Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @lumos, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

@SemihPehlivan Vizelerinizi basariyla almissiniz tebrikler. Siz ABD ucagindan yine paylasim yapin bence, forumda, bence bu da umut verici olur bir cok birey icin.

Butun yazdiklariniz iki defa okudum, grupta da paylasimlariniza baktim. Bu arada esiniz hala grubumuzda, yani tabii ki arkadaslariniz da vardir, gruptan cikmis olmak hayatinizda cok buyuk bir kaynak sorunu yaratmamistir cunku malum bir cogumuz 14 aydir oradayiz.

Bu arada kusura bakmayin, siz sayi paylasinca mesleki deformasyon ben de bir bakayim dedim, Telegram grubunda, isminizi aratinca o 'kedi'' meselesi ile ilgili iki mesaj ve toplamda 10 mesaj cikiyor, isim benzerlikleriyle, 46.9 Bin mesajin oldugu 1200 civari katilimcinin ve 226 yazarin oldugu bir gruptan bahsediyorum bu arada.

Son olarak; 'Adamlar' ifadesi hos bir zamir olmamis, ozellikle davranis bilimcisi oldugunuzu soylediginiz icin soylemem gerekir diye dusundum, konsolsolukta calisan ekip sadece adam degildir diye dusunuyorum.

• Teşekkürler.
    • Eşim grupta değil
    • Adamlar uyarınız yerinde, katkınız için minnettarım. Güncelledim. (Ek bilgi: Konunun davranış bilimleri ile pek ilgisi yok.)

• @ozzgedenizz aşamaları detaylı okuyarak işlemleri yaptım ama case number ile ds260 no yu yazdığımda geçersiz yazısı geliyor

• @Emre-Birand-Karabayraktar Tebrik ediyorum.

• @ozlemg Geçmiş olsun. Mülakatınızın da sorunsuz geçmesini diliyorum.

• @ozlemg Tebrik ediyorum.

• @akmaz21213434 Tebrikler.

• @Neslihan-Yaşar Vizenizi cani-gönülden tebrik ediyorum. Okurken en az sizin kadar heyecanlandım. Eşinizin vizesinin de en kısa zamanda sizlere ulaşmasını diliyorum. Sevgilerle.

• @norta Tebrik ediyorum.

• @Şener-Uysal Vizenizi tebrik ediyorum.

• @emiroz Mülakatınızda şimdiden başarılar diliyorum. Geçmiş olsun.

• tebrikler.

• @ADEM-0 ais kaydı için diyorsanız Eylül için mülakat aldığınız varsayarak diyorum ais kaydı için daha erken o yüzden hata alıyorsunuz

• @binbasitom çok teşekkür ederim sağ olun

• @lumos tesekkürler

• UNGANLAR DENEYİMİ İÇİN EK BİLGİ:

Ungan Klinikte vurulan 4 aşının (Difteri, Kızamık, Hepatit B ve Su Çiçeği) bazı yan etkileri olabilir. Aslında tüm aşılar için geçerli. Sonuçta aşı vücuda düşük doz virüs enjekte edilerek antikor oluşması hedeflenen bir yöntem.
    Bazı insanlarda bu aşılar yüksek ateş, ağız kuruması, mide bulantısı ve diyare (ishal) olarak görülebiliyormuş.
    Ben 3 gündür yüksek ateşle yatıyordum ve en yüksek 39,6 ve en düşük 38,3 arası gidip geldim. Tabii ishalde eşlik etti. Ama danıştığım tüm doktor arkadaşlar 3 gün sonra biteceğini ve sabretmemi söyledi. Ve bu sabah nihayet 36,9 ile normale yaklaştım. Tabii tüm bunlar sadece bende oldu. Eşime hiç bir etkisi olmadı.

TAVSİYE:
    Eğer ateşiniz aşırı yükselirse panik yapmayın. Bol sıvı alın, sıvı gıdaları tercih edin, basit ateş düşürücü (örn: parasetamol etken maddeli ürünler) alarak dinlenin. Merak etmeyin, üçüncü günün sonunda hiç bir şeyiniz kalmayacak.

• @Şener-Uysal tebrikler yeni hayatınızda başarılar.

• @SemihPehlivan geçmiş olsun.

• @norta vizeniz için tebrikler, abddeki hayatınızda başarı ve mutluluklar sizinle olsun.

• Teşekkür ederiz @teamspirit 🙌🏼

• This is ground control to @binbasitom çok teşekkürler 👨🏻🚀

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k