Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • Acil randevu sonucu kac gunde belli oluyor arkadaslar?


  • AIS ekranında isim yerine soyisim, soyisim yerine isim yazmışım yanlışlıklr. Bu durum mail yoluyla düzeltilebiliyormuş. Ben de ilgili adrese mail yolladım. Başvuru sahibinin mevcut pasaportunun biyografik sayfasının bir kopyasını göndermemi istediler. Ben de o sayfanın fotoğrafını çekip yollamam rağmen, aynı mail tekrar geldi. Biyografik sayfanın kopyası ne demek? Sadece fotoğrafını çekmek yetmiyor mu? Ya da ben yanlış yeri mi çekiyorum diyecem ama bildiğimiz fotoğraflı kısmın fotoğrafını çekiyorum. Bilenler varsa yanıtlarsanız sevinirim.


  • @aslanaslan ben de yeşil pasaporta regular işaretleyerek vize aldım. Hatta yalnız ben de değil, eşim, oğlum ve eşimin annesi de.


  • @Emre08 Emre Bey merhaba, size bir sorum olacak. Eşiniz ile aynı anda randevu saati alabilmek için ne yapmamız gerekiyor öğrenebilir miyim ?

  • ⭐⭐

    @CptBarbo Ais hesabınızı açtıktan sonra.Grup oluşturup randevuyu alıyorsunuz.Aile randevuları bu şekilde oluşturuluyor.


  • @selamibasaran çok teşekkür ederim. mutlu günler. 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • @ea83, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba,iki sorum olacak.
    1)1 sene önce eşimle abd b1/b2 turistik vize başvurusunda bulunmuştuk.Bazı nedenlerden dolayı vize görüşmesini gelecek haftaya kadar erteledik.Ds-160 formunda değişiklik yapılmıyormuş.Ds160 daki abd gezi planları,gelir vs güncel değil,bu sorun olur mu?

    2)10 aylık bebeğimiz bizimle görüşmeye içeri girebilir mi?
    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

    Merhaba,vize görüşmesine girdik.Ds-160 formunu güncellemedik,sorun olmadı.Fakat fotoğraflarıımız bir yılı geçtiği için tekrar fotoğraf çekmek zorunda kaldık.Bebek ile görüşmeye girilebiliyor,hatta bebek arabasında da sıkıntı olmadı.


  • Herkese merhaba. Ablam turist vizesine başvurup yanıma gelecek ama o gelene kadar şu an yazdığımız ev adresimden farklı bir adrese taşınabilirim.

    DS-160 formunda yazdığımız Amerika'da ki adresi DS-260 formundaki gibi mülakata girmeden önce maille ya da mülakat sırasında A4 kağıda yazdığımız adresle değiştirebiliyor muyuz? Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @bilings değişen bilgiler için yeni ve güncel bir DS-160 doldurmanızda fayda var. DS-260 gibi değil işlemler, görüşmede herhangi bir güncelleme yapılamaz. Görüşmede görevli karar verirken doldurduğunuz formu dikkate alır. Şu iletide https://yesilkartforum.com/forum/topic/1453/ds160-formunu-mülakattan-önce-güncellemek-mümkün-mü/308?_=1691577442382 ve öncesinde bu işlemden bahsetmiştim.


  • @tufank Hocam Şimdi Size Sorum Şu Olucak Ben Kontrol Ettiğimde Turist Vizesi Başvrumu Aşağı Yukarı 5-6 Ay İleri Çekebiliyorum. Boş Pasaport İle Görüşmeye Gitmek Ne Kadar Sağlıklı Yaşım Henüz Genç 19 Yaşındayım İrlanda'ya Dil Okulu İle Öğrenci Olarak 3 Aylığına Gitmeyi Düşünüyorum. Ardından Dönüp Aldığım İrlanda Vizeme Referans Olarak Schengen Vizesi Başvurusu Yapma Gibi Bir Ton Düşüncem Var Bunları Yapıp Pasaportumu Güçlendirdikten Sonra Amerika İçin Görüşmeye Gitmek Daha Mantıklı Sanki? Çünkü Bana Boş Pasaport İle İntihara Gidiyorum Gibi Gelmeye Başladı Hocam Değerli Tavsiyelerinizi Bekliyorum Saygılarımla.


  • @tufank Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben green card süreci gibi sanıyordum.

    O halde DS-160 doldurup randevu alacak. Sonra bilgiler değişirse sizin verdiğiniz linkteki gibi randevuyu iptal etmeden yeni bir DS-160 doldurabilir.

    Teşekkür ederim.


  • @tufank bir de sormayı unutmuşum.

    Attığınız linkteki "create new application" yaptığımızda randevu iptal olmuyor değil mi?

    Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @bilings ds-160 formu ile randevu arasında doğrudan bir bağ yok. Randevuyu etkilemez. istediğiniz kadar DS-160 formu doldurabilirsiniz ancak görüşmeye gireceğiniz formu 1 kere değiştirme hakkınız var( randevuyu iptal etmeden) bu güncelleme işlemini de AIS üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Yani AIS üzerinden görüşmeye gireceğiniz DS-160 form numarasını belirliyorsunuz.


  • @Ekto-Oktan @tufank Yani Kısacası Hocam Gitmelimiyim? Yoksa İleri Çekip Biraz Pasaportumu Güçlendirip O Şekilde Mi Gitmeliyim? EB-3 Deniyeceğim İleri Zamanda AOS Yapmayı Düşündüğüm İçin Bu Turist Vizesi Benim İçin Kritik EB-3 Sürecimin Hızlanması Gibi Bir Avantajı Var Bana Onun için Bu Kadar Üstündeyim Tavsiyenizi Belirtirseniz Çok Sevinirim Teşekkürler...

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan Bence pasaportunuzu güçlendirip , Avrupa seyahatleri yapmanızda fayda var. Aynı zamanda üniversite kaydı önemli. Bu haliyle benim görüşüm boşuna girmeyin görüşmeye, paraya yazık. Yani özel bir durum olsa anlarım ama ilk turistik gezi ve yaşınız çok genç olduğu için olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorum.


  • @tufank Amcamın Restoranında Sigortasız Bir Şekilde Çalışıyorum Tanıdık Diye Babam Hiç Sigorta Yaptırtmadı Bana Üniverste Kaydı Yerine Sigorta Yapmalarını Rica Etsem Sigortalı Olarak Çalıştığım Gözükse Bu Da Aynı Şekilde Etki Edermi Üniverste Trenini Kaçırdım Çünkü Yer Yazmadım 😅

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan yani bu dediğiniz bir süreç gerektiriyor. kısa süreli çalışma hayatı pek bir avantaj sağlamıyor yine de bir yerden başlamak lazım tabi. eb3 süreci için mutlaka AOS seçeneği diye bir şart yok. Size belkide sadece 6-8 ay kazandıracak. Bunun için turist vizesi iyi bir seçenek değil, bu risklere girmeye de gerek yok. Kaldı ki turist vizesi 6 ay kalma izni veriyor, bu süreyi uzatmakla veya statü değiştirmekle uğraşmanız lazım.Öğrenci vizesi olsa anlarım bir şekilde şansınız var ama bence bu haliyle eb3 için consular processing seçmeniz daha iyi olur.


  • 17 Agustosda tibbi tedavi b1b2 vize gorusmem var ds160 formunu doldurmam uzerinden 6 aydan fazla geçti adres degisikligi yaptim 3 cu çocuğum oldu ne yapmaliyim.
    1 ds160 yeniden acip doldurmalimiyim.
    2 baska neler yapmaliyim lutfen yardimci olun


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

92
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum