Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@tuncayarat Ben her gittiğimde yanımda çikolata, bisküvi, çay, kahve olur. Bir keresinde girişte sordular "yanınızda gıda var mı?" diye. Ben de çikolata, bisküvi olduğunu söyledim, "sorun yok geçin" dediler.
-
@Müberra-Dikici teşekkür ederim
-
@tuncayarat Merhaba Haziran ayında bizimde JFK girişimizde kızımın çantasında kek ve bisküviler vardı sorun olmadı. Yanınızda sebze ve meyve var mı diye sordular.
-
@tuncayarat ne goturdun abi bir poset dolusu
-
@tuncayarat Amerika’da bulunan çikolata ve bisküvi ürünleri aslında bizimkilerden daha iyi gibi özel bir sebebi yoksa neden buradan götürüyorsunuz.
-
@timtim daha bir sey götürmedim düşünme aşamasındayım 😅
-
@sibrikoz oradakiler fazla şekerli geliyor bana açıkçası her seye şekeri sonuna kadar basıyolar, fazlasıyla bayıyor ve zevk vermiyor. Bir de arkadaslarım istedi zaten yani bana kalsa götürmem de 😁
-
@tuncayarat Haklısınız 😂
-
Uçak yolculuğunda koltuk açısından özellikle tavsiye ettiğiniz bir sıra ya da taraf var mı? 2-4-2 şeklinde uçakların genel dizilimi gördüğüm kadarıyla
-
@heycan Uzun yolculuklarda koridor tarafındaki koltukları tercih ediyorum, arada kalkıp rahatça dolaşabilmek için, yoksa her defasında yanindakinden kalkmasını rica etmek zor.
-
2’li koltuklar daha konforlu oluyor
-
Arkadaşlar sigara kullandığım için ilk etapta Amerika’ya götürmem gereken en fazla 2 karton değil mi 3-4 olursa sorun yaşar mıyım ?
-
Merhaba, esim ben ve 1,5 aylik bebegimiz ile ilk ucusumuzu gerceklestirecez, Adana-ist, ist-washington seklinde ucus var ( gidecegimiz yer maryland) ve toplam ucus 40k bulduk aralik ayinda sizce uygun mu fiyat? Bebegi kucakta secenegini isaretledik yanlis mi yaptik bilmiyorum vereceginiz tavsiyelere acigim :) hep beraber gidecegimiz icin acemiligimiz cok olacak
-
@timtim Bebegi kucakta secenegini isaretlemeniz doğru, bilet arama ekranında 0-2 olarak seçeceksiniz. Bebek ile seyahatte mümkün olan en az sayıda bağlantı ile gitmek yararınıza olacaktır. Bileti finalinize etmeden önce call center arayarak uçağın ön koltuklarındaki duvara monte edilen küçük bir beşik olan “basinet” müsaitliğini ve rezerve etmeleri hususunda mutlaka havayolu ile görüşün. 10 Aralık - 15 Ocak arası Christmas tatili nedeniyle fiyatlar daha yüksek oluyor, bu periyotta denk getirmezseniz biraz daha uygun fiyata bulabilirsiniz. İyi uçuşlar
-
@ATS16 cok tesekkur ederim kiymetli bilgiler icin
-
@heycan, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Uçak yolculuğunda koltuk açısından özellikle tavsiye ettiğiniz bir sıra ya da taraf var mı? 2-4-2 şeklinde uçakların genel dizilimi gördüğüm kadarıyla
Merhaba A330 lar bu koltuk dizilimine sahip oluyor.
Ben bu 2-4-2 düzeninde 36.sıra cam kenarı 2 li alıyorum. Neden derseniz 36.sıraya kadar orta koltuklar 4 lü gelirken 36.sırada 3 lüye düşüyor. Buda yan koridorun genişlemesine neden oluyor. Daha rahat oturup kalkabiliyorsunuz. Birde servis dağıtımlarında servis arabası rahatsız etmiyor.Buranında tek dezavantajı wc ye yakın olması :)
A330 koltuk düzenini aşağıya bırakıyorum oradan da bakabilirsiniz.
https://www.seatguru.com/airlines/Turkish_Airlines/Turkish_Airlines_Airbus_A330-300.php
-
@serdareskici
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Serdar bey -
hemen hemen fiyatlar bu aralıkta bence fiyat aralığı makul, aktarmayıda düşündüğünüz de mantıklı bir fiyat
-
burdaki bilgiye göre bir karton demişler
https://www.cbp.gov/travel/international-visitors/kbyg/customs-duty-info
-
@Müberra-Dikici evet dediğiniz doğru, pencereden bakınca çok görülecek bir şeyde olmuyor seyahatin çok uzun bir kısmında, cevabınız için teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum