Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @volkan-onur vizesiz ülkeleri bulup mail atın hepsine. Bütün amerikan konsoloslukların listesinden hangi ülkelere vizesiz gidebildiğinizi seçmeye çalışın cevap liste beklemekle zaman kaybetmeyin


  • @volkan-onur Bence kendinizi sadece vize istemeyen ülkelerle sınırlandırmayın vize alabileceğiniz diğer ülkeleride deneyin. Hiç hesapta olmayan bir yerden dosya taşıma onayı alır ve vize alıp gidebilirsiniz. Araştırmaya devam edin.


  • @myna Vize basımı sanırım çok vakit almayan bir şey. Aslında yetişebilir ama dağıtırlar mı asıl soru işareti..


  • @Emre-Kurtulmuş süreç yetişirmi bilmiyorum çok az kaldı çünkü

  • ⭐⭐

    @volkan-onur, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Emre-Kurtulmuş süreç yetişirmi bilmiyorum çok az kaldı çünkü

    2022 deneyimlerinde Ağustos'ta taşıyıp Eylül'de vizesini alan var. Denemekten vazgeçmeyin.


  • @volkan-onur önceki yıllarda Eylül ayında bile dosyasını taşıyabilenler olmuştu. Biliyorum kolay değil fakat umudunuzu kaybetmeden sonuna kadar zorlamanızı tavsiye ederim. Konsolosluklar bir anda farklı cevap dönebiliyorlar daha önce olumsuz dönüş yapmış olsa bile. Umarım olumlu dönüş alırsınız.


  • @Begum Lütfen süreç sonuna kadar denemekten vazgeçmeyin. DV Lot.yi kazanarak yakaladığınız büyük şansın peşini bırakmayın. Ben de sizler gibi en başından beri bıkmadan yılmadan dosya taşımaya uğraştım (şans işte) Muscat kabul etti ve bugün mülakat aldım. Sizlere de bir motivasyon kaynağı olur umarım. 🙏 Her şey gönlünüzce olsun.


  • @deep_blue Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Sizin adınıza çok mutlu oldum. Tebrik ederim. Umarım bizlerde beklediğimiz haberi alırız 🙏


  • @deep_blue selamlar bugun mulakat aldiginizi soylemissiniz oncelikler tebrikler .bende cok uzun suredir yaziyorum hic olumlu bir donus almadim Muscat a en son birkac gun once yazmistim olumlu donus alamadim .Siz nezaman yazmistiniz acaba? Birde mail iceriginde formu doldururken ozellikle dikkat etmem gereken bir puf nokta varmidir ? Konu olarak interview appointment i seciorum genelde aciklama kisminida guzelce derdimi anlatiorum ama sonuc negatif oldukca umudumu kaybediyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @volkan-onur sürecin yetişeceğine inancınız kalmadıysa soruyu sormanızında bir anlamı yok zaten demektir. Ama soruyu sorduğunuza göre hala bir umut var dediğim şekilde gidebileceğiniz ülkelere mail atmaya devam edin


  • @seda5 Merhaba benim cn’ım 30*** siz de kabul edersiniz ki bu kadar yüksek bir cn.la Ankara’nın berbat ötesi performansını gözönüne aldığınızda mülakat almak imkansızdı. Ben gerek bu forum gerekse DV2023 telegram grubu sayesinde bir çok değerli bilgi edindim ve dosyamı Muscat’a taşıyıp belkide son virajda mülakat almayı başardım. Lütfen siz de son ana kadar vazgeçmeyin. Kimbilir bir çok kişiyi reddeden konsolosluk sizi kabul edecek…

    Mayıs ayında multi-entry vize ile birlikte inquiry form göndermiştim. İki gün sonra dosyamı taşımayı kabul ettiler ve bugün bekleyen diğer arkadaşlarla birlikte mülakatımızı aldık.

    Umarım ve dilerim ki, siz ve sizin gibi araştıran, okuyan, çaba sarfeden her arkadaşımız hayallerine kavuşur. 🙏🙏


  • @seda5 Talebinizi kısa, net ve anlaşılır şekilde yapmanızı öneririm. Direk gerekçenizi talebinizi iletin lütfen. Mail içeriğinizde, CN’ız, Adınız Soyadını ve doğum tarihiniz muhakkak olsun. Tekrar iyi şanslar diliyorum.


  • merhaba. ben 15 agustosta maskatta mulakata girecegim su an calismiyorum pandemi nedeniyle yurt disindaki universite egitimime devam edemedim ve gecen martta kaydimi sildirdim. sponsor talebi konusunda endiseliyim. banka hesabimda 20 bin dolar gosterecegim. once banka hesabimdaki parayla mulakata girip talep edilirse mi harekete gecmeliyim yoksa oncesinde sponsor bulmali miyim? daha onceki mesajlari okudum fakat su an sure azaldigi icin cok endiseliyim yetisip yetismeme konusunda.


  • @beyzakr Daha önce, yeteri kadar nakit gösterilebiliyorsa konsolosluk talepte bulunmadan sponsor konusunun gündeme getirilmemesi tavsiye edilmişti. Siz 1 kişiyseniz bahsettiğiniz rakam gayet iyi diye düşünüyorum. (Tabi bu konsoloslukların sağı solu belli olmuyor o ayrı. ) Yaşayacağınız eyaleti de ekonomik eyaletlerden biri olarak belirtin. Ayrıca sponsor ayarlayabiliyorsanız şimdiden ön hazırlığınızı yapın bu da B planınız olsun. Baktınız iş sponsora dönerse evrağı hemen hazırlayıp verirsiniz. böylece zaman kazanmış olursunuz.


  • @deep_blue cok tesekkur ederim sizide tebrik ederim tekrardan insallah ben ve benim gibi bekleyen tum arkadaslar bir sekilde emeklerimizin karsiligini alabiliriz ,surec gercekten cok yipratici ancak yasayan bilir ..sonu hepimiz icin guzel olur umarim ..


  • @deep_blue tesekkur ederim tek kisiyim north carolina'ya gitmeyi planliyorum. form benden talep edilirse sunmayi dusunuyorum. Islak imzali vs. olmasi gerektigi icin postalama suresi, konsoloslugun bunu degerlendirip islemesi uzun surebilir endisesiyle hazirda bulunduracagim.


  • @beyzakr Aynen 👍 Bence de şu an en mantıklısı bu olur. Tabi son karar sizin. 🙏


  • @seda5 Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. 🙏🙏🙏


  • Sayın @crazycell ve forumdaki değerli arkadaşlarım, 28 Temmuzda vize görüşmem var ancak birkaç gündür Unganlarda mülakatıma kadar olan tüm saatler ve tarihler dolu bir türlü randevu alamadım. Mülakatıma 3 gün kaldı ve ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok. Böyle bir durum yaşayan var mı daha önce? Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun 😞

  • ⭐⭐⭐

    @beyzakr öncelikle muskat sizden banka dökümü istiyor mu bunu bilmiyorum her konsolosluk bunu istemiyor çünkü.

    Sponsor işine onlar istemeden girerseniz sponsor gösterdiğiniz kişiyi incelemek vs etmek isteyebilirler bu yüzden eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın derim.

    İlla ki ben sponsor evraklarımı götürcem dersenizde tavsiyem hepsini yanınızda bulundurun ama teslim etmeyin, bahsetmeyin. olurda maddi kaynağınız yeterli gelmedi sizin sponsor bulmanız gerekicek APye bırakacağım derse o zaman ben sponsor evraklarımı yanımda getirdim şimdi sunayım hemen dersiniz ama bu noktaya gerek olacağına sanmıyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum