Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
-
@mehmetxa, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Merhaba.Greencard başvurusunda meslek seçimi yapmadım.Bir sorun olur mu
zaten meslek secimi yapilmiyor, dolayisiyla sorun yok.
-
@crazycells Cok teşekkürler
-
Merhaba, şu anda aöf 4. sınıf öğrencisiyim.
-
High school diploma - lise diploması
-
Some university courses
seçeneklerden hangisini işaretlemem doğru olur.
-
-
@RaggaBross elinizde olan en son diplomayı seçin. Zaten istekleri liseden kesin mezun olman oluyor.
-
@RaggaBross, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Merhaba, şu anda aöf 4. sınıf öğrencisiyim.
-
High school diploma - lise diploması
-
Some university courses
seçeneklerden hangisini işaretlemem doğru olur.
some university coursesolarak isaretleyebilirsiniz,high school diplomada derseniz bir problem yasamazsiniz. -
-
@smesut, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@freedom
Hayır seçilme şansın artmaz. bu sadece bir istatistik. en çok lise mezunu başvurduğundan da bu oran yüksek çıkmış olabilir.Kaldı ki yazının sonunda da belirtildiği gibi eğer son mezuniyetinizi yazmazsanız kazanmış olsanız dahi konsoloslukta elenme olasılığınız neredeyse %100 olur.
Peki 2 yıllık önlisans (myo) mezunu diploması var. Suanda da aktif 4 yıllık öğrenci. Oldu ki greencard cıktı.
Basvuru esnasında 2 yıllık mezun idi. Basvuruda meslek yüksek okulu seçeneğiyle başvurdu. Greencard vize mülakatlarına kadar da lisans (4 yıllık) mezunu oldu ve statüsü değişti.
Şimdi bu kişi elenecek mi yani
-
@Ballistix Hayır elenmez. Mülakata son aldığı diplomayı götürür. Eğitim ile ilgili şart en az lise mezunu olmak.
Ama başvururken üniversite öğrencisi iseniz Some University Courses seçilmesi daha doğru olur. -
@Programmer
Valla başvuruyu eldeki diplomaya göre yaptık.Some university courses için Üniversite terk diyenler olduğu için maalesef meslek yüksek okulu şeklinde seçilerek yapıldı.
Teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Ben greencard a başvururken eğitim durumunu vocational school yaptım
Sanırım bu meslek yüksekokulu seçimi
Ben 2 yıllık açıköğretim kaydım var
Kaydı yenilerin bu sene büyük ihtimalle ana
Yanlış yaptım burada sanırım ciddi sorun olur mu bu -
@Kadir1 kazanmanız durumunda lise diploması yeterli oluyor.
-
Merhabalar, lise mezunuyum ve 2 yıllık meslek yüksekokuluna üniversiteye gidiyorum. 2. sınıf öğrencisiyim ve forumda eğitim durumunu high school degree mi yapmalıydım?
ben vocational school yapmıştım sizce sorun olur mu? -
@tanik her ikisi de oluyor. Buna takılmıyorlar
-
@ayvalik10 teşekkür ederim içime su serptiniz :)
-
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sonuçların açıklanmasına az kaldı ben liseden temmuz ayında mezun olup diplomayı alıyorum. Eğer green kart çıkarsa temmuz ayında diplomayı alıp mülakata gidebiliyor muyum?
-
@ilteris, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki sonuçların açıklanmasına az kaldı ben liseden temmuz ayında mezun olup diplomayı alıyorum. Eğer green kart çıkarsa temmuz ayında diplomayı alıp mülakata gidebiliyor muyum?
sorun olmuyor. Mulakat gunu diplomali oldugunuz surece vizeyi veriyorlar.
-
@crazycells merhabalar. forumdaki katkılarınız için teşekkür ederim öncelikle. ben 2015te liseden mezun oldum, 2015-2018 arası üniversitedeyim ancak mezun olmadan kaydımı sildirdim. 2019 senesinde ise başka bir üniversiteye başladım, lisans eğitimim ise 2024 haziranda bitmiş olacak. henüz lisans diplomam yok. böyle bir durumda
(3) Lise diploması ve (5)Üniversite terk seçeneklerinden hangisini seçmeliyim? vaktiniz olur da yanıtlayabilirseniz çok mutlu olurum. -
@lucky888 (5)Üniversite seçebilirsiniz.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
Merhabalar , ben açık öğretim üniversitede okuyorum fakat hangi eğitim durumu seçmeliyim bilmiyorum . Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum