Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@crazycells ben de böyle biliyorum. Lufthansa ile JFK ya gitmeyi planlıyoruz aktarmalı olarak, lakin 2017 den bu yana herhangi bir şey değişmemiştir değil mi? Yani transit vize almaksızın ABD vizesi ile gidebiliyoruz değil mi?
Teşekkürler,
Cihangir K. -
avrupa üzeri evet.
-
@cihangir-karabagci degismemistir :) duyardik bugune kadar diye dusunuyorum..
-
meraba, biz 4 gun sonra ilk girisimizi yapacagiz, havaalaninda pasaport, sari zarf, cd haric baska bir belge istenilebiliyor mu acaba bir sorun ciksin istemiyorum
-
@dearosemary Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
meraba, biz 4 gun sonra ilk girisimizi yapacagiz, havaalaninda pasaport, sari zarf, cd haric baska bir belge istenilebiliyor mu acaba bir sorun ciksin istemiyorum
Yok başka bir şey istenmiyor. Cd'yi almıyorlar zaten sarı zarf ve pasaport
-
Ben CD yi istemiyor musunuz diye sordum polise. O da içinde müzik albümün mü var diye espri yaptı. Bende ilk giriş olduğu için bozmadım :)
-
arkadaşlar merhaba,
Geçen ağutos ayında ilk girişimimizi ailece yaptık.Green C. ve ssn başvurumuzuda yaptık.Kartlar elimize ulaştı.ilk girişte pasaportlara 1 yılık mühürü bastılar.şimdi birkaç ay sonra tekrar giriş yapacağız,yine 1 yıllık vize mi verecekler yoksa green kart olduğu için artık o mühürün bir önemi kalmıyormu? -
@dearosemary Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
Tebrikler bilgi ve tecrübelerinizi lütfen bizlerden esirgemeyin iyi yolculuklar..
-
@arnblt Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
Ben CD yi istemiyor musunuz diye sordum polise. O da içinde müzik albümün mü var diye espri yaptı. Bende ilk giriş olduğu için bozmadım :)
Oda güzelmiş :) Aslında bu tür şeyler çok önemli bence insanı motive eder ne amaçla söylendiğinin önemi yok bence :) ama güzel yakalamış :)
-
@hakisalapaki Green Kart elinizde ise artık ne o mühürün nede vizenin önemi var. Hatta pasaportu değiştirmeniz bile önemli değil.
-
@hakisalapaki Kartları mutlaka bulundurun yanınızda, ama bir şekilde kartları unutur ya da kaybederseniz süre dolana kadar pasaporttaki kaşe geçerli. Ama GC olmazsa ve kaşedeki tarih de geçmişse konsoloslukla görüşmelisiniz.
-
bir sonraki sefer ayni espriye ne cevap vermeyi dusunuyorsunuz :)
-
@crazycells Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
No, it's my nude photo album :)
-
@newman Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
Bak buda ilginç :))))) sonraki konuşma nasıl gelişir acaba :))))))
-
:D
Eger siyahi bir gorevli varsa bu sakayi deneyebilirsiniz, onlar cogunlukla sempatik oluyorlar ama eger digerleriyse (white,latino,asian) denemeyin bence :) -
Eger siyahi bir gorevli varsa bu sakayi deneyebilirsiniz, onlar cogunlukla sempatik oluyorlar ama eger digerleriyse (white,latino,asian) denemeyin bence :)Bize girişte pasaport kontrolünde beyaz bir görevli denk geldi. CBP yetkilisi diyorsunuz sanırım... Hani şu bazılarının sağında solunda türlü türlü ekipman olan ürkütücü abiler... :) Bize kendisi sıcak davrandı. Hatta, "beni de alın yanınıza ben de sizinle göçmen olayım şu sıradan kurtarın beni" gibi bir şeyler de söylemişti. :)
-
@saulgoodman Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
Eger siyahi bir gorevli varsa bu sakayi deneyebilirsiniz, onlar cogunlukla sempatik oluyorlar ama eger digerleriyse (white,latino,asian) denemeyin bence :)Bize girişte pasaport kontrolünde beyaz bir görevli denk geldi. CBP yetkilisi diyorsunuz sanırım... Hani şu bazılarının sağında solunda türlü türlü ekipman olan ürkütücü abiler... :) Bize kendisi sıcak davrandı. Hatta, "beni de alın yanınıza ben de sizinle göçmen olayım şu sıradan kurtarın beni" gibi bir şeyler de söylemişti. :)
evet CBP gorevlileri. Demek ki vardiyasina yeni baslamis :) insanlarla bu sekilde ugrasmak zor is, buyuk sabir gerektiriyor. Eminim her gun yuzlerce sorunlu tiple ugrasiyorlardir.
-
27.12.2018 tarihinde Houston George Bush Intercontinental Airport'tan sorunsuz bir şekilde ABD'ye ilk girişimi yaptım. Birkaç saatlik bekleyişin (gözlemlediğim kadarıyla göçmen vize türü olanları, işlemlerinin yapılması için ayrı bir salonda beklemeye alıyorlar ve işlemlerini sıra koyuyorlar) ve elimdeki paranın tebliğinin ardından hava limanından ayrıldım. Pasaport ve sarı zarfın teslimi dışında benden ilaveten bir şey istenmedi.THY ile İstanbul'dan direkt geldim, Houston'a indiğimde çok şükür bagajlar da eksiksiz ve hasarsızdı :)
-
@entelman Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
27.12.2018 tarihinde Houston George Bush Intercontinental Airport'tan sorunsuz bir şekilde ABD'ye ilk girişimi yaptım. Birkaç saatlik bekleyişin (gözlemlediğim kadarıyla göçmen vize türü olanları, işlemlerinin yapılması için ayrı bir salonda beklemeye alıyorlar ve işlemlerini sıra koyuyorlar) ve elimdeki paranın tebliğinin ardından hava limanından ayrıldım. Pasaport ve sarı zarfın teslimi dışında benden ilaveten bir şey istenmedi.THY ile İstanbul'dan direkt geldim, Houston'a indiğimde çok şükür bagajlar da eksiksiz ve hasarsızdı :)
hosgelmissiniz :)
-
@saulgoodman Bende aile ile 28 ocakta new york a 10 günlüğüne gidip döneceğim. martta tek gidip yazın ailemi götüreceğim. plan böyle. abd ye tek gittiğimde hızlıca iş bulmam lazım para bitmeden.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum