DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ibrahimhalılll Buyrunuz. DV2024 excel listesi.
-
Herkese selam,
Benim CN 1.7K DS260 submit tarihim 12/06/2023 tahmini mülakat tarihim ne olur acaba? -
Bu ileti silindi! -
@ismail-kansız DV2024 excel listesinde daha detaylı görebilirsiniz, şu an 200 cn’ye kadar mülakat verildi. Mülakat genelde ayda bir kere dağıtılıyor ama geçen sene birden fazla dağıtılan istisna aylar da oldu
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan Oturum izni alırsam KCC aracılığıyla dosya taşırsam o konsolosluk bunu reddedebilir mi diye sormak istiyorum. Bir de bu sene Umman oturum izniyle kabul etmiş. Oturum izni de rahat alınıyor. O nedenle Umman düşünüyorum. Fakat oturum izni alındıktan sonra vize mülakatı alabileceğimiz ülkeler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla Bosna da bu ülkeler arasında.
-
@Mertcan-Karatepe Haklısınız. Lakin ds formunu biraz geç submit ettiğim için her ne kadar cn düşük olsa da tereddütteyim. O yüzden içimi rahatlatıcak bir cevap arıyorum :)
-
@Movistar74 lütfen excelle verilerinizi girmediyseniz giriniz ve sorularınızın cevabını almak için imzanıza sürecinizi ekleyiniz
-
@Movistar74 ilk olarak lütfen sürece imzanızı ekleyin.
-
@teknomer dediklerinizin hepsi yapıldı imzam görünmüyormu? Ayrıca siz adminmisiniz?
-
@Movistar74 admin değiliz ama sürece imzasını taşımayanların sorularına cevap veremiyoruz çünkü imzanız süreç için önem arzediyor. sürece imzanızı ekleyin
-
@rebul59 imza ekli zaten göremiyormusunuz anlamıyorum?
-
@Movistar74 admin değilim, diğer forum üyeleri gibi gönüllü bilgi paylaşımı yapmak ve süreci öğrenmek isteyen kişilerden herhangi birisiyim. İmzanız görünmüyor tekrar kaydedebilirseniz iyi olur :)
-
-
Bu ileti silindi! -
@Serapp evet oldum
-
@Serapp şimdi görünüyormu peki?
-
@Movistar74, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@teknomer dediklerinizin hepsi yapıldı imzam görünmüyormu? Ayrıca siz adminmisiniz?
İmzanız görünmüyor. Ayrıca böyle tersler gibi yazmanız hiç doğru olmamış. Admin olmayan işleyişi bilen herkes birbirine yardımcı oluyor burada.
-
@Movistar74, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp şimdi görünüyormu peki?
Hayır. İmzanızı düzenlediyseniz çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin.
-
Merhaba arkadaşlar, geçen senelerde bu zamanlarda kaç kişiye mulakat verilmişti? Hatırlayanınız var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum