[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bates7 Şöyle ki, ben youtube da dosyasını 2023'te Muscat'a taşıyan bir çiftin videosunu izledim. Çok bilgilendiriciydi size de yardımcı olur. Orada mail formatı da vardı biraz ekleyip çıkararak onu gönderebilirsiniz konsolosluklara. İlgili videoyu "dosya taşıma greencard dv 2023" yazarak bulabilirsiniz.
-
@bates7 oturum izni talep etmeyen konsoloslukları araştırarak, dosya numarası, ds260 da belirttiğiniz şekilde ad soyad, doğum tarihi bilgilerinizi de mailinize ekleyerek, henüz mülakat almadığınızı ve mümkünse dosyanızı X konsolosluğa taşımak istediğinizi kısaca ve net belirten bir mail atabilirsiniz. Gidebileceğiniz, oturum izni talep etmeyen ya da oturum alabileceğinizi düşündüğünüz tüm konsoloslukları deneyin.
-
@barb konsolosluk bununla ilgili bilgi paylaşmadı sadece tahmin ayrıca tekrar dağıtıp dağıtmamasını bilemeyiz tabii dağıtadabilir mali yılı bu şekilde de bitirebilir
-
@crazycells merhaba geçen gün fark ettim ben de kızlık soy isim kısmına deniz yani kızlık soyismimi yazdım isim kısmına da özge Deniz yani hem ismimi hem kızlık soy ismimi yazmışım bu sıkıntı olur mu acaba (ana talihli eşim )
-
@ozzgedenizz mülakata gittiğinizde belirterek düzelttirebilirsiniz.
-
@ltsc :clapping_hands_medium-light_skin_tone:
-
Merhaba, yakın zamanda dosyasını taşıyabilen oldu mu acaba? Yaklaşık mayıs ayının sonundan beri uğraşıyoruz ama hep olumsuz dönüş alıyoruz. Genellikle oturum izni veya personel yetersizliği nedeniyle taşıyamayacaklarını belirtiyorlar. Eylül ayına kadar zamanımız da kısıtlı.. Tekrar tekrar aynı konsolosluklarla belirli aralıklarla mail iletiyoruz ama olmuyor... Öneriniz var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Begum Benim için de maalesef aynı sorun söz konusu Almanya'da oturumum olmasına rağmen mailime dahi cevap alamadım diğer konsolosluklardan da cevap gelmiyor veya olumsuz cevap geliyor. Hala yapabilecek bir şey var mı? Yardımcı olabilenler yazabilirse sevinirim. Mesela doğrudan ABD vizesine başvurup gidilse kesin gc alınabilir mi?
-
@afrkns Merhaba, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Mali yil bitmeden turistik vize randevusu alabiliyor musunuz once ona bakmalisiniz. Kaldi ki gocmenlik niyeti olan bir form doldurdugunuz icin vize alma sansiniz cok dusuk, yine de deneyin tabii ben teknik bir detayi aktariyorum. Bu dediginiz isleme AOS- Adjustment of Status- deniyor, isterseniz o basligi da inceleyin.
-
@afrkns umarım çok vakit kaybetmeden olumlu dönüş alırız.
-
@Begum bizde aynı durumdayız şuan Ummana mail gönderdik cevap bakmiyoruz.
-
@bates7 Mail hazırlama sürecinde ChatGPT'den de yararlanabilirsiniz. Çok daha güzel cümlelerle durumu ifade ediyor.
-
@ozzgedenizz Mülakatta tek tek her şeyi sorup yeniden yazıyorlar zaten. Kaygılanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Başarılar :)
-
Merhaba, mülakatım başarılı geçti elime passaportum ulaştı, şu anda vizem üzerinde ve Ocak 2024 son tarih. Umarım burada ki herkesin hayalide gerçekleşir. Öncelikle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İlerleyen süreçte işimden vakit buldukça kendi hayatıma dair sizlere daha fazla bilgi paylaşmak isterim amerikaya gidince. Umarım bu bilgiler sizlerede yardımcı olur.
Son bir sorum olucaktı. Şu anda Türkiyede işlerimi bitirip gitmek istiyorum. Bu da Aralık 2023 e denk geliyor. Green Card ücretini Amerika'ya giriş yapmadan ödememiz gerekiyor. Ücreti Aralık ayında ödesem ve ve Aralık ayında Amerika'ya gitsem sizce bu sıkıntı olur mu ? Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum son gün 8 Ocak 2024 gözüküyor vizemde. Ben biraz aralığın 23-30 Aralık 2023 gibi Ülkeden çıkabilirim gibi gözüküyor. Sizlerinde fikirini almak istedim.
-
@mrozan tebrikler. yeni hayatinizda basarilar.
-
@mrozan tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
@mrozan tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
-
@mrozan öncelikle tebrikler Amerika'ya giriş yapmadan önce ödemeniz yeterli olur
-
@mrozan tebrikler yeni hayatınız size şans getirsin
-
@mrozan
Tebrikler. Yaptığınız plan biraz riskli gibi. Gidişiniz 8 Ocak'tan bir ay öncesi olsun en azından. Ne olur ne olmaz. Salgın olur, uçak seferlerinde sorun olur, akla gelmeyen her şey olabilir. Olmayabilir de ama işi sağlama almak lazım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum