DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Figen
Geçen seneyle benzer bir hızda gidecek bülten anlaşılan. -
Benim numara 200lerde. Hala mail gelmedi. Sitesine girip numaradan kontrol ettim bişe yazmıyor. Napmam lazım
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@roccorocco
Geçen sene 55 bin vizenin tamamını verdiler kota doldu hatta. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Ya yıllardır forumda da hep görürüm bu soruyu çok merak ediyorum. Örnek veriyorum ben yüzüme gidip photoshop programı ile bir çizgi film karakterinin yüzünü koysam fakat fotoğraf bütün teknik kurallara uyuyor. Mesela bu başvuru ile ben sistemde direkt eleniyor muyum yoksa kazanabilip daha sonra mülakta çağırılırsam mı fark ediliyor bu olay acaba? Çünkü aynı fotoğraf ile başvuruda elenme sebebi diyor fakat ciddi anlamda aynı fotoğraf ile başvurup kazanan insanlar var. Yani diyelim yüzümüzde büyük bir sivilce var ve bunu photshop ile siliyoruz ama sonuçta fotoğrafta ki biziz yani belli. Sistem bunu ciddi manada algılayıp eleme yapabiliyor mu acaba? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Bu şekilde başvuru yapıp kazananlar varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum 🙂
-
@GizemYılmazz
Eğer hala başvurunuzu tamamlamadıysanız işinin ehli bir fotoğrafçıya gitmenizi öneririm. -
@devrim09 Yok hayır benim fotoğrafımda herhangi bir problem yok sadece kazanan kişilerden bu tarz yüzde oynama vs tarzı şeyler yaptıkları halde kazanan var mı merak ediyorum :)
-
@dgnnnnn
Sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim;Dosya Numarasi: 2024EUXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyyÖrneği bu şekilde.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Ayrıca bu kota düşürülmesi olsa kanun şeklinde olur diye düşünüyorum, illa ki bunun yasal bir prosedürü vardır, bence sallamasyon
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum