IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ynsmry anladım ama artık çok geç talep etmiş bulunduk. Neyse bekleyeceğiz mecbur. Umarım en kısa zamanda biter hepimizin süreci
-
Bu ileti silindi! -
@ynsmry çok sağolun peki yeminli tercüman size yeterli oldu mu noter onaylı mıydı ?
-
Bu ileti silindi! -
@ecom kusuruma bakmayın yeni yeni çözüyoruz prosedürleri uscis öncesi başvurumuz . I-30 doldurduk kanıt olarak göndereceğimiz belgeleri hazırlıyoruz ondan dolayı sormuştum .
-
@brewer-halid vize türüm farklı uscis süreciyle birlikte 1.5 yıl sürdğ
-
@edakrkmz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@ecom kusuruma bakmayın yeni yeni çözüyoruz prosedürleri uscis öncesi başvurumuz . I-30 doldurduk kanıt olarak göndereceğimiz belgeleri hazırlıyoruz ondan dolayı sormuştum .
Estağfurullah ben doğru bilgi vermek adına sordum. Uscis tüm belgeleri ingilizce istiyor. Yeminli tercümana cevirtmeniz yeterli notere gerek yok. Evlilik cuzdaninizinda işlem görmüş tüm sayfalarıni cevirtin ki sıkıntı olmasın. Okunanilir dikine dikkatli taratıp yuklerseniz iyi olur bazen okunmuyor bu evrak diye bile sorun cikartabiliyorlar buda surecinizi uzatır. Garanti yol almakta fayda var. Zaten sürecin kendisi uzun birde başka aksilikler çıkıp dahada uzamasın. Kolaylıklar diliyorum.
-
Sizin vize tipiniz iltica yapmış kimselerin aile birleşimi mi? O şekilde mi toplam 1.5 sene sürdü?
-
F2aların neden currentten düştüğü anlaşılmış oldu.Dilerim en kısa zamanda kurallara prosedürlere uyup yıllardır bekleyen legal yoldan başvuru sahiplerinede gelir.☹️☹️☹️
-
Selamlar Arkadaslar.
Ankaraya gondermis oldugum e-mailime(Esim deprem bolgesinde yasiyor) yanit geldi yardimci olamayacagiz dosyaniz Nvcde. Nvcye yazin diyor .
Bilginize ,Sevgiler. -
@Muratti-Mavrutsio merhaba. Siz nvc sürecinde mi hızlandırma talep etmiştiniz. DQ tarihi gecikmesine falan sebep olmadı değil mi
-
Bu ileti silindi! -
@ynsmry DQ olmadan önce formu doldurup hızlandırma yapılmak istenildiğinde Nvc sürecine zararı oluyor mu peki?
-
Şubattan beri bekleyen var mı aceba aranızda, eşim 2 Şubatta DQ oldu ama hala randevu verilmedi, 6 ay olacak nerdeyse
-
@ynsmry, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@meryem-b Merhabalar, eğer DQ olduysanız tavsiyem hiç talepte bulunmayın, kim talepte bulunduysa mülakat tarihi gecikti. aynı zamanda normal işleyişte olan arkadaşlara tam vaktinde verildi.
Ben de hızlandırma talebinde bulundum. Bu durumda hızlandırma talebinde bulunmayanlar randevu almış olmalıydı ama?
-
Şubatta DQ olup hala randevu tarihi bekleyen var mı aranızda aceba?
-
@Samet-Ünlü doğruluğundan emin değilim açıkcası gözlemlerime göre yorum yaptım. Forumdaki arkadaşlarımızın bir çoğu DQ’ dan 4 hafta sonra mülakat tarihi almış. Bizim talepte bulunmamız, onların evrak istemeleri, tekrar geri dönüş yapmaları (ki hep red gelmiş) ortalama 6 haftayı bulmuş bir daha mülakat için email atmaları derken çok uzuyor. Belki bayram haftası ve 4 temmuzda çalışmamaları da etkili olmuştur ama açıkçası talep etmemek sanki mantıklı. Bizde talep oluşturduk hiçbir dönüş olmadı.
-
@meryem-b biz uscisteyken de Ankaraya yazmıştık Nisan ayında ilk deprem olduğu zamanlardı bize emailinizi aldık geri dönüş yapacağız demişlerdi ama yapılmadı. Normal süreçte DQ olduk etkilemedi.
-
@ynsmry anladım çok teşekkür ederim 🙏hakkımıza hayırlısı olsun inşallah
-
@sarah2023 Merhaba, eşiniz yurt dışında mı doğdu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum