[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Osman-2 evliyseniz eşiniz için hem açık hemde kapalı secenegi ile alın. Ben Hong Kong da girdim mülakata o şekilde verdim
-
@muhammedd bütün konsolosluklara süreç sonuna doğru başka konsulolosluklar olumlu cevap verebilir
-
@tokga merhaba, sürecinizi imzanıza taşıyabilir misiniz.
-
Vize görüşmem varda belirtilen adress hangi bina bulamadım bana konum konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Interview AppointmentANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI ANKARA
TURKEYGörsel Link:
https://i.hizliresim.com/gqbch4n.jpeg
https://i.hizliresim.com/fqfwrar.jpeg -
-
@lumos öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, yeni adres sanırım : Çukurambar’da işin ironi tarafı benim davet mailim bir kaç ay önce geldi ve mailde yazan adress bu :
ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI ANKARA
TURKEYSanırım bu eski adress, sanki biletek güncellenmemiş gibi
-
@mbhfp
Slmlar bunun İçin sanıyorum adres kiralama şirketleri varmış bir araştırın bence.bu platformda da vardı sanırım bunun için link veya açıklama.
Şimdiden iyi şanslar -
@mrozan
Slmlar Atatürk bulvarı olan adres eski adres yenisi çukurambar olan.konuma yazınca tam olarak götürüyor besa kule nin hemen yanında.
Şimdiden iyi şanslar -
Merhabalar birşey sormak istiyorum genelde ülkelere mail attığımda Visa Navigator kullanın diyor kullanıyorum bir sonuç çıkmıyorda neyse ama bir tanesinde ''Davanızın işleme alınmasını istiyorsanız lütfen gerekçenizi www.ustraveldocs.com adresindeki profiliniz aracılığıyla bize gönderin. Lütfen vaka numarasını ve başvuranın tam adını belirtiniz.'' bu adreste nasıl profil oluşturacağız baktım ama bir şey bulamadım bilgisi olan var mı?
-
@ogzylmz Genelde size profil oluştmanız için bir link gönderiyorlar mail içinde gelmedi mi?
-
@mrozan Evet eski adres geliyor ama forumdan da okuduysaniz Cukurambar'da islemlerin yapildigindan emin olabilirsiniz.
-
@bozyuruk hayır maalesef bulamadım mailde bu içerik visa navigator kısmındaki bilgileri doldurduktan sonra çıkıyor.
-
@ogzylmz ustraveldocs üzerinde ilgili konsolosluğun linkine tıklayın ve "create account" üzerinden yeni profil oluşturmayı deneyin.
-
ABD'ye ilk giris deneyimim su sekilde oldu. Ankara'dan 20 haziranda pasaportumu aldiktan sonra yasadigim sehir olan Toronto'ya geri geldim. Ilk hafta sonu Toronto'dan Niagaraya gecip oradan da yuruyerek kopruden ABD tarafina gecis yaptim. Sinirdaki polis memuru elimdeki sari zarfi gordugunde baya sasirdi cunku Niagara sinirindan cok nadiren gocmen vizesi islemi yapiyorlarmis. Yaklasik yarim saatte tum islemlerimi halletti ve vizenin yanindaki sayfaya 1 yillik vizeye esdeger olan damgayi basti. Bana ABDye goc etmek icin 1 seneniz var buyrun giris yapabilirsiniz dedi. ABD tarafina girdim Niagaranin Kanada tarafi cok daha iyi oldugu icin yarim saat durup Kanadaya geri dondum. Bu sekilde ilk girisimi yapip surecimi baslatmis oldum. Su an Greencardin basilmasini bekliyorum.
-
@ipman hayırlı olsun
-
@ipman Hayırlı olsun. Amerika'daki yaşamınızda şans ve kolaylık dilerim.
-
@ipman tebrikler yeni hayatınızda bol şans
-
@ipman Sonraki hayatınızda başarılar dilerim.
-
@ipman Hayırlı olsun. Amerika'daki yaşamınızda şans ve kolaylık dilerim.
-
@ipman Hayırlı olsun. Herkes newyork'tan girecek değil :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum