@leningrad merak etmeyin, bir problem yasamazsiniz. Gecmis olsun. Lutfen sorulariniz icin forumdaki ilgili konulari kullanmaya calisin.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
2 kere başvuru yaptım
-
@amrah1to aynı bilgilerle 2 veya daha fazla çekilişe katılanların bilgileri çekilişten siliniyor yani katılamıyor
-
@ayvalik10 para vermezsem gondermiyecekler , simdi versem para 100TL , May ayinda versem 2000$
cok saol kardes, kaldi 2021e o zaman(
-
@amrah1to delirdin mi sen bunlar senden bilgilerini alırken hiç para istediler mi eğer istedilerse göndermek zorundalar. Yok istemedilerse ozaman onlardan telefon beklicen
-
@ayvalik10 Bekliycem bakalim ne olucak , may ayinda geri donush yaparim bura , sagol kardesim

-
@amrah1to 2 kere başvuru yaptım içinde söyledi:
@ayvalik10 ret ne demek kardes?
Yoldaşımız müraciətiniz etibarsız ola bilər demək istəmiş.. (rədd)
-
@crazycells @ayvalik10 @Barış Kardeslerim ben mail yazdim Kentuckiye , bana boylem esaj gonderdiler
Thank you for your inquiry.
There is no way to edit or cancel your eDV entry after it has been submitted. If you are selected for further processing in the DV-2020 program, you will have an opportunity to correct errors when the application period opens in May 2019.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
-
@amrah1to evet, konuda soylenenleri bir de onlar tekrar etmisler.
-
@amrah1to bende 2 kere başvuru yaptım 2 farklı confirme nuamrası var dikalifeyi ediliyorum birini iptal ettirme hakkım yok mu bu neden 2.ciyi kabul ediyor anlamıyorum. bir öneriniz var mı?
-
2 kez hatalı olarak başvurdum 2 adet konfirme numaram var ne yapmam gerekiyor?
-
Hocam okuduğum kadarı ile mükerrer başvurudan dolayı sistem sizi direkt eliyor imiş. DV2024'te şansınız sıfır olarak görünüyor sanırım. DV2025'te dikkatli olmanız dileği ile artık.
-
@Fatih-Uludağ, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
@amrah1to bende 2 kere başvuru yaptım 2 farklı confirme nuamrası var dikalifeyi ediliyorum birini iptal ettirme hakkım yok mu bu neden 2.ciyi kabul ediyor anlamıyorum. bir öneriniz var mı?
maalesef ayni yil 2 kez basvuru yapmaniz durumunda diskalifiye oluyorsunuz.
-
@crazycells hocam bende yanlışlıkla 2 kere başvuru yaptım şansım 0 dimi ? Bide resmi bilgi mi bu acaba ?
-
@darkcells ad - soyad ve resim aynı olduğu için ret veriyor.
-
hocam peki ad soyad aynı resim farklı olursa ne olur ?
-
@darkcells esmer iken sarışın resmini mi koyacaksın kısacası ret aldın
-
@darkcells, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
@crazycells hocam bende yanlışlıkla 2 kere başvuru yaptım şansım 0 dimi ? Bide resmi bilgi mi bu acaba ?
evet, yonergelerde acikca yaziyor. Herkes sadece tek basvuru yapabilir.
Sizin adiniza baskasi mi basvuru yapti?
-
hocam peki ad soyad aynı resim farklı olursa ne olur ?
ayni kisisiniz sonucta, farkli fotografinizi kullaninca baska biri olmuyorsunuz; o nedenle sonuca etkisi olmayacak maalesef.
-
@crazycells, içinde söyledi: 2 kere başvuru yaptım
evet, yonergelerde acikca yaziyor. Herkes sadece tek basvuru yapabilir.
Sizin adiniza baskasi mi basvuru yapti?
hocam evet kardeşim yapmış haberim yoktu bende bi kez daha yaptım?
-
@darkcells gecmis olsun seneye artik
-
@Fatih-Uludağ direk elendin. Yapacağın hiçbişey yok
Benzer Başlıklar
123
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k