DV2025 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş Bizim sistem gibi kafasına göre tüm tuşlara aynı anda basabileceğini pek sanmıyorum. Sonuçta Amerika bir göçmen ülkesi. Bunun için çıkarttıkları tüm alfabenin harfleriyle başlayan vize ve göçmenlik vizeleri var. Sanmıyorum ki denge balans sistemi böyle bir tavra izin versin. Ama dünya değişiyor. Her şey olabilir.
-
Green Card çıksa bile artık hevesim kalmadı diyen kaç kişiyiz? :)
-
@Chromium bence bu durum yaş ile alakalı. Keşke 18’den itibaren denemeye başlasaydım. 3 sene bu şekilde, sonrasında eb3 ile denerim şahsen.
-
@aldaci-0 Aynı şekilde keşke daha önce başlamış olsaydım, ha kaderin cilvesi olur yine çıkmazdı belki ancak hiç değilse en erken şekilde başvurmuş olurdum. Beni üzen tarafı o oldu
-
@Chromium Heves hep olur ama şöyle de bir şey var ki 40-50 yaş arasına gelene kadar da çıkmaz ise zaten öyle kartın ben 😀
-
@Uçan-hollandalı Yahu öyle deme gelsin de 45'te gelsin. Hiç değilse bir 20 sene keyfini sürelim :))
-
@Riethian 🤣🤣 Bari kalan hayatımızı refah içinde yaşayalım diyorsun yani abi
-
@Uçan-hollandalı Yeter de artar :face_with_tears_of_joy:
-
@Uçan-hollandalı dediğiniz gibi kaderin cilvesi çıkmayacağı varsa 15 sene başvursanda çıkmıyor, son 3-5 sene için çok bir değişkenlik göstermezdi belki ancak 15 sene önce lottery bu kadar yaygın ve popüler değilken başvurma şansınız varsaydı belki biraz daha fazla şansınız olabilirdi ama yine kader tabii
-
@Uçan-hollandalı yaş 25, 28-29da eb3 denerim artık çıkmazsa. ama nedense bu sene yüzümüz gülecek gibi hissediyorum :D
-
@Uçan-hollandalı Yaş 42 ve bu yıl 2. kez başvurucam. Eşimle en büyük pişmanlığımız geçmiş yıllarda neden başvurmadığımızdır.. Yaş 50 de olsa başvurucam, heves ettim bikere..
-
@freedom amerika hükümeti bir üst mahkemeye başvuru yapmadıkça bu pasaport kaldıran mahkemenin kararı devam edecektir.
-
@Yıldıray81 55 yaşında amerikaya gidip vatandaşlık için işlemlere başlayacak kişi var @redsat2000
-
@Chromium bu düşünceyi aklına sokanların gitmesi için sana video gönderiyorum
-
@ayvalik10 O kadar bulmaz inşallah 😁
-
@aldaci-0 1999 da daha henüz üniversite 3 sınıfta iken posta yoluyla başvurmuştum.Artık posta amerikaya gitti mi gitmedi mi,nasıl çekiliş yapıldı , o kısımları bilemiyorum.Sonrasında hiç başvurmadım ta ki geçen seneye kadar. Dolarla kazanıyorduk gözümüz amerigayı görmüyordu) Uzak geliyordu. Şimdi gitmek için o dolarları harcıyoruz. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
başvuru tarihleri resmi olarak açıklandı mı?
-
Herkese merhaba. DV2020 talihli talihsizi olarak daha fazla mahkemeyi beklememeye ve Almanya'ya gitmeye karar verdim. İş teklifi de aldım ama yine gönlüm ABDden yana. Bir daha şansımızı deneyelim dedik. Yerimizi alalım burda :) Hayırlısı gerçekten gitmek isteyenlere çıkar umarım.
-
@aaktas29 Almanca biliyor muydunuz yoksa orada bir dil eğitimi almayı mı düşünüyorsunuz?
-
@selamibasaran abi dolar kazanmak iyi hoş da artık o da kurtarmıyor maalesef. 18de başlasam 7. olurdu benim de bu sene. Umarım ilk seferde çıkar da Hollanda falan dinlemeden gelirim. Siz eb3’e başvurdunuz, ben de NL için başvurdum ya; kesin bize çıkar :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum