[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Mr-Dexter Tebrikler. Mücadelenizin karşılığını almanız çok sevindirici. Bundan sonraki sürecte de kolaylıklar dilerim.
-
@evrimooloji Güzel dilekleriniz için teşekkürler. sizin de şimdiden vizeniz hayırlı olsun. Sorunsuz bir şekilde almanızı gönülden diliyorum. Size de yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim.😊
-
@kuzey Çok teşekkür ederim. Sizin de vizeniz hayırlı olsun şimdiden. Size de şimdiden yeni hayatınızda güzellikler dilerim. 😊
-
@Emre-Kurtulmuş Çok sağolun Emre bey. Sizin destekleriniz için de teşekkürler. Bizler de arkanızdan geliyoruz. Hepimiz için güzel bir gelecek olur inşallah.😊
-
@tolga-a teşekkür ederim. sizin de vizeniz hayırlı olsun. mücadele sonucunda daha bir anlamlı ve değerli oluyor.
-
@Revolter çok teşekkür ederim. İnşallah sizin süreçte Ankara sizi bu kadar yormadan mülakat dağıtır. Ama her şeye rağmen siz yine tedbiri elden bırakmayın lütfen.
-
@Mr-Dexter rica ederim hocam,inşallah diyelim :) Ankaranın hızına göre en geç şubat-mart aylarında aksiyona geçmeyi planlıyorum valla, hakkımızda hayırlısı :)
-
@Mr-Dexter Vizeniz hayirli, ugurlu olsun.
-
@Mr-Dexter Tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun.
-
@lumos çok teşekkür ederim. sizin de şimdiden hayırlı olsun. Sıkıntısız bir süreç ve sonrasında güzel ve mutlu yeni bir hayat diliyorum.😊
-
@Gül-Kazancioğlu çok teşekkür ederim. Darısı sizlere inşallah. Ankara bizi şaşırtıp da toplu bir mülakat verir umarım.
-
Merhaba, adres sebebiyle maalesef AP ye kaldım. Ailecek verdiğimiz emekler ve beklentilerin kısmi olumsuz dönmesi sebebiyle çok üzgünüz.
-
@m3hm3t85 Mülakata Nerede girdiniz ve hangi adres sebebiyle AP durumundasınız biraz detay verir misiniz ?
-
Ankarada 23.06 da girdim. Adresi kağıda yazmadım. Zaten evrakları toplayan hanımefendi öncesi biraz gergin olduğu için, post it e yazdığım adresin valid olmadığını bildirdi. Ardından başka banko da mülakata girdim ve orada ilk adres soruldu kağıdı verdim diğer hanımın geri verdiği. Sonra güzel bir mülakat geçerek vizeniz onaylandı dendi. sevindik döndük evimize.
aynı gün kargoya verildi pasaportlar evrağı bugün bir açtım AP kağıdı gelmiş üstünde us adress gönderin yazıyor. :(
-
@m3hm3t85 Tamam çok basit yapacağınız işlem bahsettikleri şekilde hızlıca gönderimi sağlayın. Forumda ücret karşılığı adres vb hizmet veren bir aracı kurum var oradan da destek alabilirsiniz. Sonrasında pasaportlarınız istenir ve vize basılı şekilde size gönderimi sağlanır.
-
Ücret karşılığı adres vb hizmet veren bir aracı kurum derken kimi kastediyorsunuz? Ais konusu mu?
-
Bir de mailime ABD konsolosluğundan herhangi bir uyarı ya da doldurmam gereken form vs gelmedi normal mi?
-
@Mr-Dexter hayırlı olsun vizeniz tebrikler ABD hayatında başarılar dilerim 🙏🙏🙏
-
@m3hm3t85 Turquise Horizon gibi firmalar var buradan adres konusunda hizmet alabilirsiniz forumda konuları vardı sanıyorum. Posta ile konsolosluğa göndereceğiniz tüm evrakları ais üzerinden göndermelisiniz diğer yollarla kabul edilmez belgeleriniz.
-
@cebrailoz çok teşekkür ederim. İnşallah bütün kazananlar bu şansa kavuşur.😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum