[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba arkadaşlar
Dun Eu için 202 randevu verilmiş.Bilgisi olan var mı -
Herkese merhaba, Çin büyükelçiliğine transfer için mail yazdım, sadece oturma izninizi buraya getirirseniz kabul ederik deye döndüler.
Daha sonra birkaç denemeden sonra turist vizesi alıb gelirsem kabul edermisniz deye sordugumda
"Yalnızca Çin'deyseniz kabul ediyoruz, burada kaldığınız ile ilgili belgeleri yükledikten sonra sorunuza tekrar bakacağız. deye cevap geldi..Bu durumda, denemeye değer mi? Çin vizesi alıpda Çine gitdikden sonra kabul ederlermi etmezlermi bilmiyorum. Arkadaslara HON KONG un dosya transferi etdigini gördüm amma bende olaylar baska -
@muhammedd Evet sizde durum baska, sizin DV2024 talihlisi olarak sureciniz baslamadi.
Genel bilgi olarak ekleyeyim, 'buradaysaniz tasiriz' diyen bir kac ulkenin tasima yapmadigi oldu hem bu sene hem de daha evvel. Bunu goze alarak tabii ki deneyebilirsiniz. Bu denemeleri ancak 1 Ekim 2023 den sonra yapabilirsiniz... -
ben böyle cevap aldim.acaba transveri kabul etdiklerimi oluyo.
Greetings,We will request your case from KCC. Please make sure that you receive new passport. We do not accept extended passport.
KCC will send you a notification as soon as your case is scheduled.
Regards,
Consular Section
U.S. Embassy Ashgabat
Turkmenistan -
@tokga Merhaba öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Dosyanızı Aşkabat konsolosluğu kabul etmiş , mülakatları KCC planlıyor mülakat aldığınızda size KCC tarafından bilgi verilecek demişler.
-
@senamd Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Bizi endişelendiren eşimin vizesinin annotation kısmında yazan not. "valid only if ACC/FTJ father mother spouse charge to spouses mothers father quota"
Buradan anladığımız eş anne baba gibi ikicil talihliler için ek bir kota olduğu. Bu kota hakkında bir bilginiz var mıdır ? -
@taylan172 endişe edilecek bir durum yok, vizeniz basıldıysa eğer kotayla da ilgisi yok. asıl talihlinin önce veya birlikte ilk girişi yapması gerekiyor. asıl talihlinin eş/çocuk önce giriş yapamıyor. FTJ follow to join
-
@kafkaf Önceki senelerde toplu mülakat dağıtıldı fakat süreç bitmek üzere buna bel başlamak doğru olmaz dosyanızı taşımaya çalışım.
-
@tolga-a çok teşekkürler
-
@Burakcan-0 2023 Excel listesinden kontrol edebilirsiniz kime mülakat gelip gelmediğini bu başlığın en başında var liste
-
@kafkaf sizinle aynı durumdayım 😔elim sürekli telefonda, gözüm mail kutusunda. bu saate bile bir çıkış yolu arıyorum. umarım dediğiniz gibi toplu mülakat alırız 🙏🏻
-
@Mr-Yavuz merhaba.vizeyi almışsınız hayırlı olsun. totem tuttuğuna göre dosyayı nereye nasıl taşıdığınızı anlatırsanız sevinirim 😊ben de sayısız mail attım ama hâlâ olumlu bir gelişme yok 😔😔
-
@Burakcan-0 excel listesinden kontrol edebilirsiniz.
-
Merhabalar,
Ankara en son hangi numaralara vize verdi, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
sıralamam 15 bine çok yakın -
@aliispi 12400 lerde
-
@evrimooloji Merhabalar tekrardan yonlendirdiginiz gibi mail attim ama aklima takilan bir soru oldu, bilginiz varsa paylasabilirseniz cok sevinirim. Online kayit yaparken I need to register an immigrant visa appointment secenegini seciyorum ama I have received a letter from the consular section with instructions to schedule an immigrant visa app. Secenegi karsisinda da kararsiz kaldim. Daha once deneyimleyen arkadaslar da hangi secenek ile ilerlediklerini yazabilirse sevinirim.
Cok tesekkurler -
@Erdoğan-0 Erdoğan bey şu an için ais kaydı yapamamanız normal bir süre daha bekleyin çok erken daha Ağustos mülakatları için
-
@sevcanozge merhaba, totem tuttu evet :) deneyimimde yazdim, viyanaya tasidik biz son kabullerden biriyim buyuk ihtimal. Bikmadan usanmadan ve kobarca mail atmaya devam ettim. Onlar da saolsun kirmadilar :)
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ağustos ayına ankaradan mülakat aldım. Dosya açtırma ile ilgili sormak istediğim bir soru var. Geçen sene ds260 doldurduğumda abd ye hiç gitmemiştim ve SSN almamıştım. Fakat doldurduktan sonra abd ye gittim ve ssn im var artık. İşim yok çalışmıyorum demiştim şu an çalışıyorum. Yaşadığım adres değişti taşındım. Bu bilgileri güncellemek için dosyamı açtırmalı mıyım yoksa mülakat esnasında bunları beyan ederek değiştirmeli miyim? Bu konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ederim
-
@pinkycsm asil önemli olan kisim sizin ds 260 i doldurdugunuzdaki durum o tarihteki durumuza gore doldurduğunuz icin bir sorun çıkmayacaktır mülakatta belirtebilirsiniz. Ama iciniz rahat etsin diyorsanız actirabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum