Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
-
@yamakasi, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@crazycells Merhabalar. Esim icin göçmen vizesine başvurdum ve bir kaç gun gun once vize elimize gecti. Immigration fee'yi odedim. Fakat esime actigimiz USCIS account'dan verify identity yaparken "An unexpected error occurred" hatasını alıyorum. Aslinda daha oncesinde bu hatayı almiyordum ama beni her denedigimde sürekli üyelik girişine geri gönderiyordu. Anlayacaginiz bilgileri girdikten sonra tekrar tekrar üye girişi yapıp bir yere varamıyordum. Bende kendi USCIS hesabımdan (I-130 başvurusunu yaptıgım) verify identity yapmayi denedim. Maalesef bundan sonra "An unexpected error occurred" yazısı çıkmaya başladı. Galiba sistemin kafasını karistirdim. Ama dediğim gibi oncesindede calismiyordu. Bu durum duzelir mi? Nasıl bir yol izlemem gerekir? Duzelmese dahi en onemlisi esimin bir kaç gun sonra ABD'ye girişine mani olur mu? Yardimlariniz icin şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: ABD deki adres degisikligimi yaklaşık 6-7 ay once USCIS'e bildirmiştim. Yani adres konusunda herhangi bir silintimiz oldugunu düşünmüyorum.
web browser degistirerek (google chrome ile) yeniden deneyin isterseniz.
-
@tsea, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Merhaba
Green card ım verdiğim adrese teslim edilmeden geri gönderilmiş. Takip numarasından baktığımda bır kaç güne imha edileceği yazıyor. Uscis den adres değişikliği yaptım
https://egov.uscis.gov/e-request/Intro.do
Dıd not receive cad by mail den yenileme yapacağım fakat Form Number olarak hangisini seçmeliyim
bilgi verirseniz sevinirimOS155Aolarak secin... -
@mervetk, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Eşim greencard sahibi bizde eş statüsünden 2 sene işlem sonrası kızımla 3 mart 2022 de giriş yaptık Amerikaya. Fakat 1 sene oldu hala greencard gelmedi. Tekrar başvuru yaptık parmak izi aldılar ama onun üstünden de 4 ay geçti hala bir haber yok nasıl bir yol izlemeliyiz şimdiden teşekkür ederim.
I-90 basvurusu yaptiniz o halde? Basvurunuz sonuclandi mi? Yoksa hala surec devam mi ediyor?
-
@mervetk, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Yarın telefonla bağlanmayı deneyeceğim umarım bir sonuç alırım
Suradan kartin yeniden gonderilmesini de istediniz mi?
-
@Damla-D, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@waterman selamlar -request oluştururken Case information / form number kısmına acaba ne seçmemiz gerekiyor bilginiz varmı?
Form number
OS155AReceipt number ise USCIS fee'yi odedikten sonra ekranda gordugunuz numara...
-
@AE123, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Arkadaşlar saçma ama içime işkil düşüren bir sorum var, USCIS sitesinden hesap oluşturmadan eşim adına ödeme yaptım. Eşimin A numarası ve ANK ile başlayan dosya numarasını girdim sonra payer olarak kendi adımı soyadımı ve kredi kartı bilgilerimi girdim. Kullandığım kredi kartım Amerika adresim olduğu için direk onu yazdım.
Mantıken A- numarası ve ANK'li dosya numarasında eşimin bilgileri olduğundan GC ı basarken onun bilgilerini basarak yollıcaklar ama olur da payer olarak ben bilgilerimi girdiğim için benim adım soyadımı basarak yollamazlar değil mi kartı ? Kusura bakmayın biraz absürt bir soru oldu belki ama içime kurt düşünce sormak istedim.
hayir, yollamazlar. Parayi kimin odediginiz bir onemi yok, onemli olan dosyanin kime ait oldugu...
-
@Onur-Ok, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@crazycells @gucarslan Hocam selamlar hayırlı günler, Benim status durumum “Card has been produced” olarak değişti yaklaşık üç gün önce. Ben pasaport kontrolünde yeni bir adres verdim ve o adresteyim ama ds formu ve mülakat adresi farklıydı. Yorumlardan biraz yola çıkarak adres değişikliği yaptım online yani aslında pasaport kontrolünde verdiğim yeni adresi girip request ettim ne olur ne olmaz garanti olsun diye çünkü eski adresi değiştirmemiş olanlar olmuş dolayısıyla benim gc eski adrese giderse orda yaşayan yok ve sıkıntı olurdu. Bu yeni adresi tekrar request etmem güncel statü durumunu yani basım aşamasını geciktirir mi? Teşekkürler
bu asamada sistemdeki adres neyse oraya yonlendirilecektir diye tahmin ediyorum, ama yine de sistemdeki adresinizi suradan guncelleyin:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do
Ayrica normal olarak doldurduktan sonra, bir de ana sayfadaki "Have you filed an immigration-related application or petition and your case is pending a decision or you have not received a notice, card, or document?" sorusuna
YESdiye cevap verip o sekilde doldurun, iki turlu de adresiniz guncellensin.Ikinci dedigimde formu
OS155Aolarak secin ve receipt number olarak USCIS immigrant fee'yi odedikten sonra ekrandaki receipt number'i yazin...Sonrasinda ise USPS'ten kartin nereye gittigini takip edin. Bir sorun olursa bu basliga yazin, durumunuza gore yonlendireyim.
-
Merhabalar, ben 4 gun once Amerika'ya giris yaptim immigrant visa'm ile, simdi yesil kartimi bekleme surecindeyim. Kartin elime ulasmasi ne kadar surer tahminen, sizin deneyiminiz nedir? Bu surecte (kart elime gecene kadar) damgali vizemle ulkeye giris cikis yapmam mumkun mu?
-
@ggirl Esim ve oglum 1 Temmuz’da giris yaptilar. Giriste green card’in gonderilecegi adres degisikligi de yapildi. SSN card’lari 15 Temmuz’da, Green Card’lari da 21 Temmuz’da giriste verilen adrese ulasti.
-
@dpdemir hangi eyaletti?
-
@tugbaokutan New York
-
@crazycells Tesekkur ettim. Kartim elime ulasti ayin 14 unde. Durum guncellemesini yapacagim tesekkur ettim tekrardan.
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
"Arkadaşlar ,
Mülakatın kazanılması sonrası enazından 1 ay kala USCIS Hesabı açtırmanız ve 220 usd kişi başı ödemenizi yapmış olmanız lazımdır. ."Burada "1 ay kala" derken neye 1 ay kala kastedilmiş olduğunu anlamadım.
Uscis için 220 USD yi hangi zaman aralığında yatırmak gerekir? En erken ve en geç olarak? -
@Ercan-Geçgin USCIS Fee'yi, Amerikaya ilk girişinizden önce yatırmanız/ödemeniz, Green Card basım işlemlerini, ülkeye giriş yaptığınızda başlatacaktır.
Ödemeler ve Daha ayrıntılı anlatım için;
-
@Apsaras-0, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@Ercan-Geçgin USCIS Fee'yi, Amerikaya ilk girişinizden önce yatırmanız/ödemeniz, Green Card basım işlemlerini, ülkeye giriş yaptığınızda başlatacaktır.
Ödemeler ve Daha ayrıntılı anlatım için;
Anladım, giriş yapana dek herhangi bir tarihte yaptırabilirim o halde. Yazdığınız bağlantı ve altındaki yorumlara da bakacağım, sağ olun.
-
Selamlar.
23 haziranda kart ödemesi yaptım.
25 haziranda usa giriş yaptım.
SSN gelmedi
giriş yaptıktan 3 hafta sonra çalışma ofisine giderek adres değişikliği yaptım ve ssn yeni adresime geldi (ar11 formuda doldurmuştum)
green kart basım sayfasını kontrol ettiğimde sadece ödeme alındı sayfası çıkıyor.
ne yapmalıyım tam olarak. -
25 agustos da new york dan girmistik
Green kartlarimizdan biri 9 eylul de basim surecine gecti fakat neredeyse 1 ay gecti hic durum degismedi
Diger kartlarimiz bu mesaji gordukten 1-2 hafta sonra teslim aldikWe have approved your Form OS155A, Immigrant Visa and Alien Registration, Receipt Number XXXXXXXXX. On September 9, 2023, we ordered your card to be produced
-
9 eylülde giriş yaptım 6 ekim de basımda görünüyor bakalım ne zaman gelecek
-
@Ayhan2023 100 üncü günde geldi
-
E ecom bu başlıktan bahsetti
-
Green kartin durumu icin e-request acmistim
Postayla form I-797C notice of action gonderildi ve bir uscis randevusu verildi
Konu hakkinda bilgisi olan varmi?@ygunen, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
25 agustos da new york dan girmistik
Green kartlarimizdan biri 9 eylul de basim surecine gecti fakat neredeyse 1 ay gecti hic durum degismedi
Diger kartlarimiz bu mesaji gordukten 1-2 hafta sonra teslim aldikWe have approved your Form OS155A, Immigrant Visa and Alien Registration, Receipt Number XXXXXXXXX. On September 9, 2023, we ordered your card to be produced
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum