DV2025 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@emre911 daha bu foruma geleli 8 gün olmuş bu forumun hangi kısmında hangi yazılar var tam olarak inceleme şansın olması imkansız. Geçen gün yazdığın yazı vefat etmiş birsinin ot gibi amerikan vatadaşlığı bekliyor diye yazmıştın ondan dolayı aykırı yazı dedim. Aşağıdaki video karşılaşmadığın eminim bizzat @crazycells tarafından hazırlanmış ayrıca pdf olarak açıklamalı olarak belgesi vardır.
@newbie97 @Gürkan-1 sizler başvuru yaparken hiç mi destek almadınız hiç mi soru sormadınız aşağıya okullarla ilgili açıklamalı resim bırakıyorum bu resme göre kendini ayarlarsın. Bu kadar basit bir olayı zorlaştırmak gereksizdir.
https://www.youtube.com/watch?v=KH88Z3vC16o

evet bu videoları izledim meslek yüksekokulunu seçmiştim başvuru yaparken en azından o garanti. Olur da lisanstan kaydımı sildirirsem some university courses boşa çıkar diye. Üniversite terki işaretlesem bu sefer okula devam etsem yine yanlış beyan oluyor. Neyse ki kazandıktan sonra ds260 da "güncel" halini giriyoruz bence başvuru yaparken bir sorun teşkil etmez
-
@Uçan-hollandalı teşekkür ederim. BDV solutions ile anlaştım. Atlanta, GA warehouse işi. detayları ve deneyimleri ara ara şu başlık altında paylaşıyorum: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2375/eb-3c-ew-green-card-süreci-danışmanlığı-konusunda-sorular-ve-uyarılar/220?_=1692694764787
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
evet bu videoları izledim meslek yüksekokulunu seçmiştim başvuru yaparken en azından o garanti. Olur da lisanstan kaydımı sildirirsem some university courses boşa çıkar diye. Üniversite terki işaretlesem bu sefer okula devam etsem yine yanlış beyan oluyor. Neyse ki kazandıktan sonra ds260 da "güncel" halini giriyoruz bence başvuru yaparken bir sorun teşkil etmez
Hocam başvurularda ya da doldurduğunuz formlarda "olur da" diye bir anlayış yok. Yani tahminler üzerinden bilgi vermemelisiniz. O günkü güncel durumunuz neyse ona en uygun olanı seçersiniz. Başvuru bugün olsa, bugün üniversiteye devam eden ve birkaç ders tamamlamış bir öğrenciyseniz "Some University Courses", bıraktıysanız "University, No Degree", üniversite diplomanız varsa "University Degree", üniversiteye yeni başlamış ve henüz hiçbir ders tamamlamadıysanız en yüksek diplomanız artık hangisiyse önlisans veya "High School Degree", sadece lise mezunu olup hiçbir yüksek öğrenim kurumuna bulaşmadıysanız da "High School Degree" seçmelisiniz. Yani başvuruyu doldurduğunuz andaki güncel durumunuz önemli, sonrasına sonra bakarsınız.
-
@emre911 boşverin kendisine cevap vermenize bile değmez pek ilerleme kaydedemezsiniz çünkü. Kendisinin hatalı bir çok postu olmasına rağmen başkalarına ders verir nitelikte yazıları üstten konuşmaları oldukça mevcut ama yapacak bir şey yok. Kendini forum sahibi gibi herkese ahkam kesebilecek bir durumda sanıyor maalesef
-
@emre911 O eleman biraz değişik. Bende engelli. Ben de onda engelliyim. Anlaşması zor bir tip. Engelle rahat et :)) Basit bir konuda abuk subuk konuşmuştu basmıştık karşılıklı engeli :)
-
Hazır değişik karakterlerden bahsetmişken, imza kısmına süreci taşınma zorunluluğu gibi pp zorunluluğu getirilse daha güzel olmaz mı? Gerçi bunu büyük çoğunluğun fotosunun olmadığı bir forumda yazmak da deli cesareti ama fikrimi söylemek istedim yine de :)
-
@newbie97 iki durumda da sıkıntı olmazdı bence benim durumumda benzerdi başvurduğumda hala üni okuyordum mülakat geldiği tarihte mezun olmuştum mülakatta dosya teslimi sırasında durumu belirtip hem üni hemde lise diploması verdim ki sadece lise bile yetermiş
-
bence olmaması kayıt sırasında daha kolaylık sağlıyor :)
-
@Riethian ben hiç bir bilgi olmadan başvurmuştum ve açıklanmayana kadar hiç bilgim yoktu green card hakkında
-
@clourpoint tamamen random bir çekiliş zannetmiyorum etkisi olacağını
-
@Onurfidan katılıyorum en azından isteyen kişiler başvuruyordu
-
@Harpy-Eagle ben mülakata girmeden bir hafta önce kararlaştırmıştım :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hashirama kimse kesin bir şey söyleyemez ama geleceğini düşünmüyorum
-
@hdemircanusa umarım bu sene sizin seneniz olur
-
@Doğukan-Gürsoy-0 umarım bu sene sizin seneniz olur :)
-
@mehmet-ein-avanaş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle ben mülakata girmeden bir hafta önce kararlaştırmıştım :beaming_face_with_smiling_eyes:
Nereyi seçtiniz ? :D
-
@Birgariphayat bu şekilde olup sıkıntı yaşanan bir aile olmuştu ankara için sürece aşlarken başka bir ülke yazıp ankara kotasını kullandığı için ama yanlış değilsem onların süreci de tamamlanmıştı mülakat deneyimleri kısmında paylaşmış olabilir
-
@Raskolnikov-0 gelmez diye düşünüyorum
-
@caliskanpr bence ümidinizi diri tutun defalarca başvurup sonunda hayallerine kavuşan çok insan var
-
@Serkan-YILDIZ bende aynı şekilde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum