Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@n-cavit, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@serkanist aynen oyle oldu, henuz bitmemisti yine de yenileyebildim
Teşekkürler bende en kısa zamanda deniyorum :) bakalım.
-
@murat1234 greencarda başvurmanız birşeyi etkilemez.
ingiltere vizesi varsa gir çık yapip başvurun derim. Bilgi paylaşımı yapiliyor ingiltere ile. -
@murat1234 geçen yıl greencard çekilişine katılmıştım ve bu sene yenileme yaptım. Amerika dışında da vizem yoktu başka hiç sorun olmadı.
-
Benim 10 yıllık B1-B2 vizem mayıs 2024'de dolacak. Süresi dolmadan yeni vizeye başvurabiliyor muyuz?
Mülakatsız başvuru nasıl oluyor? Yanlışım yoksa benim mülakata girmeme gerek yok. Pasaportu posta yolu ile falan mı yolluyoruz? Tecrübe etmiş biri süreci anlatabilirse sevinirim.
-
@nyclover, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Benim 10 yıllık B1-B2 vizem mayıs 2024'de dolacak. Süresi dolmadan yeni vizeye başvurabiliyor muyuz?
Mülakatsız başvuru nasıl oluyor? Yanlışım yoksa benim mülakata girmeme gerek yok. Pasaportu posta yolu ile falan mı yolluyoruz? Tecrübe etmiş biri süreci anlatabilirse sevinirim.
Bu iletiyi inceleyin lütfen.
-
Merhabalar, Ağustos ayı içinde posta ile vize yenilemeye başvuran var mı? Konsolosluğa sordum, yoğunluk var, net bir tarih veremiyoruz ama vizen eline ulaşmadan bilet vs de alma diyorlar. Güncel bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler .
-
@Serapp çok teşekkürler.
-
@nyclover Kişiel bilgilerinizde bir değişiklik yoksa, örneğin soyadı değişikliği, mahkemeyle isim değişikliği vb. bitmeden 6 ay önce veya bittikten 48 ay sonraya kadar başvurabilirsiniz. 2023 Şubatta bitecek vizeyi 2022 Eylülde başvurup yenilemiştik.
-
@deebee çok küçük bir ekleme yapmak istiyorum, benim evlilik sebebiyle soyadım değişmişti ona rağmen mülakatsız olarak yenileyebildim. evlilik cüzdanı fotokopisini de göndermiştim yeni soyisimli pasaportla birlikte ve sorun olmadı.
-
bugun mulakatsiz yenileme basvurum sonrasinda sistem instructions letter gondermek yerine beklemeye aldi. instructions mailinin ulasmasi tahmini 2 hafta yaziyor aisde. benzer durumu yasayan oldu mu?
-
@heroinchains evet o kısım.
-
@atmaca05 son dönemde bu şekilde bir bekleme listesi oluşturulmuş, bir çok başvuru sahibi bunu yaşıyor.
sebebinin yaşanan yoğunluktan olduğunu düşünüyorum. -
@gucarslan
tesekkurler bilgi icin, surec beklenenden daha uzun surecek sanirim. instructions maili geldikten sonra belgeleri gondermek icin kesin bir tarih veya bir sure veriliyor mu? Su tarihe kadar veya su sure icerisinde gonderin gibi. Diger ulkelerin vize islemleriyle cakisma ihtimali olustu bekleme listesi sebebiyle. -
@atmaca05 yönergelerde böyle bir tarih limiti yoktu ben yaptığımda ama tavsiyem, en erken tarihte gönderin ki süreciniz tamamlansın.
bol şans.
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@atmaca05 merhaba, ben de bekleme listesindeyim. Instruction mailini aldiniz mi?
-
@flyatik merhaba, ben 1.5 hafta once basvurmama ragmen henuz mail almadim.
-
Merhabalar, ben de suresi dolan B1/B2 vizemi mulakatsiz yenilemek istiyorum. Fakat gecen sene Abd'de iken 6 aylik kalis suremi arti 5 ay ihlal ederek toplamda 11 ay Abd'de kalmis oldum. Bunun sebebi ise orada iken hastalanmam ve tam 3 kere farkli hastanelere gidip (2 tanesi kalis surem bittikten sonra) tedavi olmamdir. Bu durumu belirten bir dilekce ile basvurmam halinde vizemi mulakatsiz uzatma sansim var midir?
-
sevgili dostlar bu hafta ds160 doldurdum arkasından odemim yaptım şuan için gelmene gerek yok dediler - ve 2 hafta bekle mail gelecek dediler - bekliyorum ne belge isterlerse göndereceğim- bakalım umarım vizemi yenilerler
2014 aldığım vizem ile 3 defa giriş çıkış yaptım
2024 de bitecekti mayıs ayında şimdiden yenilmek istedim.
bu sefer yeşil pasaportumu kayıt ettim 10 yıllık pasaportum vardı bakalım sonuç yazarım teşekkür ederim. :)
-
@Ny-Tx, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Merhabalar, ben de suresi dolan B1/B2 vizemi mulakatsiz yenilemek istiyorum. Fakat gecen sene Abd'de iken 6 aylik kalis suremi arti 5 ay ihlal ederek toplamda 11 ay Abd'de kalmis oldum. Bunun sebebi ise orada iken hastalanmam ve tam 3 kere farkli hastanelere gidip (2 tanesi kalis surem bittikten sonra) tedavi olmamdir. Bu durumu belirten bir dilekce ile basvurmam halinde vizemi mulakatsiz uzatma sansim var midir?
giriş ve çıkışlarını yazıyorsun - bilmiyorum ne olur kaçak kalma ile ilgili bir soru vardı sanırım - o süreyi hastanede geçirdiysen bilemem. hadi hayırlısı bakalım.
-
@atmaca05, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@flyatik merhaba, ben 1.5 hafta once basvurmama ragmen henuz mail almadim.
bende 1 hafta oldu bakalım yoğunluk var sanırım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum