Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @handuş Şu linki inceleyebilirsiniz, ben gerçek adres göstermek için aylık 9.99$ olan planı yaklaşık 1 yıl kullandım, hiç bir problem çıkmadı, memnun kaldığımı söyleyebilirim. Size bir zarf veya kargo geldiğinde hesabınıza tarayıp yada fotoğraflayıp koyuyorlar. Siz zarfı açıp içindekini taratabilir, çöpe atılmasını isteyebilir, yada gelen bir kargoyu bulunduğunuz adrese gönderilmesini isteyebilirsiniz. Kargo seçeneklerine göre ücreti siz ödüyorsunuz. Taratma, mail yönlendirme gibi işlemlerde aylık hakkınızın üstüne çıktığınızda onların da ufak tefek ücretleri var, siteyi incelerseniz güncel fiyatları, şartları görürsünüz.

• Bir avantajı da şu istediğiniz eyaletten sitede kayıtlı bulunan adreslerden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Ben Amerikada kurduğum LLC için Wyoming den bir adres seçmiştim.

• Linki unutmuşum 🙂
    https://ipostal1.com/

• @DonTurcos Merhabalar, oncelikle yanitiniz icin tesekkur ederim, linki paylastim yazmissiniz ama linki göremedim, yeniden link birakabilir misiniz? tesekkur ederim

• @DonTurcos Bu mesajinizi yeni gordum:) coook tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldunuz...

• ⭐⭐⭐⭐

Posta Adresi

Bu değişikliği yapmadığımız için kredi kartı adrese gelmedi. BofA müşteri hizmetlerini aradık, üretilen kartı iptal edip yeni bir kart basarak 1 günde Fedex ile gönderdiler.

Bundan sonra gelecek postalar için hemen adres bildirimi yaptık.

Sayın @crazycells Foruma ve size bir kez daha sonsuz teşekkürler🙏

• Herkese selamlar. Yine değişik bir soru ile karşınızdayım. Soruyu sormadan önce arka planını açıklamak isterim. Miamide 5 ay çalıştım Florida id kartımı aldım. İD kartın üzerindeki adresten yıl sonu vergi döneminde ilk vergi kaydımı yaptırdım. İki adet banka ve kredi kartı hesabına sahibim. Gelecek Ekim ayında Amerikan bandıralı bir gemide işe başlayacağım. Amerikaya ilk girerken Virginia eyaletindeki tanıdıklarımın adresini vermiştim ve sürekli taşındığım için(airbnb odadan odaya) USCIS nezlinde hiç adres değişikliği yapmadım.
    Gemide çalışacağım için ve karada belirli bir ikamet adresi göstermek zorunda olduğum için IRS ve USCIS adreslerimi güncellemek istiyorum. Bu arada Virginiadaki tanıdıklarım taşınmışlar haberim yeni oldu. Hem Virginia eyaletinden kimlik kartı almak istiyorum hemde IRS ve USCIS adreslerimi güncelleyeceğim. Bu aradada Miami de bir sanal posta kutusu sahibiyim. Tüm posta işlemleri için bu adresi kullanmak niyetindeyim.
    Sizlere sormak istediğim soru ilk olarak tanıdığımın adresinde ikamet ediyor olarak gözükmek o kişiye herhangi bir sorun yaratır mı?
    Çok büyük olasılıkla kimlik kartını almak için Virginia eyaletine gideceğim (USCIS IRS ile tutarlılık sağlaması için kimlik kartı alıyorum). Bir daha da Virginia eyaletine uğrayacağımı zannetmiyorum. 6 ay gemide çalıştıktan sonra 1 aylık bir Türkiye ziyareti sonrası tekrardan Hawaii eyaletinde döneceğim(Gemi sürekli olarak Hawaii eyaletinde olacak).
    Bu sözde ikametgah değişikliği Virginiadaki tanıdıklarım için bir proplem oluşturur mu? Hali hazırda bir Florida kimliğine sahibim ve eski ev sahibim onun adresini kullanmamı istemiyor doğal olarak. Son sorum ise Hawaii eyaletinde çalışacağım için. o eyalete vergi ödemek zorundayım. Ayrıca ikamet edeceğim eyalet olan Virginia eyaletine de vergi ödemek zorunda mıyım?
    Bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |