Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kredi Skoru / Credit History

Bankacılık
1.3k 217 245.9k 216

Benzer Başlıklar

• 8 Oy
    6 İleti
    698 Bakış
    MySeaM
    BoA ile benim birkac tecrubem oldu. Bir keresinde Karaip adalarina tur reservasyonu yapmistik. Onden $750 odeme yapmistik. Sonra bizim planlar degisti ve iptal ettik. Parayi geri gondermediler. Birkac defa telefon ile ugrastim, herkes topu bir baskasina atti ve bir turlu net bir cevap alamadim. BoA kredi kartina dispute yaptim ve 1 hafta sonra parayi gonderdiler. Bir defa da benzin istasyonunda coffee falan almistim, hatali charge yaptilar. Benden onceli musterinin aldiklarini da bana odettiler. Acelem oldugundan receipt de almamistim. Sonra hesap kontrol ederken farkettim. Sadece $25 civarindaydi ama yine de dispute yaptim. Parayi gonderdiler.
  • ABD'de kullanılabilecek Türk kredi ve debit kartlar

Bankacılık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    865 Bakış
    J
    Türk parası olarak günlük çekme limiti 10.000 TL olarak (2023 Temmuz) güncellendi. Yani 10.000 TL karşılığı kadar USD'yi Bank of America ATM'lerinden TEB bankamatik kartınızla çekebilirsiniz. Ancak bunun için 1) Yurtdışı işlem muafiyeti (Amerika için) ve 2) Yurtdışı ana hesap değişikliği işlemi (USD mevduat) Türkiye'den ayrılmadan önce müşteri hizmetlerini 0850 222 0 929 numarasından aramanız (bankamatik kart zarfınız size ulaştıysa veya önceden bir TEB kartınız varsa) ve bu iki işlemi mutlaka yapmanız lazım. 10.000 TL / 26.26 (güncel kur) = 380 USD kadar ancak çekebilirsiniz. Çektiğiniz saat sonrasında 24 saat geçecek ve sonra yeniden çekebilirsiniz. Müşteri hizmetleri bu limiti arttıramıyor ancak yine de sorabilirsiniz.
  • ABD kredi kartlari ile Turkiye'den alisveris

Bankacılık
    20
    2 Oy
    20 İleti
    10k Bakış
    B
    Apple kredi karti da "foreign transaction fee" almiyor.
  • 9 Oy
    23 İleti
    2k Bakış
    SharmS
    https://www.ice.gov/news/releases/fraud-alert-scammers-spoofing-hsi-telephone-numbers-target-victims
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k