[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@macis tebrikler darısı tüm bekleyenlere
-
Arkadaşlar Merhabalar, vize onaylandıktan sonra CEAC'da Ready yazması normal mi? İlla AP'mi olarak gözükmesi gerekiyor?
-
@NINJAKEMAL görüşmeniz ne zamandı?
-
@Rasheee gözünüz aydın, vizeniz hayirli olsun
-
@bozyuruk 3 temmuz
-
Merhaba mülakat sırasında asil talihlinin diploması isteniyor bunu biliyorum . Fakat diğer eşinde diploması isteniyor mu? Babam 55 yaşında diploması nerede bulamıyoruz.
-
@nefess Sadece talihlinin diplomasinin olmasi yeterlidir.
-
@lumos bunu öğrendiğim iyi oldu
-
@evrimooloji Yazının son kısmına çok üzüldüm. Buda herhalde Ankara'nın neden bu denli yavaş olduğuna dair bir ipucu olabilir. Tebrikler
-
Bu ileti silindi! -
@EMRE-BİŞGEN tebrikler.
-
@ipman Güzel günlerde kullanın vizenizi.
-
@macis Tebrikler vizeniz hayirli olsun.
-
@EMRE-BİŞGEN Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Videolu deneyimde güzel olmuş diğer tecrübelerinizinde bu şekilde paylaşmanızı bekliyoruz.
-
@EMRE-BİŞGEN Hayırlı olsun vizeniz darısı bekleyenlerin başına :)
-
@EMRE-BİŞGEN Ben vizeyi almış olsam bile içerikleri takip ediyorum, geçen hafta izlemiştim videoyu hayırlı olsun :)
-
@teamspirit Tebrikler süreci sıkı bir şekilde takip edip vizenizi almışsınız. Hayırlı olsun.
-
@EMRE-BİŞGEN Vizenizi güzel günlerde kullanın.👏 Bilgilendirici videolar paylaşmaya devam ederseniz seviniriz.
-
@teamspirit Azminiz ve mücadeleniz için tebrikler gözünüzü karartıp panamaya gitmek takdir edilesi. Amerika'daki mücadelenizde başarılar dilerim.
-
@EMRE-BİŞGEN vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum