Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhaba, ay sonuna konsoloslukta mülakat için randevum var fakat hala usa içi bir adres temin edemedim(tanıdığım kimse yok), bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek veya yol gösterebilecek biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• @muhammedd Siz gidebileceğiniz tüm konsolosluklara yazın daha önce kabul etmeyenler boş slot olursa belki sizi kabul ederler. mail atmakla bi kaç dakika zaman harçamak dışında kaybedecek bişey yok nasılsa şansınızı deneyin.

• @volkan-onur Mülakat gelirmi sorusunun malesef net bir cevabı yok. Bekleyip göreceğiz. Ama umutlar vermesi yönünde hemde mümkün olduğu kadar fazla vermesi yönünde.

• @Gül-Kazancioğlu bütün konsolosluklara mail atin şuan seçim yapma şansınız yok malesef hangisi taşırsa orada mülakata girersiniz

• @tokga dosayanızı istemişler. Umarım biran önce mülakat alirsiniz.

• @Osman-2 evliyseniz eşiniz için hem açık hemde kapalı secenegi ile alın. Ben Hong Kong da girdim mülakata o şekilde verdim

• @muhammedd bütün konsolosluklara süreç sonuna doğru başka konsulolosluklar olumlu cevap verebilir

• @tokga merhaba, sürecinizi imzanıza taşıyabilir misiniz.

• Vize görüşmem varda belirtilen adress hangi bina bulamadım bana konum konusunda yardımcı olabilecek var mı?
    Interview Appointment

ANKARA
    EMBASSY OF THE UNITED STATES
    VISA UNIT
    110 ATATURK BULVARI ANKARA
    TURKEY

Görsel Link:
    https://i.hizliresim.com/gqbch4n.jpeg
    https://i.hizliresim.com/fqfwrar.jpeg

• ⭐⭐⭐

• @lumos öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, yeni adres sanırım : Çukurambar’da işin ironi tarafı benim davet mailim bir kaç ay önce geldi ve mailde yazan adress bu :
    ANKARA
    EMBASSY OF THE UNITED STATES
    VISA UNIT
    110 ATATURK BULVARI ANKARA
    TURKEY

Sanırım bu eski adress, sanki biletek güncellenmemiş gibi

• @mbhfp
    Slmlar bunun İçin sanıyorum adres kiralama şirketleri varmış bir araştırın bence.bu platformda da vardı sanırım bunun için link veya açıklama.
    Şimdiden iyi şanslar

• @mrozan
    Slmlar Atatürk bulvarı olan adres eski adres yenisi çukurambar olan.konuma yazınca tam olarak götürüyor besa kule nin hemen yanında.
    Şimdiden iyi şanslar

• Merhabalar birşey sormak istiyorum genelde ülkelere mail attığımda Visa Navigator kullanın diyor kullanıyorum bir sonuç çıkmıyorda neyse ama bir tanesinde ''Davanızın işleme alınmasını istiyorsanız lütfen gerekçenizi www.ustraveldocs.com adresindeki profiliniz aracılığıyla bize gönderin. Lütfen vaka numarasını ve başvuranın tam adını belirtiniz.'' bu adreste nasıl profil oluşturacağız baktım ama bir şey bulamadım bilgisi olan var mı?

• @ogzylmz Genelde size profil oluştmanız için bir link gönderiyorlar mail içinde gelmedi mi?

• ⭐⭐⭐

@mrozan Evet eski adres geliyor ama forumdan da okuduysaniz Cukurambar'da islemlerin yapildigindan emin olabilirsiniz.

• @bozyuruk hayır maalesef bulamadım mailde bu içerik visa navigator kısmındaki bilgileri doldurduktan sonra çıkıyor.

• @ogzylmz ustraveldocs üzerinde ilgili konsolosluğun linkine tıklayın ve "create account" üzerinden yeni profil oluşturmayı deneyin.

• ABD'ye ilk giris deneyimim su sekilde oldu. Ankara'dan 20 haziranda pasaportumu aldiktan sonra yasadigim sehir olan Toronto'ya geri geldim. Ilk hafta sonu Toronto'dan Niagaraya gecip oradan da yuruyerek kopruden ABD tarafina gecis yaptim. Sinirdaki polis memuru elimdeki sari zarfi gordugunde baya sasirdi cunku Niagara sinirindan cok nadiren gocmen vizesi islemi yapiyorlarmis. Yaklasik yarim saatte tum islemlerimi halletti ve vizenin yanindaki sayfaya 1 yillik vizeye esdeger olan damgayi basti. Bana ABDye goc etmek icin 1 seneniz var buyrun giris yapabilirsiniz dedi. ABD tarafina girdim Niagaranin Kanada tarafi cok daha iyi oldugu icin yarim saat durup Kanadaya geri dondum. Bu sekilde ilk girisimi yapip surecimi baslatmis oldum. Su an Greencardin basilmasini bekliyorum.

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 40 Oy
    12k İleti
    677k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k