Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

• ⭐⭐⭐⭐

@Alka-0 tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.

• ⭐⭐

@Alka-0 tebrikler vizeniz hayırlı olsun. İlerideki arkadaşlara tecrübe olması açısından 12 ülke içerisinde hangileri vardı? Kaç tanesi vizesizdi?
    Avukat olarak kendi büronuz mu var yoksa bir büroda çalışan mısınız?

• @Alka-0 vizeniz hayırlı olsun iyi tatiller.

• @Alka-0 Vizeniz hayırlı olsun öncelikle , turistik vize başvurusu yapmayı planlıyorum daha önce yurtdışına hiç çıkmadım bu red almama neden olur mu acaba ?

• @tufank Merhaba Kosova vatandaşıyım Tr den abd vizesi başvurusu yapıcam oturma izni gerekiyor mu?? ne kadar süre olması lazım en az oturma izninin?

• ⭐⭐⭐⭐

@subasi tavsiye edilen vatandaşı olduğuz / ikamet ettiğiniz ülkede görüşmeye girmek. Ama bu mevcut şartlar altında mümkün değilse ve burada girmek istiyorsanız en azından randevu tarihi ve vize basılı pasaportu teslim alıncaya kadar oturum veya kalma izni olması yeterli diye düşünüyorum. Konuya çok hakim değilim ama vize görüşmesinde, neden kendi ülkeniz değil de burada girdiğiniz sorusu gelebilir, buna mantıklı bir cevabınız olması gerekecektir.

• Merhabalar, ds-160 formunu dolduruyorum ama forumdaki deneyimleri okuyunca kafam karıştı. konuya netlik kazandırmak adına yardımcı olursanız sevinirim.
    1.) seyahat planını ds-160 formunda belirtmeli miyim ?
    2.) tanıdığınız var mı ? sorusuna da ; eşim ile beraber başvuru yapıyoruz ve eşimin kuzeninin missouri de kendi şirketi var , bize davet atabileceğini iletti . forma eklemek karışıklık yaratır mı ? yada hiç yazmamalı mıyım?

• @nurcan-imğa
    Seyahat planınızı ds-160 da belirtin. Nereye gideceksiniz ve kaç gün sorusunun cevabı formda olsun.

Tanıdık kişi yasal ise belirtmeniz bir sorun olmayacaktır.

• ⭐⭐⭐

Yarın sabah 07.30da İstanbul konsolosluğunda mülakatım var yarın mülakata girecek olan herkese başta kendim olmak üzere bol şans diliyorum onaylandı tecrübesini yazmak nasip olur inşallah 🙏

• @waterman güzel haberlerle gelin inşallah…

• @waterman, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Yarın sabah 07.30da İstanbul konsolosluğunda mülakatım var yarın mülakata girecek olan herkese başta kendim olmak üzere bol şans diliyorum onaylandı tecrübesini yazmak nasip olur inşallah 🙏

İnşallah vizeniz onaylanır. Mutlu haberiniz burada bekleriz

• @selamibasaran teşekkürler

• Bugun Ankara gorusmem vardi red aldim.
    26 yas bekar erkek 4. Sinif uni ogrencisiyim

Sorular:
    Nereye gitmek istiyorsun?
    Kac gun?
    Daha once yurt disina ciktin mi (6 ay once yunan-italya)
    Kim odeyecek masraflari?
    Baban ne is yapiyor?

Uzgunum onaylayamiyorum…

Inanilmaz bi kalabalik vardi en basta tek gorevli vardi sonradan 3 tane oldular iki erkek bi kadin vardi malesef kadina geldim halbuki ilk basta tek olan gorevli gozluklu erkek daha vize verme olasiligi var gibi geliyodu.

• ⭐⭐

@kdratik geçmiş olsun

• Tesekkurler. Acaba vizeye basvurdugum fotoyla green card basvursam sikinti olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@kdratik geçmiş olsun. elinizde dijital hali mevcutsa başvurabilirsiniz bir sorun olmaz, ben de aynı fotoyla başvurdum.

• ⭐⭐⭐⭐

@tufank Hayırlı olsun inşallah çıkar🙏

• S selamibasaran bu başlıktan bahsetti

• Herkese merhaba,
    2 kasım günü eşimle randevum var. Ds formuna 2 ay kalacağımızı yazdım geçen Eylül ayında evlendik ve balayı için düşünüyoruz diyeceğim. 2 ayı ise route 66'yı bitirmek ve gezmek için kullanacağım diyeceğim. Sizce iyi bir cevap olur mu?
    Eşimle birlikte 29 yaşlarındayız benim 5 yıldır kendi üzerime dükkanım var bunlar pozitif bir etki yaratır mı?
    Ayrıca ds160 formunda ki fotoğraf ile o gün götüreceğim fotoğraf aynı olmayacak bir sorun teşkil eder mi?

• bugün ankara’da görüşmemiz vardı. onaylandı. kısaca profilimizi, süreci anlatmaya çalışayım.

30’lu yaşlardayız. kendi şirketimiz var. şirket eşimin üzerine ben çalışan görünüyorum. şirket 2 senelik. daha önce 3-4 avrupa seyahatimiz var bunların tamamı pandemi öncesinde. amerika’da tanıdığımız var.

ilk parmak izinden önce bir bankoda pasaportlarımıza bakıldı. işimizin ne olduğunu sordu. daha sonra klasik hep anlatılan süreçler gelişti.

• amerika’da nereye gidiyorsunuz?
    • amerika’ya neden gidiyorsunuz?
    • ne iş yapıyorsunuz?
    • ne kadar kazanıyorsunuz?
    • amerika’da tanıdığınız var mı?
    • görüşecek misiniz?
    • en son ne zaman yurt dışına çıktınız?

vizeniz onaylanmıştır.

buradaki her sayfayı okudum. bilgi veren herkese çok teşekkür ederiz. ama şunu da belirtmeliyim. özellikle ekşi sözlük ve youtube videolarındaki gibi bir ortam yoktu. kıyım yapılıyor gibi bir korkumuz vardı giderken ama genel olarak onay oranı baya yüksekti bizim orada geçirdiğimiz sürede.

• ⭐⭐

@bulut tekrar hayırlı olsun. Seyahatiniz da başarılar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k