DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ATS16 bu arada mülakat deneyimim var yazılı. Okumak isterseniz buyrun orada. Belki bir yardımımız dokunur. Ah ah herkesin işi gücü başkasının üstüne basmak.

  • ⭐⭐⭐

    @keremas7 gruptan ayrılma nedeniniz neydi acaba merak ettim deneyiminizi okuyunca bahsettiğiniz grup telegram grubu yanlış anlamadıysam


  • @Emre-Kurtulmuş grup çok faydalı ama aynı zamanda da çok fazla zaman çalıyordu. Başka bir şeye odaklanamıyordum artık.


  • @keremas7 Okuduğum en maceralı mülakat & seyahat deneyimlerinden birisi idi paylaşımınız, önceden okumuştum. Aileniz ile kurduğunuz ve hayal ettiğiniz geleceğinizde bol şans dilerim.

    Amacım kimsenin üstüne basmak değil, henüz mülakat alamayan talihli bu forum ve geçmiş yıl deneyimlerini takip ettiyse, azmin elinden hiç bir şey kurtulamayacaktır. Forumun ve çektiğiniz videoların amacı deneyim ve bilgi paylaşmak, dosya taşıma kabul eden konsolosluğun ülke adını paylaşmamanız bu süreçte çaba sarf eden mülakat alamayan talihlileri daha çok üzeceğini düşünüyorum bu bahsi geçen ülkelerin bir tanesinden olumlu geri dönüş alamazlarsa geri kalan sürede. Ne kadar çok başarılı mülakat deneyimi okursak, o kadar daha mutlu oluyoruz zira bir çok kişinin hayali var.

    Böyle bir bilgi (dosya taşımayı kabul eden konsolosluk) sahibi ben olsaydım, paylaşmaktan çekinmezdim veya tanıdığınız arkadaşlarınızın sürecine zarar gelmemesi için sürecin biteceği 29 Eylül 2023 Cuma akşamına kadar sessizliğimi korurdum. Neyse bu bir tercih meselesi, umarım herkes gönlüne göre hayallerine kavuşur.


  • @ATS16 dostum teşekkürler öncelikle. Söylediklerinin doğruluk payı var ama bir de şu açıdan düşün lütfen. Bize kimse şu ülkeye yazın kabul ediyormuş demedi, aylarca her ülkeyi tekrar tekrar denedik. Ama sorun bu da değil, benim burada yapabileceğim en doğru şey mülakat alamamış kardeşlerime bir yol göstermek. Değinmek istediğim nokta şu ki, mesela şuan inşallah mülakat alacağı ülkeye doğru giden ve aktarma yaptığı ülkede konaklayan bir kardeşimiz var. Yani daha ülkeye fiziken giriş yapmadı ve dolayısıyla mülakat alamadı. Şimdi ben diğer arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla ülkeyi açıklasam ve anormal şeyler olsa. Ben bu yükün altından nasıl kalkarım? Her neyse anlamanızı beklemiyorum. Ama duygularım bu yönde. Keşke daha fazlasını yapabilsem.


  • @keremas7 ben eşime ve çocuklarıma günlerce Barbadosa gelmeleri için bilet bulamadım, mülakat aldığımız ortaya çıkınca. Kimseye kızamıyorum, herkes son şansı için tabi ki zorlamalıydı. Ama ben o adada 30 gün kaldım, her gelen vizesini 4 gün sonra alıp gitti biz el salladık. Adaya ilk ayak bastım, son veda ettim. 30 günde 10 kilo verdim. Anlatsam kitap olur yaşadıklarımız. Tek dileğim şu, ne kadar çok insan vizesini alırsa ben o kadar mutlu olcam. Elimden geleni de yapıyorum kimsenin şüphesi olmasın. Linç yemeyi hak ettiğimi düşünmüyorum.


  • @SeyfettinB Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuna kadar şansımızı denemeye devam edeceğiz. Umarım güzel sonuçlar alırız.

  • ⭐⭐⭐

    @keremas7 fiziken burada olmalısınız diyip sonra maillerine geri dönüş alamaya bir kaç arkadaşımız olmuştu bu sene umarım aynısını yaşamazlar. KCCnin artık randevu ataması yapmadığı söylentilerinide düşününce umarım olumlu sonuçlanır süreçleri.

    Bu arada benim ülkeyi gizlemenizle vs alakalı hiç bir sorunum yok, dosya taşıma noktasında hatta başından beri genelde şunu da söyledim bireysel bir süreçtir çoğunlukla onun için etraftan şu ülkeye taşıyabilirsiniz mesajını beklemeyin her yere mail atıp şansınızı deneyin tavsiyesindeydim hep


  • @Emre-Kurtulmuş kesinlikle işte bütün mesele bu. Ha bu arada o risk her zaman var ne yazık ki 😕 bunu göze alıp almamakta giden arkadaşın kararı, tıpkı benimde yaptığım gibi. Babam bana kesin mülakat verecekler mi diye sorduğunda evet diyememiştim. Ama bodrum dan barbados'a kalktım gittim. Bir şans için. İnş bu giden arkadaşlarda alacaklar vizelerini.


  • @keremas7 videoda Dominik işaretli santo domingo dan mı bahsediyorsunuz?


  • @zeynomistan bir taraflarına yerleştirsinler greenkardlarını boşuna bir buçuk senemi çaldılar Ekim de Polonya ya yerleşiyoruz lanet gitsin greencartlarına bir daha mı tövbe!


  • @kafkaf wow gerçekten mi? Çok kıskandım, tebrikler. Avrupaya gitme şansım olsaydı keşke, her zaman tek istediğim buydu.


  • @keremas7 bence o ülkeyi biliyorsanız açıklayın. müsbet yada menfi insanlar kendileri karar versinler tıpkı sizin gibi. başka ülkelerden de başvurular oluyordur. bizim ülkemizden daha fazla insanın o karta sahip olmasını eminim sizde istersiniz. arkadaşınız şuan işlemlere başlamıştır bile. bu durum onu olumsuz etkilemediği gibi belki burada birilerinin hayatına dokunmuş olursunuz. bırakın insanlar karar versinler sonuçta o riski onlar alacak. olumsuz bir şey olursa sizi kimse suçlayamaz...


  • @beyzakr merhaba adres değişikliği ile ilgili konu başlığına buradan ulaşabilirsiniz . https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/748


  • @viskican teşekkürler 👍


  • @kafkaf fkfmfmmg valla istemsiz güldüm 😀 Neyse yönünüzü çizmişsiniz. Polonya size çok uğurlu gelsin inşallah. Hakkınızda en hayırlısı olsun ❤


  • Merhaba,

    Arşiv kayıtlı adli sicil kaydının orijinali hariç ingilizce versiyonunu da almak gerekli midir? Elçiliğin sitesinde sadece bu döküman için (Original and English) yazıyor da gereken belgeler kısmında, o yüzden emin olamadım. Bu sorudan bağımsız olarak, bütün belgeleri hazırladım fakat hiçbirini tercüme ettirmedim, şu an bütün belgelerin orijinal Türkçe hâlleri var elimde, bu sıkıntı yaratır mı? Tecrübesi olan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.

    Teşekkür ederim, iyi günler


  • @repent mulakat yeriniz Ankara mi? Arsiv kayitli adli sicil belgesinin ingilizceye cevirmeye gerek kalmadan adliyen ingilizce olarak da alabiliyorsunuz. Fakat Ankara icin Turkce belgeler de kabul ediliyor diye biliyorum.


  • @SeyfettinB, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @repent mulakat yeriniz Ankara mi? Arsiv kayitli adli sicil belgesinin ingilizceye cevirmeye gerek kalmadan adliyen ingilizce olarak da alabiliyorsunuz. Fakat Ankara icin Turkce belgeler de kabul ediliyor diye biliyorum.

    mülakat yerim Ankara, adliyeden çoktan apostilli Türkçe aldığım için soruyorum. İngilizce gerekliyse mutlaka onun için yeniden gitmem gerekecek


  • @SeyfettinB merhaba. Ankara için ben arşiv kayıtlı adli sicil belgesi i e-devletten İngilizce aldım, kabul oldu. Yalnız 18 yaşından büyük herkes için alın. Vukuatlı ve Aile için Nüfus Kayıt Örnegi'ni de e-devletten Türkçe aldım, o da kabul oldu ama 18 yaşından büyük herkes için onu da ayrı ayrı almalı. Yani birini sizin e-devletinizden, diğerini de eşinizin e-devletinden, 18 yaşından büyük çocuğunuz varsa diğerini de onun e-devletinden alın yani 18 yaşından büyük herkes ayrı ayrı esas birey olarak gözükmeli. Ve bu evraklar görüşme gününde en fazla 2 haftalık veya daha yeni alınmış olmalı.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

41.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

430.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum