Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@eray26 Ankarada mülakata girecekseniz her halükarda isteniyor ama yurtdışı konsolosluklarının çoğunda maddi durum belgesi istenmiyor

• @beratmehmet merhaba
    "The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions." konsolosluğun bu cevabı otomatik cevap olarak gelmiş olabilir mi? Bence KCC'ye yeniden mail göndermelisiniz. Geçmiş yıllarda KCC tarafından mülakat yeri değişiklikleri yapıldığı paylaşılmıştı. zaten konsolosluğun mailinde de "normalde ikamet edilen yerdeki konsolosluktur" yazıyor. Belki de sizin mailiniz tam anlayamamış olabilirler.

• DV2024 kazananlarının Sayılarla DV2024 sayfasını da takip etmesi gerekiyor. Bilginize. Ayrıca boş zamanlarınızda dv2023 greencard lotosu aşamaları, dv2023 mülakat deneyimleri başlıkları ile, dv2018, 2019, 2020(Pandemi) 2022 ve 2023 excel tablolarını incelemesi gerekmekte. Unutmayınız en çok inceleyen/araştıran daima bir adım önde olacak...

• ayrıca bu yıl excelde yer alan kazanan sayısı dv2018 ile çok benzer durumda...

• @sanaldeniz exceldeki sayi zaman ilerledikce artacaktir. Suan ki sayilara odaklanarak planlama yapmayin bence 👍👍

• @Emre-Kurtulmuş bahreynde girecegim.Istenilen evraklara bakinca goremedim maddi durum belgesi ama ankarada acik ve net sekilde belirtilmis

• @Emre-Kurtulmuş yurtdisinda calistigim icin kredi bile vermiyorlar,basvuru yaptim red verdiler.tek korkum bu maddi durum

• İyi akşamlar. Eşime GC çıktı ve dosyayı taşımayı düşünüyoruz. Eşimin dosyamızı taşımak istediğimiz ülkenin vatandaşlığı var. Taşıma işlemleri ne zaman başlatmamız iyi olur?

• Dosya taşımak için current olmaya gerek yok bunu biliyorum ama mali yılın başlamasını beklemeli miyiz? Yoksa şimdiden mail atmaya başlayabilir miyiz?

• @meecittt oturumunuz varsa kcc ye mail atip simdiden tasima islemini baslatabilirsiniz

• @gucarslan nasıl teşekkür etsem azdır. Yani ds260ı tekrardan açtırıp çocuğu gelemeyecek diye işaretlemeye gerek yok. Mülakata gelmemesi yeterli diyorsun doğrumu hocam peki mülakatta sorarlarsa neden gelmedi diye gelmek istemiyor demem yeterli olurmu

• Merhabalar dv24 dosya taşımak istiyorum şimdiden taşıyabilirmiyim current olmadan oturumsuz şekilde ve Ekim 1 demi taşıyabilirim yoksa şimdiden atmaya başlamam fayda sağlarım ?

• @Serapp serap hanım iyiki uyardınız çok teşekkür ederim.

• green cardım hala adresime gelmedi amerikaya girişimin 3.haftasını doldurdum gecikme durumu neden olur bu durumda ne yapmalı

• ⭐⭐⭐⭐

@erme11 Current olmadan taşıma işlemi konsolosluk inisiyatifindedir. 1 Ekim'den sonra yazabilirsiniz. Şu an 2023 süreci devam ediyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@teknomer Mali yılın başlamasını beklemeniz gerek. Çünkü şu an halen mülakat alamamış 2023 talihlileri dosya transferi için mail atıyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş bahreynde girecegim.Istenilen evraklara bakinca goremedim maddi durum belgesi ama ankarada acik ve net sekilde belirtilmis

Siz her ihtimale karşı hesap dökümü götürün. İstenirse çıkarıp verirsiniz. Fazla belge göz çıkarmaz.

• @Serapp mutlaka yanimda goturecegim sorarlarsa diye

• @Yasemin-Demirel 3. Haftada gelmemesi normal. En erken gelenlerde dahi 4 haftayi bulabiliyor. Asagidaki konuyu inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/441?page=23

• @eray26 merhaba, vize mülakatı mı aldınız? Dosya mı tasıdınız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |