DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Prm-oguzhan tahminim Ekim ayı mülakat dağıtımında randevu tarihi alırsınız, Aralık ayında da mülakata gideceğinizi düşünüyorum. Bu yıl daha yavaş mülakat dağıtacaklarını hissediyorum. Bol şans...


  • @barbie tekrar merhaba. Cevaplarım CN'ı yüksek olanlara bir fikir verebilir. Ben teşekkür ederim.


  • cut-off içerisinde olmak ne anlama geliyor? Ekim mülakatlarının dağıtıldığı konusunu biraz daha detaylandırabilir misiniz?

  • ⭐⭐

    @barbie Merhaba, bu basligin (Sayilarla DV2024) ilk iletisine bakin lutfen, orada terimlerin aciklamalari var.

  • ⭐⭐

    @Prm-oguzhan Sizin CN büyük, sanırım 20 binli bir numara. Numaranız yeni yıla girdikten sonraki aylarda current olur, ama mülakat gelmesi çok zor. AOS veya dosya transferi seçeneklerini masaya yatırın derim.

  • Yasaklı

    @ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Prm-oguzhan tahminim Ekim ayı mülakat dağıtımında randevu tarihi alırsınız, Aralık ayında da mülakata gideceğinizi düşünüyorum. Bu yıl daha yavaş mülakat dağıtacaklarını hissediyorum. Bol şans...

    Aralık Ocak benim içinde iyi olur sanırım hocam, evet benimde içimde daha yavaş bir süreç olacağı hissi var

  • Yasaklı

    @Serapp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Prm-oguzhan Sizin CN büyük, sanırım 20 binli bir numara. Numaranız yeni yıla girdikten sonraki aylarda current olur, ama mülakat gelmesi çok zor. AOS veya dosya transferi seçeneklerini masaya yatırın derim.

    Cevap için teşekkürler hocam 23xx cn geçen ay current oldu

  • ⭐⭐

    @Prm-oguzhan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Prm-oguzhan Sizin CN büyük, sanırım 20 binli bir numara. Numaranız yeni yıla girdikten sonraki aylarda current olur, ama mülakat gelmesi çok zor. AOS veya dosya transferi seçeneklerini masaya yatırın derim.

    Cevap için teşekkürler hocam 23xx cn geçen ay current oldu

    Çok güzel... benim gözlerim iyi görmemiş 🙂


  • @ismail-kansız, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan birisi submit tarihlerimizi değiştiriyoda hiç durmadan ondan sordum

    birisi de benim nickimi değiştirmiş.


  • Herkese merhaba,
    Case Number: 2024EU0012XXX, Ds formunu 11 Mayıs tarihinde göndermiştim. Formu gönderdikten sonra sadece KCCden gelecek maili beklemeye başladım ve ekstra bir şey yapmadım. İş yoğunluğum sebebiyle konuyla da ilgilenemedim. Acaba yapmam gereken bir şey var mı ? Ya da bu süreçte bilmem gereken takip etmem gereken bir durum ?
    Bir de banka hesabında bir miktar para olması gerekiyor gibi şeyler okuyorum. Kafam gerçekten çok karıştı.
    Yardımcı olup bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🙂
    Herkese iyi günler.


  • @Beykentli o zaman green card bekleyenler için Texas'ın sınırına koyulan önlemler yerinde bir uygulama


  • @Ashtrem Hanım çok doğrusunuz. Bence kaçak göçmenler, birçok yasal göçmen olabilecek kişinin hakkına giriyor.


  • Kaçak göçenler, yasal gelip yasadışı kalmaya devam edenler, sığınma/iltica başvurusunda bulunanlar her milletten artarak devam edecektir. Bunu durdurmak mümkün değil, azaltmak mümkün ise de azalmasını kim ister kim istemez belli değil. Bu insanlar aynı zamanda emek ücreti olarak istismar ediliyor çünkü. Herkesin yasal çalışma izinli olmasını 6 dolara 8-9 dolara kaçak insan çalıştıran işletmeciler ister mi acaba? Bu durumu herkes biliyorsa, karar vericiler de biliyordur. Peki onlar iş gücü maliyeti minimum değerinin 6 dolardan 12-15 dolara çıkmasının yaratacağı pahalılık ve alım gücü düşüşünü ve etkilerini görmek isterler mi? Bunlara takılmanın yada kızıp öfkelenmenin anlamı yok. Hedefe odaklanıp o yolda ilerlemek lazım. DV-24 kazananlarının önünde ibret verici iki dönem var. Aman dikkat kimsenin vizesi basılmadan yanmasın.


  • @Not_Born_Yesterday doğru bir açıklama kanımca 2024 umarım daha kötüsü olmaz


  • merhabalar, ds260 formunda gönderirken yazdığım sosyal medya hesabında (ınstagram) kullanıcı adını değiştirdim. bunlara takılıyorlar mı biliyor musunuz? Şimdi aklıma geldi eğer sıkıntı oluyorsa eski adına çevireceğim 😕


  • @glcerk Merhaba, şu an yapmanız gereken tek şey beklemek. DV2024 için süreç henüz başlamadı. 1 Ekim itibariyle başlayacak. Normal şartlarda statünüzde bir değişiklik olduğuna dair bilgilendirme maili alacaksınız, bu mail size bir interview verildiği anlamına gelecek. Zaten o maili aldığınız an süreciniz büyük oranda olumlu anlamda netleşmiş olacaktır. Ondan sonra gerekli dokumanları toplamaya başlayabilirsiniz, bunlardan biri de finansal belgeler. Bu mail alma kısmı çok uzun bir süreç, ne kadar sürede alabileceksiniz ya da alabilecek misiniz tamamiyle DV2024 in kendi dinamiklerine bağlı. Dosyanızı başka elçiliklere taşıma ihtimalini hep göz önünde bulundurun. Ve eğer gerçekten süreci olumlu tamamlamak istiyorsanız, tavsiyem bu formu yakından takip etmeye devam edin.


  • @Not_Born_Yesterday Merhaba. Kaçak göçmenlerin pek çoğu ABD'ye Meksika sınırından kaçak girenlerdir (pasaportlarında hiçbir ABD vizesi olmadan). Ayrıca bunları bir şekilde örgütleyip, yardım eden ve bu işten de para kazanan birileri mutlaka var maalesef.


  • @Beykentli çok haklısınız keşke bunun önüne geçebilseler. İnsanlar artık uygulamalar ile bile para yapamamaya başlamışlar her şeyi olumsuz kötü etkiliyor.

  • ⭐⭐⭐

    @melikemim takılmazlar merak etmeyin


  • @glcerk öncelikle sahip olduğunuz CN bilgilerinizi & diğer bilgilerinizi imzanıza eklemekten (nasıl ekleneceği forumda yer alıyor, yukarıda ki arama kutusunu kullanabilirsiniz) ve beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an için.

    Aylık olarak açıklanacak vize bültenlerini takip etmeniz, bu sürede forumdaki deneyimleri okumanız, sayılarla DV2024 başlığını takip etmeniz ve mülakata giderken hazırlanacak evraklar ile ilgili ön hazırlık yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

    Ankara’da mülakata gireceksiniz sürecin hızını takip etmeniz, konsolosluğun performansına göre olası dosya taşıma için diğer hazırlıklılarınızı (geçerli schengen vizeniz yoksa almanız gibi) yapmanız iyi olacaktır. Süreç hem yavaş hem hızlı ilerliyor, daha sonra tüh demektense veya forumu neden takip etmedim demektense yeteri kadar konsantre olmanız sizin faydanıza olacaktır. Bol şans 🍀


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

42.3k
Kullanıcı

4.5k
Konu

433.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum