[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ogzylmz dağıtmalarını engelleyen bir şey yok. ama dağıtırlar mı? asıl soru o bence?
-
@Begum Teknik olarak verebilirler bir engel yok ama bir mali yıl boyunca hep cumalara verdiler. Son ay 3 gün arka arkaya vermeleri bana göre bir daha mülakat vermeyecekler anlamı taşıyor 2023 için. (bu sadece benim yorumum kesin bilgi değil)
-
@gucarslan Teşekkür ediyorum. Pazartesi günü ilk iş. Sonuç konusunda burayı bilgilendireceğim.
-
Bir soru sormak istiyorum, 4 yaşındaki çocuk için pasaport, fotoğraf ve sağlık raporu dışında hazırlanması gereken ekstra bir belge var mıdır acaba?
-
@busradincer Evet nüfus kayıt örneği koyacaksınız birde cocuk için.
-
@deep_blue çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
Merhaba, Tiflis in mail adresi nedir acaba, web sayfada bir çok mail var ama emin olamadık. Şimdiden çok teşekkür ederiz.
-
@achillesoag merhaba, bu dediğiniz anne ve babanın vukuatlı nüfus kayıt örneğini içinde çocuğunda belirtilmesi mi yoksa direk çocuk adına nüfus kayıt örneği alınması şeklinde mi?
-
@binbasitom
Unganların oraya yazdıkları tarih pasaportunuza da yazılıyor vize basılırsa şayet.son giriş tarihi olarak.görüşmeden önce düzelttirmeye çalışmanız lazım -
@busradincer
Asıl kazanan kişi çocuk sayısına göre evraktan edinmesi gerekiyor.örneğin 3 çocuğunuz var siz ve eşiniz ozaman 5 adet edinmeniz gerekir. -
@uraz-mert asıl talihli benim, bir çocuğum var bu durumda benim vukuatlı nüfus kayıt örneğimden 2 adet çıktı almak yeterli diye anlıyorum, teşekkür ederim 😌
-
@busradincer
Aynen öyle bir dip not daha paylaşayım e devlet çıktısı yeterli diye biliyordum ama ben işi şansa bırakmamak İçin nüfus müdürlüğünden mühürlü imzalı olandan aldım.hatta evrakları alan kişi altlarına doğru baktı ve birşey söylemedi.siz de işinizi garantiye alın derim ben,şimdiden başarılar diliyorum umarım hayırlısı olur. -
@busradincer
Bu arada alacağınız evrakta çocuğunuz da olması lazım. -
@uraz-mert Çok teşekkür ediyorum.
-
@uraz-mert çok teşekkür ediyorum 😌
-
@halil832 sadece ilk haftaya mülakat vermiş olması bu ihtimali biraz oluşturdu gibi oldu ama dönem boyu tek sefer dağıtım yaptı çoğunlukla ankara ben pek olanak vermiyorum o yüzden. Belki olası AP durumları vs için bütün mülakatları ayın ilk haftasına vermek istemiş olabilirler
-
Herkese merhaba, iyi pazarlar... Uzun süreli bekleyişin ardından ben de 7 Eylül mülakat tarihini aldım.
İçinde iyilik barındıran herkesin gönlündekine ulaşması dileğiyle, selamlar sevgiler. -
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim cevap için
Peki geçen yıllarda yıl sonuna doğru hızını artırdığı oldu mu? Bide AP süreçleri dönem dışında degerlerdirilebilirmi yoksa 30 Eylül son mudur? -
@lumos teşekkür ederim
-
@halil832 30 eylül son maalesef 30 eylüle kadar vize basılmaz ise hakkınız yanıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum