Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @erme11 forum da okuduklarından öğrendiğim kadarıyla eğer greencard çıktıysa turist vize başvuruları red alıyor diye biliyorum. Gene benden daha deneyimli arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahiptir.

• @ibrahimumut kesin red alıyor diyemeyiz ama yüksek oranda şansınızı düşürmüş oluyorsunuz. Çünkü turist vizesinde önemli olan nokta memuru geri döneceğinize inandırmanız, ama sizin hali hazırda içerde göçmenlik başvurunuz var DS formunu doldurduğunuz için. Yani memuru ikna etme işinizi kat be kat arttırmış oluyorsunuz. Buna rağmen turist vizesi alabilen var mı nadirende olsa var iyi bir plan ile kendinizi ifade edebilirseniz belki bir şansınız olabilir

• @anlcn tebrik ederim mülakatta başarılar

• @demirnaz Tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar🎈🎈✋🏻

• @demirnaz Vizeniz hayırlı olsun, tebrikler

• @erme11 merhabalar ben ve eşim Haziran ayında turist vizesi aldık ama size greencard çıkmış niçin başvuru yaptınız diye 3 defa sordular hiç ümidim yoktu belki eşimin bütün ailesi Amerikan vatandaşı olduğu için ayrıca daha önce 2 defa gitmemizden midir bilmiyorum vizeyi aldık

• @ibrahimumut bu sene bir kaç kişi ds260 formu doldurmuş olmasına rağmen turist vizesini verdiler ama genelde alamayan arkadaşlarda oldu.

• @erme11 ds260 formu doldurdugunuz için sistemden görüyorlar ben göçmen olmak istiyorum derken birde turist olmak istiyorum diyorsunuz çelişki oluyor. Ama bu sene alan arkadaşlar gördük ama red yiyen dağa coktu

• @mehmetizmirli efwr surec yetişmez bana sıra gelmez diyorsanız shengen vizeniz varsa viyana vizesinden hong kong basvurabilirsiniz

• @Emre-Kurtulmuş @mehmetizmirli bilmiyordum böyle olduğunu yanlış bilgi vermişim ozaman kusura bakmayın 🙂🙏

• @anlcn Tebrik ederim, mülakatınızda da başarılar dilerim :)

• @demirnaz tekrar tebrik ediyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun.. bu yolda bana verdiğiniz destek için ayrıca teşekkür ediyorum:) Yeşilkart forum bana yeni bir arkadaş kazandırdı..Umarım Amerika' da yollarımız kesişir:)

• @nura yeni hayatınızda başarılar dilerim

• @ekorkut yolunuz bahtınız açık olsun

• @baran-bozdogan tebrikler şansınız daim olsun :)

• @ozgurcc emeğinizin karşılığını almışsınız çok değerli bir deneyim olmuş, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)

• @Halit-kızoğlu, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

@karaçay 6 aydan fazla yurt dışından kaldıysanız o ülkenin adli sicil kaydını almanız lazım .

Amerika'da 3 sene kadar okul okumuştum. Bu belge ABD içinde geçerli mi?

• Unganlar 18 Temmuz deneyimim

11.20 de olan randevum için 10.30 da gitmeme rağmen bekletmeden aldılar. 4. Katta fotoğrafımı çekip e nabızdan çıkarttığım covid belgesiyle pasaportumu aldılar. 3. Kata inmemi söylediler. Burada kan ve idrar testleri bir de röntgen aldılar. ( 24 yaşında olduğum için idrar aldılar.) Burası çok kalabalıktı 1 saat kadar bekledim. Buradan 118 dolar aldılar. 100 dolar nakit verdim kalan 18 doları 470 tl olarak verdim çünkü 200 dolar versem bozamayacaklarını söylediler dilersem kredi kartından da çekim yapabilirdim. 11.30 da 4. Kata tekrar çıktığımda 13.00 da tekrar gelmemi söylediler. 13.00 da gittim içeri aldılar önlük verip soyunup beklememi söylediler. Sonrasında doktor hanım geldi 2 sağ koluma 1 sol koluma aşı yaptı bunları yaparken de bir rahatsızlığım var mı diye sordu.( karaciğer böbrek psikolojik vb ) Biraz sohbet ettikten sonra işleminiz bitti dedi çıktım ve burada da 310 dolar ödedim. Yarın 3 ila 5 arası gelip teslim alabileceğimi söylediler. Umarım bilgiler herkese yardımcı olur.

• @Emreiner tebrikler yolunuz açık olsun

• arkadaşlar peki ben turist vizesinde şansımı denicem abd ye belki onaylanır ve aos yaparım şu sıra stresinden kurtulurum red yersem greencardıma bir kötü yanı olacakmı ?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k