Green card neye göre seçiliyor
-
@volkanu hayır sinirlenmedim öylede demek istemiyorum.. tabi ki ama ne dersem deyim bir cevap geleceğini anladım yukarda ki beyin fırtınası kapsamında o açıdan ben bir şey diyeceğim siz yok öyle değil diyeceksiniz.. bunun sonu senatör bilmiyora kadar gider.. hani ben sizin için demiyorum genel olarak kişi bazlı değil yanlış anlamayın insanlar bunu sorarken duymak istediğini duymak istiyor gerçeği istemiyor aslında o açıdan artık gereksiz bir muahhbete döndü... Demek istedim...
-
@lordbolton bu mesajınıza da baya uzun bi cevap yazdım ama daha sonra sildim, bence de artık bu konuda konuşmaya gerek yok. Herkes istediği habere inanmakta özgür..
-
@lordbolton Senatör dediğiniz kişi de neticede siyasetçidir ve ağzından çıkan her lafı doğru kabul etmemek ve ciddiye almamak gerekir. Ayrıca dediğiniz gibi beyin fırtınası yapıyorsak her yazdığınıza bir yanıt gelmesi normaldir. Elimizde somut bilgi olmadan günlerce tartışsak da pek bir anlamı yok aslında.

-
@knnrn elbette yanıt gelmesi normal ama sonu yok somut delil olmadan dediğiniz gibi günlerce de tartışsak bir anlamı yok. biz tartışmamızı yaptık günü gelir okuyanlar kendi fikrini verir artık.
-
Milli piyango gibi :P
-
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
-
@uniq Tüm başvurular bölgeye göre ayrıştırılır, daha sonra da bölgeye spesifik olan kodları ile (EU, AS, AF gibi) tamamen tesadüfe bağlı olacak şekilde bir çekilişe tabii tutulur. Bunun için çekilen numaraların başında 0000 vardır. Yani örneğin 2019EU0000345 gibi. Bu sıfırlar kaçıncı olarak seçildiğine göre azalır veya çoğalır.
Bu arada sahte veya hatalı başvurular ayıklanır ve otomatik olarak diskalifiye olur.
Biyometrik fotoğraf eşleşme sürecini takiben tamemen bilgisayara bağlı bir çekiliş (draw) sistemi ile de talihliler belli olur.Bizzat yerinde gitmiş, görmüş ve anlatmış kişilerin tecrübesi ile sabittir ki- bu tamamen şansa dayalı (ve sayısal olarak oldukça düşük bir şans) bir lotodan ibarettir. Torpil veya herhangi bir kesime ayrıcalık gibi etkiler yoktur.
Bununla ilgili çok detaylı bir video yakında çekeceğim.
https://www.youtube.com/amerikauzmani
https://www.facebook.com/amerikauzmani2016/ -
@gokce-taskiran bilgilendirme için teşekkürler
-
@gokce-taskiran Green card neye göre seçiliyor içinde söyledi:
@uniq Tüm başvurular bölgeye göre ayrıştırılır, daha sonra da bölgeye spesifik olan kodları ile (EU, AS, AF gibi) tamamen tesadüfe bağlı olacak şekilde bir çekilişe tabii tutulur. Bunun için çekilen numaraların başında 0000 vardır. Yani örneğin 2019EU0000345 gibi. Bu sıfırlar kaçıncı olarak seçildiğine göre azalır veya çoğalır.
Bu arada sahte veya hatalı başvurular ayıklanır ve otomatik olarak diskalifiye olur.
Biyometrik fotoğraf eşleşme sürecini takiben tamemen bilgisayara bağlı bir çekiliş (draw) sistemi ile de talihliler belli olur.Bizzat yerinde gitmiş, görmüş ve anlatmış kişilerin tecrübesi ile sabittir ki- bu tamamen şansa dayalı (ve sayısal olarak oldukça düşük bir şans) bir lotodan ibarettir. Torpil veya herhangi bir kesime ayrıcalık gibi etkiler yoktur.
Bununla ilgili çok detaylı bir video yakında çekeceğim.
https://www.youtube.com/amerikauzmani
https://www.facebook.com/amerikauzmani2016/Eğer şansa dayalı değilse birisi benim üzerime felaket oyunlar oynuyordur o zaman getirdi beni elalemin kaliforniyasına :)))
-
@gkhanfeez aksine şansa dayalı ve siz de o güzelim california'ya gitme konusunda seçilmiş nadir şanslılardansınız :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum