Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• merhaba, bi süredir forumu takip etmeye çalışıyorum. açıklanan bulletin e göre kasım ayında mülakata giricem.
    Mail ne zaman gelir, normal mi böyle bekleme? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• @Eren-Özpar tebrikler yeni hayatınızda başarılar diliyorum çok sevindim adınıza :hugging_face:

• @4fath kasım ayında mülakata girmiceksiniz sadece numaranız cutoff oldu ki gecen aylarda olmustu bu daha 1 ile 300 arasina mülakat gönderildi bizde sizin gibi bekliyoruz size sıra ne zaman gelir bilinmez

• @symbi0te bana niye gelmedi

• @Eren-Özpar hayırlı olsun hocam, yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @dgnnnnn tam numaranız kaç demekki sınır 300 degil 250 veya 200

• @4fath
    Merhabalar;
    Mail in ne zaman gelceği belli olmaz.Konsololuğun/konsoloslukların hızına göre değişen bir durum çünkü.Sürecinizde başarılar dilerim.

• @Eren-Özpar
    Vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar,başarılar dilerim.

• @Eren-Özpar Hayırlı olsun tebrik ederim :)

• @devrim09 merhaba, yanıtınız için teşekkürler.

DV2022 nin rakamlarına baktığımda, EU4XXX olan arkadaşların maili 2022 şubat başı gelmiş, mülakat tarihleri de 2022 mart başında olmuş.
    DV2023 rakamlarına baktığımda ise, mail tarihi 2022 kasım sonu, mülakat tarihlerini ise 2023 ocak sonu gibi görüyorum.

sizce bu seneki hız ilerleme nasıl olur?

• ⭐⭐⭐

@4fath Veriler olmadan benzer sira numaralarini kiyaslamanin analitik olarak bir degeri olmayacaktir, henuz bosluklar belli degil. Bir senenin 4 Binleri baska senenin 7 Binlere denk gelebilir siralamada. Keske bilebilsek.

• @Eren-Özpar sormak istedigim mulakat sorulari degil de dv mulakati olan/olacak kisi sayisi cok muydu? Yanlis ifade etmisim sanirim, Tekrar tekrar basarilar diliyorum yeni hayatnizda 😊

• @lumos aynen malesef bir tutarlılık yok.

• @jtcarlos her yıl değişkenlik gösteriyor current olup müşakat alan kişilerin tek mi aile mi olduğuda sizin sorunuz için değişkenlik gösterir

• ⭐⭐⭐⭐⭐

AIS Kaydı Oluşturma Rehberi

dv sürecinde talihliler mülakat aldıktan sonra, mülakat sonraıs pasaportlarını teslim almak için AIS kaydı yapmak zorundadır.
    asıl talihli, diğer aile üyelerini kendi AIS kaydına ekleyerek ilerleyebilir.
    eğer yeni bir pasaport aldıysanız AIS kaydına onun numarasını girmelisiniz.
    bu kaydı, mülakattan 1 gün önce dahi yapsanız olur, ama makul olan mülakat tarihinize 1 hafta kala yapmanızdır.
    lütfen mülakat maili aldığınız gibi AIS kaydı yapmaya uğraşmayın, dosyanız mülakat için hazır değil uyarısı alırsınız.

diplomasını cosco'daki indirimden almış sözde göçmenlik avukatlarına, zerre bilgisi olmadan danışmanlık hizmeti veriyoruz diyerek tonlarca para isteyen danışmanlık şirketlerine para vermeyin diye YeşilKartForum olarak sizler için bir rehber hazırladık.

:down_arrow: AIS Kaydı Oluşturma Rehberi :down_arrow:

AIS Kaydı Oluşturma Rehberi.pdf

• Vize türünü "Diversity" seçmelisiniz.

• DS260 numarası; DS260 confirmation page'deki AA ile başlayan numaradır!

• mülakattan 1 gün öncesinde halen; "dosyanız mülakat için hazır değil" uyarısı alıyorsanız aşağıdaki adımları izlemelisiniz;

[email protected] mail adresine

Mail Konusu: 2024EU000XXXXX - Case number not ready to schedule.

Mail Gövdesi: Case number not ready to schedule. Please update my case status on the system.

Name-Surname ....

Date of Birth ....

Case Number ....

• @gucarslan ellerinize sağlık güzel ve yine bilgi dolu bir paylaşım

• @gucarslan bu kaydi kazanip current olan her talihli yapmak zorunda Turkiyeye ozel degil, degil mi?

• S selamibasaran bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐

@eray26 evet. Turistte alsan ais kaydı açıyorsun. Sitede ilk başta IV mi NIV mi olduğunu soruyor ona göre ilerliyorsun zaten.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eray26 mülakat tarihi alan herkes yapmak zorunda.
    ais kaydının current olmakla bir ilgisi yok. ayrıca her konsolosluğun kayıt işlemi farklı, mülakata gireceğiniz konsolosluğun web sitesinde bununla ilgili bilgi bulailirsiniz.

• Ailemizle gideceğimiz yani dosyamizi tasiyacagimiz vizesiz ülkeler nereler acaba

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    603k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k