IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Mihok Evet degisiyor. Ama onceki pasaportunuzla da I-130 basvurusu yapsaniz sorun olmaz (Onceki pasaportunuz iptal olmadan yapin basvurunuzu, daha sonra degistirin). Zaten olmasi gereken bir sey oldugu icin sorun cikmiyor. Biz de oyle yapmistik.
-
Merhaba sevgili arkadaslar. Az once biz de mulakat tarihimizi aldik, listeye ekledim. Cok sevincliyim. Insallah bekleyen butun arkadaslar da en kisa zamanda tarihlerini alirlar. :)
Tatihlerimiz imzamda mevcut ancak buraya da ekleyeyim; 22 Agustos 2023
-
Bende bu sabah itibariyle mülakat tarihi almış bulunmaktayım 😊
-
@Berkan-Duru, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Bende bu sabah itibariyle mülakat tarihi almış bulunmaktayım 😊
Hadi gozumuz aydin. Hangi gun sizin? 😊 Listede yoksunuz, listeye de ekleyin.. :)
-
@Naerys teşekkürler, bende sizi tebrik ederim. Mülakat 31 ağustos da
-
@Berkan-Duru, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Bende bu sabah itibariyle mülakat tarihi almış bulunmaktayım 😊
@Naerys @Berkan-duru hayırlı olsun sırada benimki
Vardır umarım 😅 -
@Samet-Ünlü gelir size de yakında 😊 teşekkürler
-
Arkadaşlar görüşme maili aldıktan sonra bir kaç sorum olacak. Deneyimli arkadaslar bilgilendirirse sevinirim. (Sorularim genel olarak absurd ve basit gözükebilir o yuzden özür dilerim. Sadece tam emin olmak icin sormak istedim.)
1: Saglik randevusunu şimdi den görüşme gününe en az 1 ay öncesine kayit yaptirabilir miyim yoksa en az son 1 ay kala mi sistem benim kaydimi kabul ediyor?
2: Aynı şekilde sorum pasaport adres teslim kaydı içinde geçerli. Bu ve sağlık randevu kaydı 2 farklı sitelerden mi yapiliyor? Şimdiden kaydı olusturabilir miyim? Linkleri ve detayini yazar misiniz?..
3: Görüşme tarihi 31 ağustos. Görüşme ile ilgili konsolosluğa ayrica kayit yapmaya gerek yok sanırım? Sadece görüşme gunu ve saatinde konsoloslukta olmak gerekiyor diye biliyorum doğru mudur.
-
Arkadaşlar merhabalar. 9 Ağustos gününde randevum var ve şimdiden uçak biletlerine bakmaya başladım ve malum kur artışından dolayı erken davranıp biletimi almak istiyorum. Soracağım soru ise randevu sonrası pasaportun kargolama süresi ortalama ne kadar sürmekte? Pasaportu aldıktan hemen sonra seyahat edebiliyor muyum yoksa nvc tarafından güncellenmesi gerek bir durum oluyor mu? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
-
@Berkan-Duru Öncelikle randevu gününüz hayırlı olsun. Sizlerle konuşuyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi ağustos sonuna randevu tarihinizi almışsınız.
1- Evet sağlık randevusu kaydını şimdiden yapabilirsiniz. Ben de 18 Temmuz tarihine randevu aldım randevu tarihime 1.5 ay kalmışken.
2- Evet ikisi de farklı sitelerden yapılıyor, pasaport kaydı için: https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv
sağlık randevusu için: https://www.doctorun.com/tr/randevu-alin sitelerinden yapabilirsiniz. Pasaport teslim kaydını eğer randevu gününüz yeni yapıldıysa 5 gün geçtikten sonra yapabilirsiniz, genelde 5 gün öncesi için kayıt bulunamadı hatası veriyor site.3- Hayır konsolosluğa herhangi bir kayıt yaptırmanıza gerek yok, görüşme günü randevunuzdan 15 dakika önce konsoloslukta olmanız yeterli
-
@uogzh çok teşekkür ederim.. o halde ben şimdiden sağlık randevumu alayim
-
Herkese merhaba. Benim ve kızımın vizesi onaylandı. Ama Ap’ye kalmıştık eksik evraktan dolayı. Hamileliğim 35. Haftayı geçtikten sonra pasaportlar elimize ulaştığından burda doğum yapmak zorunda kaldım. Eşim abd vatandaşlı. Sizce nasıl yol izlememiz gerekiyor. Bebek için abd pasaport çıkarttırmamız mı gerekiyor? Yoksa abd pasaportuna gerek kalmadan başka bir yol ile gitme şansımız varmı? Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
-
@Naile-İlyas bence bebeğin vatandaşlığını alıp gitseniz daha iyi olur çok kısa bir işlem sürüyor bebrğin vatandaşlık alması pasaportu da 2 hafta içerisinde geliyor
-
@Samet-Ünlü Hadi bakalim.. Size de az kaldi insallah. :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
Arkadaslar pasaport kaydi yaparken ilk ekranda 5 secenek veriyor ya o ekranda 1. Secenegi seçiyoruz değil mi?
"I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site." Bu secenek dogru olan mi?"
-
@uogzh, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar merhabalar. 9 Ağustos gününde randevum var ve şimdiden uçak biletlerine bakmaya başladım ve malum kur artışından dolayı erken davranıp biletimi almak istiyorum. Soracağım soru ise randevu sonrası pasaportun kargolama süresi ortalama ne kadar sürmekte? Pasaportu aldıktan hemen sonra seyahat edebiliyor muyum yoksa nvc tarafından güncellenmesi gerek bir durum oluyor mu? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
Ben de dün aldım uçak biletimi. Malum kur her dakika arttığı için flexible bilet aldım normal biletten 4 bin tl fazla vererek. İstediğimde tarihi değiştirir giderim diye. Yakın tarihe bilet almak çok pahalı olacağı için bi nevi bilete yatırım yaptım. Her şey aklıma gelirdi ama bilete yatırım yapacağım aklıma gelmezdi..
-
@Naerys, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@Samet-Ünlü Hadi bakalim.. Size de az kaldi insallah. :smiling_face_with_smiling_eyes:
İnşallah 😇
-
@Samet-Ünlü ne kadara mal oldu biletiniz
-
@Samet-Ünlü Maalesef üzücü bir durum. Ben de bu şekilde almayı düşünüyorum şu an için
-
@Berkan-Duru Evet ilk giriş yapıldığı zaman o olması lazım diye hatırlıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum