Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Yolcu34 Merhabalar. Turist vizesi ile bulunduğunuz bir ülkeden başvurmak önerilmiyor. Linkteki resmi kaynaktan okuyabilirsiniz.

    Ben vize görüşmesine gittiğimde sırada önümde bir Yunanlı hanım vardı ve eşi Amerikalı olmasına rağmen neden Atina'dan başvurmadığını sorup, sonrasında vize başvurusunu reddettiler.

    '' You should schedule an appointment for your visa interview at the U.S. Embassy or Consulate in the country where you live. You may schedule your interview at another U.S. Embassy or Consulate, but be aware that it may be more difficult to qualify for a visa outside of the country where you live. '' https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/tourism-visit/visitor.html#:~:text=You should schedule an appointment,the country where you live.


  • Kaldı 2 Ay Eylülde Vize Görüşmesi Heyecanli Olmakla Birlikte Vizeyi Alamayacagima Kesinlikle Emin Gibiyim LoL

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

  • Acilen Yardim Lazim Şimdi Ben B1/B2 Başvurusu Yapmistim Eylülde Görüşmem Var Bu Basvuruyu F1'e Cevirebilirmiyim ABD'den Bir Dil Okulundan Kabul Alsam Sonra Vize Basvurumu yapsam 1 Sefere Mahsus Olan DS160 Güncelleme Hakkimi Kullanip Mevcut randevumu Güncellesem F1'e Cevirip Eylülde F1 Vizesi İcin Gorusmeye Katilabiliriyim? Ogrenci oldugum Ve Yasimin genc Olmasindan dolayi F1 Vizesini alma İhtimalimi Çok Daha Realist Buluyorum

    @tufank Hocam Yardiminizi Esirgemeyin Lütfen

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan randevuyu iptal etmeden vize türünü değiştiremezsiniz. her vize türü yeni bir randevu demek.


  • @tufank Peki Diyelim Ben Bu Randevuyu İptal Ettim Benim Randevu Tarihim Boşa Düştü Başkası Almadan Yetişebilirsem Yine Eylül'e Kendi Tarihime Randevu Almam Mümkün Mü? Bir De Böyle Bir Degisiklikte Tekrar Vize Parasi Yatirmam Gerekicek Mi? Ufak Bir Bilgi Verirseniz Kisacasi Ben Bu Basvuruyu B1/B2'den F1'a Cevirmek İstesem Hangi Kosullar Altinda Oluyor.

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan B1/B2 den F1'a çevirme diye bir işlem yok. bu randevuyu iptal edeceksiniz ve yeni randevu oluşturacaksınız. randevu hemen boşa düşmeyebilir ya da sizden hızlı davranan biri olabilir. bu konuda bir garanti yok. iptal ettiğiniz zaman yeni bir randevuyu en erken ne zamana alacağınızı bilmemiz mümkün değil. ücret kişi + randevu bazlı ödeniyor, randevuyu iptal ettiğiniz zaman yeni randevuda tekrar ödeme yapmamanız gerekiyor eğer kişi sayısı aynı ise. dilerseniz [email protected] adresine email atarak sorularınızı iletebilirsiniz. https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us#other_issues


  • @tufank Son Olarak Hocam Şimdi Benim Eylülde B1/B2 Görüşmem Var Görüşmeye Gitmeden Evvel Japonyaya Gitmeyi Dusunuyorum Turistik Olarak Bu Gidişim Bana Vize Görüşmesinde Yardimci Olur Mu? Yaşım 19 Liseden Yeni Mezunum İlk Yurt Disi Girisim Japonya Olucak...

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan seyahat geçmişiniz önemli evet ama tek başına kriter değil. buraya dönmenizi gerektirecek güçlü bağlara ihtiyaç var. Üniversite kaydınız, aile ve iş durumunuz vb. Vize görüşmesinden hemen önce japonya ya gidip gelmek bir şey ifade etmez, zaten vizesiz gidebilen bir ülke.


  • @tufank Anladım Hocam O Zaman Sanirim Yapabiliceğim En İyi Şey Görüşmeye Gitmeden Bir Üniversteye Kaydolmak Ve En Azindan 1 Ülkeye Yurt Disina Cikmak Zaten Sinava Girmistim Universte İcin Baska Yapabilicegim Bisey Yok Geri Kalanı Tamamen Şans Anlattiginiza Göre Hakkimizda Hayirlisi 🥲


  • Merhabalar yaklaşık 1 ay önce ds160 formunu doldurup vize randevusu aramaya başladım. Formu İstanbul olarak doldurmuştum ancak Temmuz 2023 için Ankara'da randevu buldum ama randevu sayfasında "formun doldurulduğu konum ile seçilen yer eşleşmelidir" yazıyor. Bunun için ds160 formunu tekrar doldurup yer değişikliği yapmam gerekir mi?

  • ⭐⭐

    @rozyas, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhabalar yaklaşık 1 ay önce ds160 formunu doldurup vize randevusu aramaya başladım. Formu İstanbul olarak doldurmuştum ancak Temmuz 2023 için Ankara'da randevu buldum ama randevu sayfasında "formun doldurulduğu konum ile seçilen yer eşleşmelidir" yazıyor. Bunun için ds160 formunu tekrar doldurup yer değişikliği yapmam gerekir mi?

    Hayır gerek yok, ikisi de olabilir sorun olmaz.


  • @rozyas, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhabalar yaklaşık 1 ay önce ds160 formunu doldurup vize randevusu aramaya başladım. Formu İstanbul olarak doldurmuştum ancak Temmuz 2023 için Ankara'da randevu buldum ama randevu sayfasında "formun doldurulduğu konum ile seçilen yer eşleşmelidir" yazıyor. Bunun için ds160 formunu tekrar doldurup yer değişikliği yapmam gerekir mi?

    @Serap-2 teşekkürler
    @tufank mümkünse sizin de görüşünüzü alabilir miyim?

  • ⭐⭐

    @rozyas forumdaki deneyimlere göre şimdiye kadar bir sorun yaratmadı. Sadece bu konu için DS-160 formunu güncellemenize gerek yok, eğer formda güncellemek istediğiniz başka alanlar var ise yeniden doldurabilirsiniz.


  • Herkese merhaba. 18 temmuzda vize randevum var. Acaba pasaportu teslim etmek zorundamiyiz? benim temmuz sonu yurtdisina gitmem gerekiyor. Psaportu teslim etmek zorundaysak kac gone tursit vizesi veriyorlar acaba biliyormusunuz?

  • ⭐⭐

    @Jackhead, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Herkese merhaba. 18 temmuzda vize randevum var. Acaba pasaportu teslim etmek zorundamiyiz? benim temmuz sonu yurtdisina gitmem gerekiyor. Psaportu teslim etmek zorundaysak kac gone tursit vizesi veriyorlar acaba biliyormusunuz?

    Merhaba. Eğer onay alırsanız pasaportunuz orada kalıyor. Yaklaşık bir hafta sonra alırsınız.


  • @Ekto-Oktan japonya boş pasaportlara deport verebiliyor son zamanlarda. öyle vizesiz diye el kol sallayarak gitmeyin.


  • randevu tarihi değiştirmenin resmi/gayriresmi bilinen bir sınırı var mı? önceden takip ettiğimde erken tarihe randevu açılırdı, 2 kere öne çekebildim. son birkaç haftadır asla erkene randevu açılmıyor ya da ben mi göremiyorum.

  • ⭐⭐

    @n-cavit Sınırı var mı bilmiyorum ama ben 4-5 kere değiştirerek öne çekmiştim. Gece saatlerinde bakın.


  • @charon Bu Da Yeni Güne Yeni Bilgi Rotamı Çeviriyorum Balkanlara Sanirim 😒

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bugün eşimin turistik vizesi mülakatı vardı . Turistik vize alamadı . Yeşil kart niye almadığını ve Abd ‘ye gitmediğini sormuşlar . Sanırım Abd veya Yeşil Kart’a sahip aile kontenjanından vize almamız gerekecek.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum