[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Begum Ben de pes etmeden yazmanızı öneririm. Malezya, Türkmenistan, Cibuti ülkelerini deneyebilirsiniz. Bir dönem bize dosya taşıma konusunda yeşil ışık yakar gibi olmuşlardı. Forumdaki deneyimlerden biliyorsunuzdur belki geçen yıl Barbados Eylül ayında mülakat vermiş. Umudunuzu kaybetmeyin. Umarım en kısa sürede dosya taşımayı kabul eden olumlu mail alabilirsiniz.
-
@Berkay-BHR teşekkür ederim
-
@beyzakr no cevabı vermeniz gerekiyordu
-
@Beykentli e devletten alınan karekodlu belgeler yeterli olmakta, mülakatta şimdiden bol şans
-
@Nurcan bende amsterdam ve frankfurt ile mailleştiğimde oturum istendi, schengen bölgelerinin çoğu bu şekilde dönüş yaptı, malezya ve hindistan fiziki olarak orada bulunulursa düşüneceklerine dair mail atmıştı, dilerseniz mail atabilirsiniz
-
@ogzylmz eylül son haftası mülakat dağıtılsa da 30 eylül vize basımı için son gün, yetişir mi bilinmez
-
arkadaşlar pes etmek yok, şans bu zamana kadar gelmiş bundan sonrasını zorlamak gerek
-
@tugbaokutan Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Belirttiğiniz yerlere iletiyor olacağız. Umarım en kısa zamanda dönüş alabiliriz.
-
@tugbaokutan Merhaba, Malezya ve cibuti konsolosluklara siteden baktığımda mail adreslerine ulaşamadım. Form mu doldurmuştunuz acaba?
-
@myna tesekkurler dogru isaretlemisim.
-
@ayşebirkadın ben oralara yine kendi ismimi yazdim bazen avukatlar takıp ediyor dosyaları onun için olabilir.
-
@ayşebirkadın vizenizi aldinizmi eklednizmi birde belirtin allcurent olmadığından dosyasını taşıyan mülakat almayan kişilerin yerine gelebilirmiyjm diye tavsiyem orada okuyin vize memuru da insan güzel ifadelerle destekleyin dikkat cekin mailinizde
-
@Begum Malezya için [email protected], Cibuti için de [email protected] adreslerinden iletişime geçmiştik biz. Form doldurmamıştık. Umarım olumlu dönüş sağlarlar.
-
arkadaşlar bende dosyamı taşımak istiyorum lakin diğer ülkeler vize istiyor vize istemeyen gidip dosyamı taşıyabileceğim ülkeler var mı ?
benim yeşil pasaportum yok o yuzden vizesiz gidebileceğim ülkeler hangiler dosya taşıyacağım
bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim -
@volkan-onur vizesiz ülkeleri bulup mail atın hepsine. Bütün amerikan konsoloslukların listesinden hangi ülkelere vizesiz gidebildiğinizi seçmeye çalışın cevap liste beklemekle zaman kaybetmeyin
-
@volkan-onur Bence kendinizi sadece vize istemeyen ülkelerle sınırlandırmayın vize alabileceğiniz diğer ülkeleride deneyin. Hiç hesapta olmayan bir yerden dosya taşıma onayı alır ve vize alıp gidebilirsiniz. Araştırmaya devam edin.
-
@myna Vize basımı sanırım çok vakit almayan bir şey. Aslında yetişebilir ama dağıtırlar mı asıl soru işareti..
-
@Emre-Kurtulmuş süreç yetişirmi bilmiyorum çok az kaldı çünkü
-
@volkan-onur, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Kurtulmuş süreç yetişirmi bilmiyorum çok az kaldı çünkü
2022 deneyimlerinde Ağustos'ta taşıyıp Eylül'de vizesini alan var. Denemekten vazgeçmeyin.
-
@volkan-onur önceki yıllarda Eylül ayında bile dosyasını taşıyabilenler olmuştu. Biliyorum kolay değil fakat umudunuzu kaybetmeden sonuna kadar zorlamanızı tavsiye ederim. Konsolosluklar bir anda farklı cevap dönebiliyorlar daha önce olumsuz dönüş yapmış olsa bile. Umarım olumlu dönüş alırsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum