Arkadaşlar görüşme maili aldıktan sonra bir kaç sorum olacak. Deneyimli arkadaslar bilgilendirirse sevinirim. (Sorularim genel olarak absurd ve basit gözükebilir o yuzden özür dilerim. Sadece tam emin olmak icin sormak istedim.)
1: Saglik randevusunu şimdi den görüşme gününe en az 1 ay öncesine kayit yaptirabilir miyim yoksa en az son 1 ay kala mi sistem benim kaydimi kabul ediyor?
2: Aynı şekilde sorum pasaport adres teslim kaydı içinde geçerli. Bu ve sağlık randevu kaydı 2 farklı sitelerden mi yapiliyor? Şimdiden kaydı olusturabilir miyim? Linkleri ve detayini yazar misiniz?..
3: Görüşme tarihi 31 ağustos. Görüşme ile ilgili konsolosluğa ayrica kayit yapmaya gerek yok sanırım? Sadece görüşme gunu ve saatinde konsoloslukta olmak gerekiyor diye biliyorum doğru mudur.