Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

I-130 başvurusundan sonraki biyometrik randevusu

Benzer Başlıklar

• I-130, Petition for Alien Relative

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    117 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mustafa-Ozatkan, içinde söyledi: I-130, Petition for Alien Relative Merhabalar, ben 2021 yilinda asylum davami kaybettim ve avukatimla beraber karara ihtiraz ettik. 2022 yilinda amerikan vatandasiyla evlendim ve hala evli bulunmaktayim. I-130 icin wave edildi ancak 3 senedir hic bir ses seda yok. Bir fikir veren olursa cok sevinirim. Sayin@mustafa-Ozatkan, I-130 ve I-485 sureci mahkemede iken de yapilabilmekte ancak surec fakli islemektedir. Bu sureci mahkeme nezdinde yurutmeniz gerekir. Avukatinizla takip ediniz.
  • I-130 formu konsolosluk seçimi hakkında

3
    0 Oy
    3 İleti
    194 Bakış
    cgokhanC
    @Claudia-J-Muslu verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim. Evet 2022 green card talihlisiyim 7 aydır Amerika'dayım buradan başvuru yapacağım . Yine de dediğiniz gibi konsolosluğa sorayım.
  • I-130 onayından sonra I-824 formu istenmesi

3
    1 Oy
    3 İleti
    301 Bakış
    tubasemraT
    @Claudia-J-Muslu Cevap için çok teşekkür ederiz biz araştırdık bulduk birşeyler I-130 formunda 61 ve 62 ci soruların ikisini de cevapladığımız için bizden böyle birşey istemişler bizde formu doldurup uscis a postaladık bakalım ne olacak şimdi bekliyoruz
  • I-485 sonrasi yasal statumuz

3
    0 Oy
    3 İleti
    585 Bakış
    goodluckG
    Tesekkurler @Claudia-J-Muslu Hanim. Cevabinizi kendisine ilettim. Cok memnun oldu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k