Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İyi günler, ben Türkmenistan vatandaşıyım 3 aylık turist vizesi ile Amerika’ya giriş yapmıştım. I-94 teki 6aylık sürem dolmadan ( süre sınırı var mıdır?)ben de I-539 ile vize uzatma işlemini yapabiliyor muyum? Eğer oluyorsa bu işlemi online olarak yapabilir miyim? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

• Muslu Law Firm

@gulnar13, içinde söyledi: 3 aylık turist vizesiyle statü uzatma işlemi (I-539) yapmak

İyi günler, ben Türkmenistan vatandaşıyım 3 aylık turist vizesi ile Amerika’ya giriş yapmıştım. I-94 teki 6aylık sürem dolmadan ( süre sınırı var mıdır?)ben de I-539 ile vize uzatma işlemini yapabiliyor muyum? Eğer oluyorsa bu işlemi online olarak yapabilir miyim? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim
    Sayin@gulnar13, genelde turist vizesi 6 aydan fazla verilmez. I-94teki sure kalis surenizi belirler. Bu sure dolmadan uzatma basvurunuzu yapmaniz gerekir. Aksi halde hukuka aykiri sure olusturur ve ABDye giris yasaklisi olursunuz.Artik I-539 formunu online da iletebiliyorsunuz. Linke bakiniz https://www.uscis.gov/i-539

• @Claudia-J-Muslu bilgilendirici cevabınız için teşekkür ederim. Ayrıca bir şey daha sorabilir miyim? Formu doldururken 15. soruda Amerika vizesinin bitiş tarihini yazmamız isteniyor benimki 3 aylık turist vizesi olduğu için ( Türkmenistan vatandaşlarına 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık turist vizesi veriliyor) benimkinin tarihi bitti. Şimdi ben 15. soruyu cevaplarken I 94 belgesindeki tarihi mi ( girişte 6 aylık verildi) yoksa Pasaportumdaki Amerika vizesinin bitiş tarihini mi yazmam gerekiyor? Cevabinız için şimdiden teşekkür ederim.

• Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

139

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |