Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim hallettim hocam :) hayatta size de böyle yardımseverler çıkar inşallah
-
@mod55 herkes için bu dua olsun biz aileyiz burada herkes birbirine yardımcı olacak ki sorunlar ortadan kalksın.
-
@ayvalik10 Fotoğrafçıda çektirmiştim, elektronik halleriyle geçen senede başvurmuştum. Şunu hatırlıyorum; eğer fotoğrafta hata olursa, başvuru esnasında "Photo accepted" yazmazdı demi? formu doldururken fotoğrafı yükledikten sonra fotoğraf kabul edildi uyarısı veriyor zaten, eğer uygun olmasa kabul edilmedi der demi? teşekkürler
-
@gezgin34 evet diyor ancak 600 x 600 uygunsa sistem kabul ediyor. Resim kalitesine göre kontrol etmiyor.
-
@gezgin34, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhabalar arkadaşlar,
Fotoğrafı http://dvlottery.me/ bu siteden ve https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitelerinden kontrol ettiğimde herhangi bir sorun yok. Fakat Photo Toola yüklediğimde "Your photo does not need cropping: Photo dimensions are 600x600" boyut kesilmesi gerekli diyor. 2 site tamam doğru diyo photo tool boyut büyük diyor. Fotoğraf tamammı yoksa olmamışmı? teşekkürler şimdiden herkesefotonuz zaten 600 x 600 piksel diye uyari veriyor, bilginize.
-
@gezgin34, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@ayvalik10 Fotoğrafçıda çektirmiştim, elektronik halleriyle geçen senede başvurmuştum. Şunu hatırlıyorum; eğer fotoğrafta hata olursa, başvuru esnasında "Photo accepted" yazmazdı demi? formu doldururken fotoğrafı yükledikten sonra fotoğraf kabul edildi uyarısı veriyor zaten, eğer uygun olmasa kabul edilmedi der demi? teşekkürler
kullandiginiz fotograftan taninabildiginiz surece sorun olmaz.
-
Yakalı t-shirt giyip çekindim fotoğraf yüzünden diskalifiye edile bilir miyim, Çünkü ilk başta en önemli yer fotoğraf. Görselin tabii ki üstü var fakat utandığım için hepsini atmıyorum.
Teşekkürler.

-
@LAB problem olmaz. yaka yasak degil.
-
En az 54 kb istiyor sanırım ben 42 kb ile başvurdum bir sorun olur mu acaba?
-
@Çağrı-Fidan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
En az 54 kb istiyor sanırım ben 42 kb ile başvurdum bir sorun olur mu acaba?
bu ayrim problem olmuyor.
-
Cevap: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, şunu merak ediyorum. Acaba başvuran kişi olarak benim fotoğrafım düzgün olduğundan seçilme şansım varken eşimin fotoğrafından kaynaklı hata yüzünden elenme durumu söz konusu mu? Yoksa tüm aile bireylerinin fotoğrafları mi düzgün olmalı
-
Merhaba, evde fotoları hazırlarken fotoları kontrol etmek için bir siteye girdim.
aşağıdaki uyarıyı verdi, baş fotoğrafın yüzde 50'sinden az sanırım. Bunu düzeltebileceğimiz bir site var mı?
-
Merhaba, evde fotoları hazırlarken fotoları kontrol etmek için bir siteye girdim.
aşağıdaki uyarıyı verdi, baş fotoğrafın yüzde 50'sinden az sanırım. Bunu düzeltebileceğimiz bir site var mı?
-
Merhabalar. Buradaki bilgilere göre evde fotoğraf çektim ve idphoto4you da düzenleme yaptım ama yine de emin olamıyorum. Fotoğrafım uygun mudur diye kontrol edebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
Bu arada forumda yeniyim. Allah herkesin gönlüne göre ne muradı varsa versin inşallah. Herkese Selam ederim.
-
@Lalo-Salamanca mesaj attım sana
-
@hikap mesaj attım sana
-
@U-zeytin, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Cevap: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, şunu merak ediyorum. Acaba başvuran kişi olarak benim fotoğrafım düzgün olduğundan seçilme şansım varken eşimin fotoğrafından kaynaklı hata yüzünden elenme durumu söz konusu mu? Yoksa tüm aile bireylerinin fotoğrafları mi düzgün olmalı
duzgun degil derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? fotograflar taninmayacak kadar kotu mu?
herkesin vize alabilmesi icin herkes fotografindan taninabiliyor olmali, eger esiniz vize almayacaksa ve fotodan taninmiyorsa (eski bir fotosunu kullaniyorsaniz) o durumda bir sorun yasamamaniz lazim.
-
@crazycells fotoğrafı telefonun ön kamerasından çeksek sorun olur mu? Çekecek kimse yok. Aynalama olduğu belli olmuyor ama çıkarsa kimlik fotosuyla falan karşılaştırıldığında saçlar ters görünmüş olacak. Bir sorun olur mu?
-
Saçta gözükecek şekilde toka olunca problem oluyor muydu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum