sene fotoğrafçıya para vermeyeceğim evde çekeceğim. Cimrilikten değil de umutsuzluktan
Gene dayanamayıp hem eşim için hem de kendim için fotoğrafçıda çektirdim. Bu sefer işi bilen birisiydi tek seferde 600x600 piksel ayarlanmış şekilde gönderdi. Yine verdik 300 lira. Helali hoş olsun. Hayırlısı olsun herkese bol şans.
-
@Ballistix başvuruyu yaptın mı peki
-
@ayvalik10 Bugün yaptım ne oldu ki
-
@Ballistix başımıza gelen olayı söyleyim bana 600x600 diye gönderdiler ancak özelliklere bakınca 591 x591 çıkmıştı ondan sormuştum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum