@knnrn teşekkürler
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@ayvalik10 Excel'in böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum teşekkürler. Aynı değişikliği aynı fonda çekilen eşim için de yapıp aşağıdaki halde göndereceğim.
-
-
@ayvalik10 Ben de ilk orayı kullandım, ancak output olarak 500x500 verdiği için tekrar büyütmek vs. ile uğraşmamak adına direkt Excel üzerinden yapıyorum şu an.
-
Abim 21 ben 16 yaşındayım eğer greencard abime cikarsa ben de yararlanabiliyor muyum
-
@apooooo hayır çünkü artık o birey sadece kendisi gider daha sonra sana sponsor olarak getirtebilir
-
@apooooo maalesef yararlanamıyorsunuz. Sadece başvuran kişinin eşi ve 21 yaş altı bekar çocukları faydalanabiliyor. Anne veya babanıza çıkarsa yararlanabilirsiniz. Bunun dışında abiniz green card kazanıp en erken 5 sene içerisinde ABD vatandaşı olursa aile birleşimi için başvurabilirsiniz. Bekleme süreleri çok uzun olabilir mevcut vize bültenine göre.
-
@tufank peki ben onunla bu sene başvuru yapabilir miyim? 12. Sınıfa gidiyorum
-
@apooooo evet bağımsız olarak başvurabilirsiniz. Olur da kazanırsanız vize mülakatına katılmadan önce lise mezunu olmanız gerekir.
-
@tufank kral biraz uzatıyorum özür dilerim.Ben şu an 12. Sınıfım yani çekilişe katılmam degil mi? Ve abimle birlikte başvuru yapabilir miyim(onun başvurusuna beni ekleyebilir mi) ? Kendisi 21 yaşında.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben Almanya doğumluyum ama orayla hiçbir bağlantım yok. Çekilişe Almanya'dan mı yoksa buradan mı katılmam doğru olur? Yani formu doldururken çekilişe uygunluk ülkesi ne olmalı?
Herkese iyi şanslar diliyorum. -
@ayvalik10 yanlış bilmiyorsam arkayı edid böyle beyazlatmak serbest mi doğal duvar gerekmiyor mu beyaz
-
Selam dostlar, benim 1 fotom var hem annemin basvurusuna ekleyecegim hem babamin hem de kendi basvuruma ayni fotoyu ekleyecegim sorun olur mu her basvuru icin farkli foto mu cekilmem lazim fotografim 1 haftalik.
-
@apooooo yukarıda yazdığım 2 cevabı bir daha okuyun, anlamazsanız derin nefes alıp tekrar okuyun. Yine anlamazsanız liseden mezun olmaya odaklanın.
-
@Fatih-2 ben de Almanya doğumluyum yaşamasan da doğduğun ülkeyi yazacaksın eğer doğduğun ülke yasaklı ülke olsaydı ozaman anne baba eşin ülkesinden başvuru yapabilirdin ancak Almanya yasaklı değil
-
@Starss arkası beyaz olsun doğal yada yapay farketmez buzdolabı ile kazanan var
-
@apooooo, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@tufank kral biraz uzatıyorum özür dilerim.Ben şu an 12. Sınıfım yani çekilişe katılmam degil mi? Ve abimle birlikte başvuru yapabilir miyim(onun başvurusuna beni ekleyebilir mi) ? Kendisi 21 yaşında.
hayir, kendisi ekleyemez. zaten sayin @tufank da belirtmis...
ama siz kendisinden ayri sekilde basvuru yapabilirsiniz. son sinif oldugunuz icin vize mulakatina lise mezunu olarak katilacaksiniz.
-
@Fatih-2, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba,
Ben Almanya doğumluyum ama orayla hiçbir bağlantım yok. Çekilişe Almanya'dan mı yoksa buradan mı katılmam doğru olur? Yani formu doldururken çekilişe uygunluk ülkesi ne olmalı?
Herkese iyi şanslar diliyorum.uygunluk ulkesini
germanyolarak sececeksiniz. -
@Starss, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 yanlış bilmiyorsam arkayı edid böyle beyazlatmak serbest mi doğal duvar gerekmiyor mu beyaz
sorun yok. yuze mudahale etmediginiz surece arkaplanin rengini acabilirsiniz.
-
@Tuna-1, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam dostlar, benim 1 fotom var hem annemin basvurusuna ekleyecegim hem babamin hem de kendi basvuruma ayni fotoyu ekleyecegim sorun olur mu her basvuru icin farkli foto mu cekilmem lazim fotografim 1 haftalik.
sorun olmaz. ayni fotoyu kulanabilirsiniz, fotograftan taninmaniz yeterlidir...
-
@apooooo, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Abim 21 ben 16 yaşındayım eğer greencard abime cikarsa ben de yararlanabiliyor muyum
Aile sponsorlugu icin su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
Benzer Başlıklar
141
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k