Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@ayvalik10 Excel'in böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum teşekkürler. Aynı değişikliği aynı fonda çekilen eşim için de yapıp aşağıdaki halde göndereceğim.
-
-
@ayvalik10 Ben de ilk orayı kullandım, ancak output olarak 500x500 verdiği için tekrar büyütmek vs. ile uğraşmamak adına direkt Excel üzerinden yapıyorum şu an.
-
Abim 21 ben 16 yaşındayım eğer greencard abime cikarsa ben de yararlanabiliyor muyum
-
@apooooo hayır çünkü artık o birey sadece kendisi gider daha sonra sana sponsor olarak getirtebilir
-
@apooooo maalesef yararlanamıyorsunuz. Sadece başvuran kişinin eşi ve 21 yaş altı bekar çocukları faydalanabiliyor. Anne veya babanıza çıkarsa yararlanabilirsiniz. Bunun dışında abiniz green card kazanıp en erken 5 sene içerisinde ABD vatandaşı olursa aile birleşimi için başvurabilirsiniz. Bekleme süreleri çok uzun olabilir mevcut vize bültenine göre.
-
@tufank peki ben onunla bu sene başvuru yapabilir miyim? 12. Sınıfa gidiyorum
-
@apooooo evet bağımsız olarak başvurabilirsiniz. Olur da kazanırsanız vize mülakatına katılmadan önce lise mezunu olmanız gerekir.
-
@tufank kral biraz uzatıyorum özür dilerim.Ben şu an 12. Sınıfım yani çekilişe katılmam degil mi? Ve abimle birlikte başvuru yapabilir miyim(onun başvurusuna beni ekleyebilir mi) ? Kendisi 21 yaşında.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben Almanya doğumluyum ama orayla hiçbir bağlantım yok. Çekilişe Almanya'dan mı yoksa buradan mı katılmam doğru olur? Yani formu doldururken çekilişe uygunluk ülkesi ne olmalı?
Herkese iyi şanslar diliyorum. -
@ayvalik10 yanlış bilmiyorsam arkayı edid böyle beyazlatmak serbest mi doğal duvar gerekmiyor mu beyaz
-
Selam dostlar, benim 1 fotom var hem annemin basvurusuna ekleyecegim hem babamin hem de kendi basvuruma ayni fotoyu ekleyecegim sorun olur mu her basvuru icin farkli foto mu cekilmem lazim fotografim 1 haftalik.
-
@apooooo yukarıda yazdığım 2 cevabı bir daha okuyun, anlamazsanız derin nefes alıp tekrar okuyun. Yine anlamazsanız liseden mezun olmaya odaklanın.
-
@Fatih-2 ben de Almanya doğumluyum yaşamasan da doğduğun ülkeyi yazacaksın eğer doğduğun ülke yasaklı ülke olsaydı ozaman anne baba eşin ülkesinden başvuru yapabilirdin ancak Almanya yasaklı değil
-
@Starss arkası beyaz olsun doğal yada yapay farketmez buzdolabı ile kazanan var
-
@apooooo, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@tufank kral biraz uzatıyorum özür dilerim.Ben şu an 12. Sınıfım yani çekilişe katılmam degil mi? Ve abimle birlikte başvuru yapabilir miyim(onun başvurusuna beni ekleyebilir mi) ? Kendisi 21 yaşında.
hayir, kendisi ekleyemez. zaten sayin @tufank da belirtmis...
ama siz kendisinden ayri sekilde basvuru yapabilirsiniz. son sinif oldugunuz icin vize mulakatina lise mezunu olarak katilacaksiniz.
-
@Fatih-2, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba,
Ben Almanya doğumluyum ama orayla hiçbir bağlantım yok. Çekilişe Almanya'dan mı yoksa buradan mı katılmam doğru olur? Yani formu doldururken çekilişe uygunluk ülkesi ne olmalı?
Herkese iyi şanslar diliyorum.uygunluk ulkesini
germanyolarak sececeksiniz. -
@Starss, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 yanlış bilmiyorsam arkayı edid böyle beyazlatmak serbest mi doğal duvar gerekmiyor mu beyaz
sorun yok. yuze mudahale etmediginiz surece arkaplanin rengini acabilirsiniz.
-
@Tuna-1, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam dostlar, benim 1 fotom var hem annemin basvurusuna ekleyecegim hem babamin hem de kendi basvuruma ayni fotoyu ekleyecegim sorun olur mu her basvuru icin farkli foto mu cekilmem lazim fotografim 1 haftalik.
sorun olmaz. ayni fotoyu kulanabilirsiniz, fotograftan taninmaniz yeterlidir...
-
@apooooo, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Abim 21 ben 16 yaşındayım eğer greencard abime cikarsa ben de yararlanabiliyor muyum
Aile sponsorlugu icin su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum