DV2025 Sohbet Odası
-
@clourpoint tamamen random bir çekiliş zannetmiyorum etkisi olacağını
-
@Onurfidan katılıyorum en azından isteyen kişiler başvuruyordu
-
@Harpy-Eagle ben mülakata girmeden bir hafta önce kararlaştırmıştım :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hashirama kimse kesin bir şey söyleyemez ama geleceğini düşünmüyorum
-
@hdemircanusa umarım bu sene sizin seneniz olur
-
@Doğukan-Gürsoy-0 umarım bu sene sizin seneniz olur :)
-
@mehmet-ein-avanaş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle ben mülakata girmeden bir hafta önce kararlaştırmıştım :beaming_face_with_smiling_eyes:
Nereyi seçtiniz ? :D
-
@Birgariphayat bu şekilde olup sıkıntı yaşanan bir aile olmuştu ankara için sürece aşlarken başka bir ülke yazıp ankara kotasını kullandığı için ama yanlış değilsem onların süreci de tamamlanmıştı mülakat deneyimleri kısmında paylaşmış olabilir
-
@Raskolnikov-0 gelmez diye düşünüyorum
-
@caliskanpr bence ümidinizi diri tutun defalarca başvurup sonunda hayallerine kavuşan çok insan var
-
@Serkan-YILDIZ bende aynı şekilde
-
Azerbaycan da 1 aydır yaşıyorum burasıda Türkiye den farkı yok. Rusya ya gidicem dollar kazanmak için.ne hallere düştük arkadaş 8 kez green karta başvuru yapıcam çıksa da gidebilsem sırf şu Amerika gitmek için çekilen çile abd olsa şirket kurmuştum.. Amerika hayallerim ülkesi bir gün kavuşucam ona
-
Silindi.
-
selam herkese tekrardan.. :)
-
@teknomer cn çok yüksek değil dosya taşıma için şimdiden dosya taşıma deneyimlerini okuyun ve cutt-off olduğunuz gibi harekete geçin bu sene çoğu dv23 sizin siranizda olan çoğu kişi bu şekilde süreci ilerletti
-
@newbie97 bence başvuruyu yapın ve açıklanacağı güne kadar hatirlamamaya çalışın 😅
-
@debbieLA77 dv23 22 excellerine de bakarak süreç nasıl ilerlemiş bakabilirsiniz
-
@mehmet-ein-avanaş bu excelleri nerede bulabiliriz
-
-
@rebul59 teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum