[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mrozan tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
@mrozan tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
-
@mrozan öncelikle tebrikler Amerika'ya giriş yapmadan önce ödemeniz yeterli olur
-
@mrozan tebrikler yeni hayatınız size şans getirsin
-
@mrozan
Tebrikler. Yaptığınız plan biraz riskli gibi. Gidişiniz 8 Ocak'tan bir ay öncesi olsun en azından. Ne olur ne olmaz. Salgın olur, uçak seferlerinde sorun olur, akla gelmeyen her şey olabilir. Olmayabilir de ama işi sağlama almak lazım. -
@mrozan Bahsettiğiniz tarihlere göre sorun teşkil etmez gibi. Şunu hatırlatayım; USCIS FEE’yi ödemeden GC basım süreciniz başlamıyor. O yüzden son dakikaya bırakmasanız iyi olur. Giriş yapmadan bi 30 gün önce yatırabilirseniz iyi olur. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@mrozan Tebrik ederim. Hayırlı olsun vizeniz :) Ben böylesine bir fırsatı elde etmişken riske atmamak adına erken gitmeye çalışırdım. Resmiyette herhangi bir problem olmasa da hastalık vs. durumlarına karşı sona bırakmak biraz riskli gibi. Yine de siz bilirsiniz. Amerika'daki yaşamınızda mutluluklar diliyorum :)
-
umman konsolosluğuna taşımak istiyorum dosyamı ancak e posta adreslerini hiçbir şekilde bulamadım. yardımcı olabilir misiniz
-
@mrozan
Bende buradan birşey sormak istedim.greencard ücreti çocuklar içinde ödeniyor mu?bildiğim kadarıyla çocuklara greencard gelmiyor anne babaya geliyor ama ödeme yapılacak mı bilemedim?cocuk 4 Yaşında.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,, -
@ayşebirkadın ummana taşıyan arkadaşlar sitedeki formdan başvurdular
-
@uraz-mert Tabii ki odeniyor, yesil kart kimlik kartiniz gibi olacak...
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar, bir sorum olacak yurtdisi ABD konsolosluklarina verilecek belgeler icin apostil gerekiyor mu?
-
@Burakcan-0 Bey, kisisel numaranizi isterseniz buradan paylasmayin, Muhammed bey'e mesaj olarak iletin, burasi fazla kamusal, bilginize.
-
@SERDAR-AVCI Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Konsolsoluk karar veriyor, kimisi ister kimsi istemez.
-
@ayşebirkadın US Embassy Oman resmi sitesine girip inquiry form üzerinden iletişim kurmaya çalışın. Normal maillere çok nadir cevap veriyorlar.
-
@ozzgedenizz Belgelerini sunun, yapılan yazım hataları mülakatta kolaylıkla düzeltiliyor.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar ben Frankfurt'tan bir hafta sonra mail aldım. Otururum ve alman ulusal vizem olmasına rağmen Frankfurt bana doğrudan KCC ile iletişime geçmem gerektiğini, kendilerinin hâlen KCC'de olan dosyalarla ilgili olarak bir işlem yapamayacaklarını söyledi. Ama bildiğim ve gruptan okuduğum kadarıyla case numaramız cut-off içinde iken KCC ile değil doğrudan konsoloslukla iletişime geçiyoruz. Frankurt'u ikna etmem mümkün mü? Frankfurt'a nasıl bir mail yazabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun Merhaba, aynen bunları yazmalısınız. Dosyanızın cut-off içinde olduğunu, oturum izninizin olduğunu, TR değil DE de girmek istediğinizi, cut-off içinde olan dosya taşımaların ilgili konsolosluk tarafından KCC den talep edilmesi gerektiğini ve bu konuda yardım etmelerini rica eden detaylı bir mail. Oturum izninizi ve ulusal vizenizi ekleyin maile. Eğer hala KCC den talep edin derlerse KCC ye mail atıp gelen cevabı tekrar Frankfurta yollayın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum