Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@smartcells Güzel ve değerli bilgiler için teşekkürler. Yeni evinizde huzur ve mutluluk dilerim.

• Merhaba. Biz ailecek Houston'a geldik. 1+1 ucuz kiralık bir eve ihtiyacımız var. Nasıl bulabiliriz? Yardımcı olur musunuz?

• merhaba arkadaşalar houston teksas için ssn no olmadan ev kiralama mümkünmü

• ⭐⭐

@ilkercan @denizci10 ile iletişime geçebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ilkercan evet mümkün 1 ay önce kiraladım.

• @ilkercan teşekkürler arkadaşalar

• Arkadaşlar merhabalar. 24 Temmuz-24 Eylül tarih aralığı için 2 ay süreyle Miami'de kiralık ev arıyoruz. 1+1 veya 2+1 alternatifleri değerlendiriyoruz. İlk defa gelicez. Kira aralıkları nedir? Ev baktığımız bölgeler (Downtown, little havana, coconut grove, little haiti ). Airbnb'de fiyatlar komisyon ücretlerinden dolayi çok pahalı çıkıyor. Alternatif online platformlar var mıdır? Veya orada yaşayıp bize destek olabilecek birileri var mıdır? Yorumlarınız ne olur. Destek ve yönlendirmelerinizi rica ederim

• Bu ileti silindi!

• @Craft-HR 2 aylik bir sure icin normal sekilde kiralik ev/apartment bulmaniz oldukca zor. O nedenle secenekleriniz malesef kisitli. Airbnb veya hostel/hotel turu yerleri denemelisiniz.

• Bu videoda anlatılanlar ne kadar doğru? Genellikle internet üzerindeki rehberler hızla güncelliğini kaybeder. Bu ne kadar güncel?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fxu sizler hangi bölge apartman kompleks mi bakıyorsunuz kaç paraya kadar eğer bunları söylerseniz sizlere yardımcı oluruz

• merhabalar, eşim ve ben de new jersey'de kiralık ev arayışındayız. baktıgımız tum ev ilanlarında credit score istendigini goruyoruz. 2 hafta sonra ucagımız var onden bakalım applicationları yapalım en azından dedik ama malesef uygun bir ilan bulamadık (ya credit score isteniyor ya da ucretler cok ucuk) ilk tasınan arkadaslar için surec nasıl ilerledi, neler yaptılar acaba? yukarıdaki youtube videosundaki gibi gelirimiz var olarak gitmiyoruz malesef o video bize uzak bir senaryo oldu:) her seye sıfırdan baslıyoruz malum. 4 agustosa kadar bir oda tuttuk airbnbden, sonrası icin oda kiralayan varsa onlarla da görüşmek isteriz. tum bilgilere acıgız, iletisimde olabiliriz

• @holley genelde soyle oluyor ilk 6 ay bir seklide otel airbnb tanidik yazi vs idare ediliyor. o esnada isler de bulunmus oluyor zaten gelir gelmez ilk yapilan is kredi karti cikarmak oldugu izin 6 ay icinde kredi skoru da cikmis oluyor.

• @fxu evet bu kisma hakimiz ama insan kendini cok guvensiz hissediyor bu sekilde. acaba farkli bir ihtimal var midir diye sormak istemistim. umarim 6 aydan once evler bulunup yerlesilir de rahatlariz. teşekkürler donusunuz icin

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   smartcells smartcells 

• Teksas Houston’da evim var tek yaşıyorum , ev arayan var ise iletişime geçebilir . Aylık 750 dolar

• New Jerseyde Ev kiralamak için dikkat edilmesi gereken yasal detaylar var mı?

• Merhaba greencardlı olarak new yorka a geldim ama burada turk emlakcilar ya da bildiginiz emlakcı var mı ev kiralama konusunda? Ya da nerelerden arastirsbilirim. Cracklist cok karmasik geldi. Brooklyn taraflarinda bakiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @diana-kate oncelikle https://www.arcgis.com/apps/instant/sidebar/index.html?appid=8153f961507040de8dbf9a53145f18c4 nyc crime mapa bakmani ona gore bir bolgede ev tutmani tavsiye ederim. sonrasinda https://streeteasy.com/for-rent/staten-island bu uygulamayi da kullanabilirsin mahlle secebildigim icin ben tercih etmistim.

• Arkadaşlar green card çıktı diyelim amerikaya gitmeden ev nasıl kiralayabiliriz?Green card için adres gerekiyormuş ya hiç tanıdık bildik biri yok amerikada. En azından gitmeden ev kiralayabilirsek adres orayı gösterebiliriz.

Benzer Başlıklar

• 535
  • 7
  • 3
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |